Home Greek News Ο Ισραηλινός Καζαντζίδης που κάνει καριέρα στις Αραβικές χώρες με τραγούδια του Στελάρα! {vid}

Ο Ισραηλινός Καζαντζίδης που κάνει καριέρα στις Αραβικές χώρες με τραγούδια του Στελάρα! {vid}

by _
0 comment 551 views

Ο Ισραηλινός Καζαντζίδης που κάνει καριέρα στις Αραβικές χώρες με τραγούδια του Στελάρα! {vid}


Ο Σλόμι Σαράνκα είναι ίσως ο πιο πιστός τραγουδιστής στη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη. Σε ηλικία περίπου 16 ετών βρέθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο και συνάντησε το είδωλό του, τον Στελάρα. Αφού τον άκουσε του είπε: “είσαι πολύ καλός. Πολύ κοντά σε μένα”. Κάπως έτσι ο έφηβος τότε Ισραηλινός τραγουδιστής πήρε το βάπτισμα του πυρός. Έφυγε πήγε στη χώρα του και δεν άκουγε κανέναν άλλον τραγουδιστή πλην του Καζαντζίδη.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σλόμι ποτέ δεν ξέχασε το είδωλό του. Στην χώρα του θεωρείται κορυφαίος τραγουδιστής και γεμίζει στάδια και αίθουσες όπου και αν βρέθηκε. Έμαθε όλο το ρεπερτόριο του Καζαντζίδη και μέχρι και σήμερα κάνει τεράστια καριέρα σε όλες τις αραβικές χώρες με τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Παρεπιπτόντως, δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου την Ελληνική γλώσσα και ας τραγουδάει σαν Έλληνας!

Στο Ελληνικό κοινό, είναι καθαρά εύρημα της Σεμίνας Διγενή η οποία σε ένα αφιέρωμα για την Καίτη Γκρέυ το 2005 στην εκπομπή “Κοίτα τι έκανες” τον έφερε με αποτέλεσμα η πρώην αρραβωνιαστικιά του Στέλιου και μεγάλη μας τραγουδίστρια να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Στο youtube υπάρχουν εκατοντάδες βιντεάκια με τον μεγάλο Ισραηλινό τραγουδιστή που τραγουδάει ελληνικά τραγούδια!

____________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr