Home ΔΙΕΘΝΗ Επικεφαλής του CDC ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: «Τα τέστ PCR είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ», πάνω στα οποία κτίστκε η όλη «πανδημία!!! – ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το ΑΠΑΤΗΛΟ….CDC!!!

Επικεφαλής του CDC ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: «Τα τέστ PCR είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ», πάνω στα οποία κτίστκε η όλη «πανδημία!!! – ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το ΑΠΑΤΗΛΟ….CDC!!!

by _
0 comment 184 views

Ερχεται τώρα η επικεφαλής του CDC να μας επιβεβαιώσει ότι τα τέστ PCR ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, πάνω στα οποία κτίστκε η όλη ΨΕΥΤΟ-«πανδημία!!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το ΑΠΑΤΗΛΟ….CDC!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το δικό μας άρθρο πάνω σε αυτό με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!! για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται το θέμα…


Γράφει το NewsPunch…

Η επικεφαλής του CDC Rochelle Walensky ομολόγησε την Τετάρτη ότι η υπηρεσία δεν πιστεύει ότι οι δοκιμές PCR είναι απολύτως αξιόπιστες!

Σύμφωνα με την Walensky, οι δοκιμές PCR συχνά παράγουν μεγάλο αριθμό ψευδώς θετικών!

Σημειώνοντας ότι αυτά τα αναξιόπιστα τεστ μπορούν να παραμείνουν θετικά έως και 12 εβδομάδες μετά τη μόλυνση, η Walensky προειδοποίησε «θα είχαμε τους ανθρώπους σε απομόνωση (καταντίνα) για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εάν βασιζόμασταν σε PCR».

Το Summit.news αναφέρει: Είναι μια εκπληκτική παραδοχή, δεδομένου ότι, όπως επισημαίνει ο σχολιαστής Yossi Gestetner, οι αριθμοί των περιπτώσεων και οι άνθρωποι που έπρεπε να απομονωθούν, να ακυρώσουν εκδηλώσεις και να κλείσουν επιχειρήσεις βασίστηκαν σε δυνητικά ψευδώς θετικά αποτελέσματα από υπερευαίσθητα PCR.



Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, η Walensky παραδέχτηκε επίσης την Τετάρτη ότι η τελευταία καθοδήγηση του οργανισμού για τον COVID βασίστηκε σε αυτό που η κυβέρνηση αντιλαμβανόταν ότι οι άνθρωποι θα δεχόταν.

«Είχε πραγματικά να κάνει πολύ με αυτό που πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ανεχθούν», παραδέχτηκε έντονα η Walensky.

ΠΗΓΗ του άρθρου >> https://newspunch.com/cdc-boss-admits-pcr-tests-arent-reliable/

_____________



Διαβάστε τώρα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το CDC που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών!!! 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr