ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Πείνα, αμβλώσεις και…ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, τα κύρια όπλα αποπληθυσμού των ΗΠΑ προς τρίτες χώρες–εκτός από τα…«ΕΜΒΟΛΙΑ» και «φάρμακα» βεβαίως-βεβαιώς!!!

ΙΔΟΥ το πως και το γιατί έχουμε ΣΗΜΕΡΑ… «πανδημία»!!!

ΙΔΟΥ η ρίζα….ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Ιαν. 2022 | 11:50 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το ακόλουθο άρθρο του σάιτ Human Life International όχι επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο Χένρι Κίσινγκερ υπήρξε (και ΑΚΟΜΗ υπάρχει γιατί δεν πεθαίνει το τέρας!) μεγάλος κίνδυνος και εχθρός για τον ελληνικό λαό (καθώς και για όλους τους λαούς όλων των ενθών) αλλά και το γεγονός πως η δική του έκθση για τον ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ αποτελεί ΑΚΟΜΗ την κύρια πολιτική των ΗΠΑ για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Διαβάστε επίσης το πρώτο αποκλειστικό άρθρο επ’ αυτού  των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) με τίτλο Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει» γιατί αυτό θα μας εξηγήσει το πως και το γιατί έχουμε σήμερα… «πανδημία»!!!

Η ακόλουθη έκθεση, το NSSM-200, ή Η Έκθεση Κίσινγκερ, έχει άμεσα και αναπόφευκτα ενθαρρύνει φρικαλεότητες σε τεράστια κλίμακα σε δεκάδες έθνη του κόσμου και αποτελεί τη….ΡΙΖΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ όσον αφορά την πολιτική των ΗΠΑ για…ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟ σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των ΗΠΑ!!!…


Αποκαλύπτοντας τη παγκόσμια ατζέντα για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Η γένεση του ελέγχου του πληθυσμού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Από τον Brian Clowes, PhD | 23 Ιουνίου 2021 / μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη (GreekNewsOnDemand.com)


Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων σχετικά με την εξωτερική πολιτική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις 10 Δεκεμβρίου 1974, ολοκλήρωσε ένα άκρως απόρρητο έγγραφο με τίτλο Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας ή NSSM-200 (National Security Study Memorandum or NSSM-200), που ονομάζεται επίσης Η Έκθεση Κίσινγκερ (The Kissinger Report), καθώς ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν υπουργός Εξωτερικών την εποχή που γράφτηκε.  

Το θέμα του NSSM-200 είναι «Συνέπειες της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα συμφέροντα του εξωτερικού». Αυτό το έγγραφο, που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την πρώτη μεγάλη διεθνή διάσκεψη πληθυσμού στο Βουκουρέστι, ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) και των Υπουργείων Εξωτερικών, Άμυνας και Γεωργίας.Το NSSM-200 δημοσιοποιήθηκε όταν είχε αποχαρακτηριστεί και μεταφερθεί στα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ το 1990.

Αν και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εκδώσει εκατοντάδες έγγραφα πολιτικής που ασχολούνται με διάφορες πτυχές της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας από το 1974, η Έκθεση Κίσινγκερ εξακολουθεί να είναι το θεμελιώδες έγγραφο για τον έλεγχο (τη μείωση δηλαδή) του πληθυσμού της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει την επίσημη πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών για τον έλεγχο του πληθυσμού της κυβέρνησης και, στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της USAID.

Το NSSM-200 είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους εργαζομένους υπέρ της ζωής σε όλο τον κόσμο, επειδή εκθέτει πλήρως τα δυσάρεστα και ανήθικα κίνητρα και τις μεθόδους του κινήματος ελέγχου του πληθυσμού.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πολύτιμο έγγραφο για να αποκαλύψουμε τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται από αδίστακτες κυβερνήσεις και οργανισμούς που παρέχουν «βοήθεια» που χρησιμοποιούνται για να κάμψουν τα αναπτυσσόμενα έθνη στη θέλησή τους.

Ο σκοπός της Έκθεσης Κίσινγκερ (NSSM-200)

Ο πρωταρχικός σκοπός των προσπαθειών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι η διατήρηση της πρόσβασης στους ορυκτούς πόρους των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών ή.

Η Έκθεση Κίσινγκερ αναφέρει:Η οικονομία των ΗΠΑ θα απαιτήσει μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ειδικά από λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες. Αυτό το γεγονός δίνει στις ΗΠΑ αυξημένο ενδιαφέρον για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα των χωρών που προμηθεύουν. Όπου η μείωση του πληθυσμού πιέζει μέσω των μειωμένων ποσοστών γεννήσεων μπορεί να αυξήσει τις προοπτικές για μια τέτοια σταθερότητα, η πληθυσμιακή πολιτική καθίσταται σχετική με τις προμήθειες πόρων και τα οικονομικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Προκειμένου να προστατευθούν τα εμπορικά συμφέροντα των ΗΠΑ, το NSSM-200 ανέφερε έναν αριθμό παραγόντων που θα μπορούσαν να διακόψουν την ομαλή ροή υλικών από τις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου πληθυσμού αντιιμπεριαλιστικής νεολαίας των οποίων ο αριθμός πρέπει να περιοριστεί από τον έλεγχο του πληθυσμού. Το έγγραφο προσδιόριζε ονομαστικά 13 έθνη που θα ήταν οι πρωταρχικοί στόχοι των προσπαθειών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Κάτω από τον τίτλο “Συγκέντρωση σε βασικές χώρες » βρίσκουμε:

Η βοήθεια για τη συγκράτηση του πληθυσμού θα πρέπει να δώσει πρωταρχική έμφαση στις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες όπου υπάρχει ιδιαίτερο πολιτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον των ΗΠΑ. Αυτές οι χώρες είναι: Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Νιγηρία, Μεξικό, Ινδονησία, Βραζιλία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Αίγυπτος, Τουρκία, Αιθιοπία και Κολομβία… Ταυτόχρονα, οι ΗΠΑ θα προσβλέπουν στις πολυμερείς υπηρεσίες, ιδίως το Ταμείο του ΟΗΕ για τις Πληθυσμιακές Δραστηριότητες το οποίο έχει ήδη έργα σε περισσότερες από 80 χώρες για την αύξηση της πληθυσμιακής βοήθειας σε ευρύτερη βάση με αυξημένη συνεισφορά από τις ΗΠΑ. Αυτό είναι επιθυμητό από την άποψη των αμερικανικών συμφερόντων και απαραίτητο από πολιτική άποψη των Ηνωμένων Εθνών. [η έμφαση προστέθηκε]  

Χώρες που στοχεύουν το NSSM-200

Σύμφωνα με το The Kissinger Report (την Έκθεση Κίσινγκερ), στοιχεία για την εφαρμογή κυβερνητικών προγραμμάτων ελέγχου του πληθυσμού θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων, οικονομικά κίνητρα για τις χώρες να αυξήσουν τα ποσοστά χρήσης αμβλώσεων, στείρωση και αντισύλληψη, κατήχηση παιδιών και υποχρεωτικό έλεγχο του πληθυσμού και εξαναγκασμό άλλων μορφών, όπως η παρακράτηση της επισιτιστικής βοήθειας, εκτός εάν οι λιγότερο αναπτυθγμένες εφαρμόσουν προγράμματα ελέγχου του πληθυσμού. Αυτή η τελευταία στρατηγική – η βία και ο καταναγκασμός που εφαρμόζεται στις αναπτυσσόμενες χώρες – χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το καρτέλ ελέγχου του πληθυσμού για να προωθήσει όχι μόνο τις αμβλώσεις, τη στείρωση και τον έλεγχο των γεννήσεων, αλλά και άλλα κακά όπως η ομοφυλοφιλία και ο διεμφυλισμός.

Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα αυτού του είδους κατάφωρης αδικίας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

         Όταν η Νιγηρία αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την αντισύλληψη και την ομοφυλοφιλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέσυραν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια που θα της επέτρεπε να καταπολεμήσει την ισλαμική τρομοκρατική ομάδα Μπόκο Χαρέμ, η οποία έχει δολοφονήσει και έχει απαγάγει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε αυτό το έθνος.

         Όταν ο Ισημερινός αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τις αμβλώσεις, τα Ηνωμένα Έθνη αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια για την καταπολέμηση του COVID-19, καταδικάζοντας πολλούς περισσότερους Ισημερινούς σε θάνατο.

         Όταν οι Κένυες υπέρμαχοι της ζωής συνέλεξαν αδιάψευστα στοιχεία ότι η Marie Stopes International (MSI), μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εκτρώσεων στον κόσμο, διέπραττε παράνομες και επικίνδυνες αμβλώσεις σε τεράστια κλίμακα, η MSI ζήτησε είτε να τους βάλουν φίμωτρο είτε να φυλακιστούν.

         Το Ταμείο Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών διέκοψε την παροχή τροφίμων και άλλης βοήθειας σε εκατομμύρια Υεμενίτες που πεινούσαν, επειδή το έθνος αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τις αμβλώσεις.

         Όταν η Ζάμπια αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τον σοδομισμό, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέσυραν την ξένη βοήθεια που χρειαζόταν για να συμβάλει στην ανακούφιση του 11% του εθνικού ποσοστού μόλυνσης από τον ιό HIV και να φροντίσει 250.000 ορφανά από AIDS.

         Το Κοινό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS [UNAIDS] απείλησε να αποσύρει όλη τη βοήθειά του από το νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, εκτός εάν εγκρίνει τη γλώσσα που υποστηρίζει τις αμβλώσεις και την ομοφυλοφιλία σε μια πολιτική δήλωση για το HIV/AIDS.

Δείτε τώρα το αρχικό έγγραφο εδώ >> https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/Pcaab500.pdf

Το πανίσχυρο καρτέλ ελέγχου του πληθυσμού δεν ασχολείται καθόλου με φιλανθρωπία — αντίθετα, χρησιμοποιεί ελεύθερα τους τραμπουκισμούς και τους εκφοβισμούς για να επιβάλει τη θέλησή του.

Η Έκθεση Κίσινγκερ δήλωσε επίσης συγκεκριμένα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να καλύψουν τις δραστηριότητές τους στον έλεγχο του πληθυσμού και να αποφύγουν κατηγορίες για ιμπεριαλισμό παρακινώντας τα Ηνωμένα Έθνη και διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις — συγκεκριμένα το Pathfinder Fund, το International Planned Parenthood Foundation (IPPF) και το Συμβούλιο Πληθυσμού— για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους.

Ο Δρ Alan Guttmacher, ένας από τους πιο ενημερωμένους και δραστήριους ειδικούς καταστολής πληθυσμού όλων των εποχών, περιέγραψε αυτή τη στρατηγική:

Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να μετέλθουμε κάθε μέθεδο και να εμπλέξουμε τα Ηνωμένα Έθνη σε αυτό…. Εάν πρόκειται να περιορίσετε τον πληθυσμό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην το κάνει ο «καταραμένος Γιάνκης», αλλά ο ΟΗΕ. Επειδή το θέμα είναι ότι δεν θεωρείτο τότε γενοκτονία. Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πάνε στον μαύρο ή τον κίτρινο άνθρωπο και τους πουν «μειώστε τον αναπαραγωγικό σας ρυθμό», θα γίνουμε αμέσως ύποπτοι ότι έχουμε απώτερα κίνητρα για να διατηρήσουμε τον λευκό άνθρωπο κυρίαρχο στον κόσμο. Εάν μπορείτε να στείλετε μια πολύχρωμη δύναμη του ΟΗΕ, έχετε πολύ καλύτερη μόχλευση.»

Δείτε και το σχετικό βίντεο…GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/11/17/%ce...