Home Κορωνοϊος Δρ. Μπάκντι: ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΕΚΡΩΝ ΕΜΦOΛIAΣMENΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ  ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Δρ. Μπάκντι: ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΕΚΡΩΝ ΕΜΦOΛIAΣMENΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ  ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

by _
0 comment 201 views

-Effie Stavridou

Οι εμβολιασμοί θα επαναφέρουν μεταξύ άλλων τη φυματίωση.

Ο Μπάκντι εξηγεί πως. Άλλο που δε θα θέλει ο Γκέητς. Θα μας εξηγεί πόσο βελτίωσε το νέο εμβόλιο και ότι το παιδικό δεν φτάνει. Ή μήπως αυτό ήταν το πλάνο?

__________________

-Δημήτρης Κρτς

#DR_SUCHARIT_BHAKDI

“ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΕΚΡΩΝ ΕΜΦOΛIAΣMENΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ  ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Ο Δρ Bhakdi εξηγεί πώς και γιατί οι γονιδιακές «ενέσεις»  πυροδοτούν την κατάρρευση της ανοσολογικής άμυνας έναντι μολυσματικών παραγόντων που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση («κοιμούνται») στο σώμα μας.

Αυτοί περιλαμβάνουν πολλούς ιούς όπως ο έρπης ζωστήρας (έρπης ζωστήρας), ο ιός Epstein-Barr (λοιμώδης μονοπυρήνωση), οι κυτταρομεγαλοϊοί, τα βακτήρια –ιδιαίτερα η φυματίωση– και τα παράσιτα.

Επιπλέον, τα λεμφοκύτταρα οι φρουροί μας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία μας από τους όγκους, επειδή εξοντώνουν γρήγορα τα καρκινικά κύτταρα που εμφανίζονται συνεχώς στο σώμα μας.



Η καταστροφή αυτών των λεμφοκυττάρων φρουρών με τη μεσολάβηση «εμφόλio» θα έχει καταστροφικές παγκόσμιες συνέπειες

Ασθενείς με επίφοβες «παλιές» λοιμώξεις όπως η φυματίωση και με κακοήθεις όγκους θα κατακλύσουν τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ >> https://www.facebook.com/100003310394891/videos/600342894370549/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr