Home Κορωνοϊος Ιδού το δυνατό βίντεο που εκθέτει τη Pfizer και που οδήγησε στην εκδίωση από το Twitter του ίδιου του εφευρέτη του εμβολίου mRNA Δρ. Robert Malone!

Ιδού το δυνατό βίντεο που εκθέτει τη Pfizer και που οδήγησε στην εκδίωση από το Twitter του ίδιου του εφευρέτη του εμβολίου mRNA Δρ. Robert Malone!

by _
0 comment 179 views

Ιδού το δυνατό βίντεο που εκθέτει τη Pfizer και που οδήγησε στην εκδίωση από το Twitter του ίδιου του εφευρέτη του εμβολίου mRNA Δρ. Robert Malone!

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου 2022 στις 1:00 μ.μ


Την Τετάρτη, οι διαιτητές της αλήθειας στο Twitter ανέστειλαν οριστικά τον εφευρέτη της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, Δρ Robert Malone, από την πλατφόρμα τους.

Λίγες ώρες πριν από την αναστολή, ο Δρ. Malone κοινοποίησε μια ανάλυση από την Canadian Covid Care Alliance – μια οργάνωση ιατρικών εμπειρογνωμόνων που παρέχει «ανεξάρτητα, βασισμένα στην επιστήμη στοιχεία» – που εξέτασε τα κλινικά δεδομένα εμβολίων της Pfizer.

Σύμφωνα με την ανάλυση των ομάδων ειδικών, οι δοκιμές του ίδιου του κατασκευαστή εμβολίων έδειξαν ότι μετά από 6 μήνες τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 «προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό».

Το Gateway Pundit δημοσίευσε επίσης αυτή την καταδικαστική αναφορά από την Canadian COVID Care Alliance. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ >> Η ανάλυση της Canada COVID Care Alliance δείχνει ότι ο εμβολιασμός της Pfizer για παιδιά είναι «μόνο ΚΙΝΔΥΝΟΣ» και ΔΕΝ ωφελεί – Η Pfizer αναγνωρίζει ότι θα προκαλέσει μυοκαρδίτιδα στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακάτω είναι η αποκαλυπτική παρουσίαση για τη Pfizer που οδόδησε την εκδίωξη από το Twitter του ίδιου του εφευρέτη του εμβολίου mRNA Dr. Robert Malone σχετικά με το πώς οι δόσεις Pfizer Covid μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Μέσω KanekoaTheGreat:

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/powerful-pfizer-video-got-mrna-vaccine-inventor-kicked-off-twitter/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr