Home ΗΠΑ Ξεσηκώθηκαν τα…ΠΑΙΔΙΑ του Λος Άντζελες!!! – Τα δημόσια σχολεία εκεί ακύρωσαν την εντολή εμβολιασμού αφού 30.000+ παιδιά ΔΕΝ συμμορφώθηκαν!!!

Ξεσηκώθηκαν τα…ΠΑΙΔΙΑ του Λος Άντζελες!!! – Τα δημόσια σχολεία εκεί ακύρωσαν την εντολή εμβολιασμού αφού 30.000+ παιδιά ΔΕΝ συμμορφώθηκαν!!!

by _
0 comment 184 views

Τα δημόσια σχολεία του Λος Άντζελες ακύρωσαν την εντολή εμβολιασμού αφού 30.000 παιδιά δεν συμμορφώθηκαν

Της Cassandra Fairbanks
Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου 2022 στις 4:15 μ.μ


Τα σχολεία της Ενοποιημένης Σχολικής Περιφέρειας του Λος Άντζελες (The Los Angeles Unified School District) σχεδίαζαν να εφαρμόσουν μια ακραία εντολή εμβολίου για μαθητές, αλλά έπρεπε να την ακυρώσουν όταν 30.000 παιδιά δεν συμμορφώνονταν.

Τον Σεπτέμβριο, η σχολική επιτροπή της δεύτερης μεγαλύτερης σχολικής περιφέρειας στις Ηνωμένες Πολιτείες ψήφισε υπέρ του εμβολιασμού των μαθητών 12 ετών και άνω έως τις 10 Ιανουαρίου.

Η περιφέρεια έχει πλέον απωθήσει την εντολή της μέχρι το Φθινόπωρο επειδή πολλοί δεν συμμορφώθηκαν.

«Το Λος Άντζελες είχε σχεδιάσει να μεταφέρει μαθητές που παρέμεναν ανεμβολίαστοι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στο διαδικτυακό του σχολείο, το City of Angels (η Πόλη των Αγγέλων, το Λος Άντζελες, δηλαδή). Πολλοί ανησυχούσαν για την ικανότητά του να φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες νέους φοιτητές στην αρχή του επόμενου εξαμήνου και για την αναστάτωση που θα προκαλούσε στο προσωπικό και τα παιδιά», ανέφερε η USA Today.

Το Politico αναφέρει, «και άλλες περιφέρειες των ΗΠΑ σε μπλε πολιτείες περιορίζουν τις προηγούμενες ιδέες για φοιτητικές εντολές. Οι ηγέτες των σχολείων στο Πόρτλαντ του Όρε., κατέθεσαν συζήτηση αυτό το φθινόπωρο εν μέσω έντονων αντιδράσεων, ενώ η Νέα Υόρκη και το Σικάγο έχουν υιοθετήσει μια προσέγγιση αναμονής. Όχι μόνο είναι επιφυλακτικοί με τους επικριτές των εντολών, αλλά αμφισβητούν επίσης εάν θα πρέπει να επιβάλουν μια απαίτηση προτού η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων εγκρίνει πλήρως τα εμβόλια για τους μαθητές τους – ένα όριο που δεν περίμενε το Los Angeles Unified School District».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/los-angeles-public-schools-cancelled-vaccine-mandate-30000-kids-not-complying/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr