Home ΔΙΕΘΝΗ BioNTech: Μετά τα εμβόλια θα τους έχουμε και στο… ευρώ;

BioNTech: Μετά τα εμβόλια θα τους έχουμε και στο… ευρώ;

by _
0 comment 125 views
01/01/2022 – 19:07  |  Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 – 20:39 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ BioNTech: Μετά τα εμβόλια θα τους έχουμε και στο… ευρώ;
01/01/2022 – 19:07  |  Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 – 20:39 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ BioNTech: Μετά τα εμβόλια θα τους έχουμε και στο… ευρώ;

BioNTech: Μετά τα εμβόλια θα τους έχουμε και στο… ευρώ;


Θα μας βρει και αυτό τώρα; Ο Γερμανός ευρωβουλευτής Moritz Körner, ο οποίος είναι μέλος του γερμανικού Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) το οποίο μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό του Καγκελάριου Όλαφ Σολτς, με τον πρόεδρο του Christian Lindner να είναι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, πρότεινε οι Τούρκοι ιδρυτές της BioNTech να είναι τα κύρια πρόσωπα στο νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Πρόκειται για τον Δρ. Uğur Şahin και την Δρ. Özlem Türeci οι οποίοι είναι οι ιδρυτές της γερμανικής εταιρείας που μαζί με την Pfizer προμηθεύουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο πολιτικός του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Körner δήλωσε σε δήλωση στην εφημερίδα Welt am Sonntag ότι σημαντικές ευρωπαϊκές προσωπικότητες όπως οι ιδρυτές της εταιρείας BioNTech θα πρέπει να εμφανίζονται στα νέα τραπεζογραμμάτια ευρώ.

«Το έργο τους έχει σώσει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων», είπε ο Körner.

Παράλληλα σημείωσε ότι ο Uğur Şahin και η Özlem Türeci έχουν εντυπωσιακές ιστορίες ζωής σχετικά με την ένταξη, την επιχειρηματικότητα και την επιστημονική αριστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

_____________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr