Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η Pfizer συνεργαζόταν με τη Κίνα για διαβατήρια εμβολίων ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η Pfizer συνεργαζόταν με τη Κίνα για διαβατήρια εμβολίων ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!

by _
0 comment 193 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η Pfizer συνεργαζόταν με τη Κίνα για διαβατήρια εμβολίων ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Ιαν. 2022 | 20:45 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Γιατί η Pfizer συνεργαζόταν με την πλατφόρμα CCP (Chinese Communist Party, του, δηλαδή, Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος) για διαβατήρια εμβολίων και κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»;;;!!!

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει προς κάθε κατεύθυνση η δημοσιογράφος Natalie Winters του “National Pulse” στην εκπομπή «Real America’s Voice». Μιλάμε για μια αποκάλυψη ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ που πρόκειται να ριφθεί σαν «πυρηνική βόμβα» στα θεμέλια της όλης ψευτο-πανδημίας.

Η Pfizer συνεργαζόταν με μια κινεζική εταιρεία που ανήκει στην κινεζική κυβέρνηση που ησχολείτο με τη διμηουργία των διαβατηρίων εμβολίων και του συστήματος κοινωνικών πιστωτικών αποτελεσμάτων (η «φαηνή» ιδέα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου) ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!

Κι ΕΣΕΙΣ που πιστεύετε…ΑΚΟΜΗ (!!!) ότι υπάρχει «COVID» και οι δήθεν «μεταλλάξεις» του, για πόσο…ΑΚΟΜΗ (!!!) θα τους έχετε εμπιστοσύνη όλους αυτούς τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;;;

Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη ατράνταχτη απόδειξη του γεγονότος πως η όλη ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ! Αλλα δεν ήταν μόνο στημένη, ήταν και…ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ από τις σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνάνε κρυφά αυτόν τον κόσμο! Στο κόλπο κι ΟΛΕΣ οι μεγάλες φαρμακευτικές, όπως η….PFIZER του Ελληνο-εβραίου…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…



ΔΕΙΤΕ επίσης τι είχει βγάλει η Pfizer το 2018 στον επίσημό ιστότοπό της…ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!! Αυτό είναι από το «Pfizer 2018 Annual», την «Ετήσια Ανασκόπηση της Pfizer για το 2018»…

Είμαστε αισιόδοξοι ότι η επιστημονική πρόοδος που επιτύχαμε στον αγωγό εμβολίων μας το 2018 θα οδηγήσει σε αδειοδοτημένα εμβόλια και θα έχει ζωτικό και παγκόσμιο αντίκτυπο στην προστασία των ανθρώπων από τα δεινά και τους θανάτους που προκαλούνται από μολυσματικές ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλιο.

We are optimistic that the scientific progress we have achieved in our vaccines pipeline in 2018 will lead to licensed vaccines and have a vital and global impact in protecting people from the suffering and fatalities caused by vaccine preventable infectious diseases.



Εδώ η πηγή αυτού από το σάιτ τους >> https://www.pfizer.com/sites/default/files/investors/financial_reports/annual_reports/2018/our-innovation/advancing-global-milestones/vaccines/index.html

Μας έλεγαν τότε ότι θα «προστατεύουν» τους ανθρώπους «από τα δεινά και τους θανάτους που προκαλούνται από μολυσματικές ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβόλιο», ενώ, στην πραγματικότητα, είναι το…ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ που προκαλεί ΔΕΙΝΑ και…ΘΑΝΑΤΟΥΣ παγκοσμίως!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr