Home Greek News «Να επιστρέψουν τώρα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πριν διαλυθεί το ΕΣΥ» – Καταπέλτης ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

«Να επιστρέψουν τώρα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πριν διαλυθεί το ΕΣΥ» – Καταπέλτης ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

by _
0 comment 163 views

«Να επιστρέψουν τώρα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πριν διαλυθεί το ΕΣΥ» – Καταπέλτης ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος ζητάει να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι  υγιειονομικοί επειδή πλέον αποδεδειγμένα ο κορωνοϊός μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους γιατρούς και νοσοκομειακό προσωπικό. Τα νοσοκομεία, όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ χρειάζονται οπωσδήποτε ενίσχυση, όσο αυξάνονται κρούσματα και αριθμός νοσηλευομένων, οπότε κι’ αυτό θα πρέπει η κυβέρνηση να επιτρέψει την επιστροφή των υγιειονομικών που είναι σε αναστολή και εφ’ όσον υποβάλλονται σε καθημερινά διαγνωστικά τεστ. 

Η ανακοίνωση Γιαννάκου:

“ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.!!!!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΣΠΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα εφημερεύοντα νοσοκομεία χθές ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΤΖΑΝΕΙΟ είχαν κατακόρυφη αύξηση των προσελεύσεων θετικών κρουσμάτων στις εφημερείες και σχετική άνοδο των εισαγωγών. Στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από 40 περίπου εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊο που γίνονταν στις περασμένες εφημερείες, χθές έγιναν 60 εισαγωγές. Θέλει προσοχή και οργάνωση. Δυστυχώς το σύστημα έχει ξεχαρβαλωθεί.



Κάθε ημέρα χάνουμε συναδέλφους που νοσούν. Πάνω από 2000 συνάδελφοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σπίτι τους επειδή νοσούν από κορωνοϊό. Νοσοκομεία στην ΑΤΤΙΚΗ έχουν 30 με 50 συναδέλφους που νοσούν.Και ο αριθμός κάθε ημέρα μεγαλώνει. Αν και εμβολιασμένοι. Τα νοσοκομεία βρίσκονται σε κακό χάλι λόγω και των 7.000 αναστολών και 2.000 συνταξιοδοτήσεων.
Τι αποφάσισαν οι υπουργοί υγείας για να ενισχύσουν το σύστημα;

Να γυρίζουν πίσω στην εργασία στις 5 ημέρες οι νοσούντες συνάδελφοι από κορωνοϊό ακόμη και εάν ακόμη νοσούν και εμφανίζουν συμπτώματα. Όσοι συνάδελφοι είναι στενές επαφές κρουσμάτων, αποφάσισαν να εργάζονται κανονικά. Το πάνε για ανοσία της αγέλης στο υγειονομικό προσωπικό με απρόβλεπτες συνέπειες λόγω νοσοκομειακής διασποράς. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΟ.
Φάσκουν και αντιφάσκουν.

Έδιωξαν τους ανεμβολίαστους για αποφυγή της διασποράς και τώρα επιβάλλουν την εργασία των νοσούντων εμβολιασμένων που μεταδίδουν τον ιό.
Μετά όλα αυτά τι νόημα έχει να μην εργάζονται οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι με καθημερινά rapid test; Τα νοσοκομεία ξεγυμνώθηκαν από προσωπικό. Οι ασθενείς κινδυνεύουν. Αναμένεται αύξηση των εισαγωγών. Εμείς καλούμε τους συνάδελφους να εμβολιασθούν.
Οι ίδιοι θα ρισκάρουν πολύ περισσότερο τη ζωή τους δουλεύοντας χωρίς να έχουν εμβολιασθεί.

Αφού όμως στα νοσοκομεία θα εργάζονται οι νοσούντες εμβολιασμένοι συνάδελφοι που αποδεδειγμένα πια μεταδίδουν τον ιό, γιατί δεν επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑΜΜΕΣΑ. ΤΩΡΑ .



Να αποσύρουν τώρα τα μέτρα για επιστροφή στην εργασία των νοσούντων συναδέλφων. Διαφορετικά αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη.
Να ενισχύσουν το σύστημα. Να πάψουν να παίρνουν αποφάσεις στο πόδι. Να γυρίσουν πίσω οι συνάδελφοί που βρίσκονται σε αναστολή με καθημερινά διαγνωστικά τεστ.

-Γιαννάκος

___________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr