Home ΚΟΣΜΟΣ Η ανάλυση της Canada COVID Care Alliance δείχνει ότι ο εμβολιασμός της Pfizer για παιδιά είναι «μόνο ΚΙΝΔΥΝΟΣ» και ΔΕΝ ωφελεί – Η Pfizer αναγνωρίζει ότι θα προκαλέσει μυοκαρδίτιδα στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανάλυση της Canada COVID Care Alliance δείχνει ότι ο εμβολιασμός της Pfizer για παιδιά είναι «μόνο ΚΙΝΔΥΝΟΣ» και ΔΕΝ ωφελεί – Η Pfizer αναγνωρίζει ότι θα προκαλέσει μυοκαρδίτιδα στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 252 views

Η ανάλυση της Canada COVID Care Alliance δείχνει ότι ο εμβολιασμός της Pfizer για παιδιά είναι «μόνο ΚΙΝΔΥΝΟΣ» και ΔΕΝ ωφελεί – Η Pfizer αναγνωρίζει ότι θα προκαλέσει μυοκαρδίτιδα στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 μ.μ


Νωρίτερα σήμερα, το The Gateway Pundit δημοσίευσε μια καταδικαστική έκθεση που κυκλοφόρησε από την Canadian COVID Care Alliance εξηγώντας γιατί οι λήψεις Pfizer μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στους ανθρώπους.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος εδώ: >> Επιβαρυντική αναφορά: Η Canadian COVID Care Alliance εξηγεί γιατί τα εμβόλια Pfizer μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό (ΒΙΝΤΕΟ), Damning Report: Canadian COVID Care Alliance Explains Why Pfizer Shots Can Do More Harm Than Good (VIDEO)

Η Canadian COVID Care Alliance αποτελείται από πάνω από 500 ανεξάρτητους Καναδούς γιατρούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας που έχουν δεσμευτεί να παρέχουν ποιοτικές, ισορροπημένες, βασισμένες σε στοιχεία πληροφορίες στο καναδικό κοινό σχετικά με το COVID-19, ώστε να μειωθούν οι νοσηλεύσεις, να σωθούν ζωές και η χώρα μας να επανέλθει με ασφάλεια στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, τα δεδομένα 6 μηνών της Pfizer δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer προκαλούν περισσότερες ασθένειες παρά προλαμβάνουν. Επίσης, μια επισκόπηση για τα δοκιμαστικά ελαττώματα της Pfizer τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση.

Τώρα, ας μιλήσουμε πρώτα για τη δοκιμή εφήβων 12 έως 15 ετών. Σύμφωνα με τη σελίδα 24 της εις βάθος ανάλυσής τους, μόνο κίνδυνο αποτελεί ο εμβολιασμός για τους εφήβους και δεν παρέχει κανένα όφελος. Οι έφηβοι διατρέχουν στατιστικά μηδενικό κίνδυνο θανάτου από COVID-19 και πολύ χαμηλό κίνδυνο σοβαρής ασθένειας. Μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών στη δοκιμή, υπάρχει τουλάχιστον ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν.



Για τους εφήβους, ο εμβολιασμός είναι μόνο κίνδυνος και δεν παρέχει κανένα όφελος. Η δίκη ήταν σοβαρά ανεπαρκής. Ως μελέτη, αυτός ο μικρός κίνδυνος για ανεπιθύμητες ενέργειες δεν θα εμφανιστεί αξιόπιστα. Υπήρχε μια εμβολιασμένη ομάδα 1.005 και κανένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και μια ομάδα εικονικού φαρμάκου 978 και 18 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19.

 

Έτσι, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι αυτά ήταν εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά δεδομένου ότι οι έφηβοι διατρέχουν στατιστικά μηδενικό κίνδυνο θανάτου από COVID-19 και πολύ χαμηλό κίνδυνο σοβαρής ασθένειας. Στην πραγματικότητα, οι New York Times ανέφεραν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους ότι για τα παιδιά χωρίς σοβαρή ιατρική πάθηση, ο κίνδυνος σοβαρού COVID είναι τόσο χαμηλός που είναι δύσκολο να υπολογιστεί ποσοτικά.

 

Ο εμβολιασμός τους έχει πολύ μικρό όφελος, αλλά παρουσιάζει πολύ πραγματικό κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Ωστόσο, η μελέτη της Pfizer για εφήβους δεν σχεδιάστηκε στην πραγματικότητα για να εντοπίσει ανεπιθύμητα συμβάντα, επειδή ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου που συνέβη ακόμη και σε 1 στα 800 παιδιά, μπορεί να μην εμφανιστεί καν σε μέγεθος δείγματος 1.005 ατόμων. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το σήμα κινδύνου ήρθε. Μεταξύ των εμβολιασμένων εφήβων, υπήρχε τουλάχιστον ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν και το όνομά της ήταν Maddie De Garay.



Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/part-2-canada-covid-care-alliance-analysis-shows-pfizers-vaccination-kids-risk-no-benefit-pfizer-acknowledges-will-cause-myocarditis-children-video/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr