Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το CDC που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών!!! 

ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το CDC που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών!!! 

by _
0 comment 339 views

ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το CDC που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών!!! 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2021 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το CDC δεν είναι ένας οργανισμός υπεράσπισης της δημόσιας υγείας. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία με σκοπό το κέρδος!!!

Στον ιστότοπο Dun & Bradstreet, μπορείτε να δείτε ότι το CDC αναφέρεται ως…ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα την πολιτεία Γεωργία.

Δείτε την επίσημη καταχώρισή τους στον ιστότοπο καταχωρίσεως ιδιωτικών εταιρειών Dun & Bradstreet.

Σύνδεσμος >> https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.centers_for_disease_control_and_prevention.0348cac60c2dba7ce46504f1c3d9c920.html

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ εκεί που λέγει….Company Description, Περιγραφή Eταιρείας.

Διαβάστε τι λέγει το Dun & Bradstreet για αυτό….

Περιγραφή εταιρείας: Το όνομα τα λέει πραγματικά όλα για τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).



ΠΩΣ μπορεί, λοιπόν, το CDC από το μια να αποτελεί κρατική υπηρεσία και από την άλλη να καραχωρίζεται ως…ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;

Στον ἴδιον τον επίσημον ιστότοπον του CDC αναφέρεται σαφώς ότι …

Το CDC συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τομέα, επειδή οι συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα προωθούν την αποστολή του CDC να προστατεύει τους Αμερικανούς. Οι συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα είναι ισχυρά εργαλεία που βοηθούν στην επέκταση της εμβέλειας της δημόσιας υγείας για να σωθούν ζωές στον χώρο εργασίας και στο σπίτι, να επιταχυνθούν οι καινοτομίες και να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο το CDC αντιλαμβάνεται και επιλύει προβλήματα.

Ιδού το σχετικό απόσπασμα από το σάιτ τους….

Λινκ >> https://www.cdc.gov/partners/partnering.html



Αλλά δεν είναι μόνο το αμερικανικό CDC που είναι μια ιδιωτική εταιρεία, αλλά κι η…κινεζική εκδοχή του! Τα Κέντρα Πρόληψης & Ελέγχου Ασθενειών της Γουχάν αναφέρονται επίσης ως ιδιωτική εταιρεία στο μεγάλο σάιτ καταχωρήσεων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που λέγεται Dun & Bradstreet!

Το σάιτ του CDC της Κίνας είναι https://www.whcdc.org/

Δείτε και τη δική τους εγγραφή στο σάιτ Dun & Bradstreet …

Σύνδεσμος >> https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.wuhan_centers_for_disease_prevention__control.f2c7907499790a3d23251a2b65a6d865.html

 

Μιλάμε για το ίδιο το CDC που προ εμδομάδων παραδέχτηκε ότι ο ΔΗΘΕΝ «κορωνοϊός» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Το ΚΕΕΛΠΝΟ (ή CDC) της Κίνας επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ιός»!!! Πώς μπορείτε να κάνετε τεστ και εμβόλιο αφού δεν υπάρχει ιός;;; για περισσότερα.

Αλλά αυτά περι του ψεύτο-ιού τα έχουν ήδη παραδεχτεί CDC και FDA εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο! Διαβάστε επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – Το CDC και το FDA ομολογούν ότι ο κορωνοϊός είναι…ΑΠΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! ΔΕΝ έχουν δείγματα από αυτό!!! για περισσότερα.

Το CDC δεν είναι τίποτα άλλο από μια επέκταση της φαρμακευτικής βιομηχανίας!

Οι συστάσεις του επηρεάζονται από τη δημοσιονομική υγεία των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον, σε συνεργασία με τον FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων), έχουν δώσει το πράσινο φως σε όλες τις μεγάλες εταιρείες εμβολίων να δρομολογήσουν τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ που από τον Δεκ. του 2020 μέχρι τώρα, έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!



Όλα τα υποτιθέμενα δημόσια ιδρύματα υγείας όλων των χωρών του κόσμου είναι επίσης ιδιωτικές εταιρείες και δραστηριοποιούνται σε βάρος μας, ιδιαίτερα σε σχέση με τη ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού!!!

Στον ιστόρπο του CDC διαβάζουμε και κάτι άλλο εξίσου ενδιαφέρον, που έχει να κάνει με τα…ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ που ετοιμάζει η αμερικανική κυβέρνηση για τους πολίτες της!!! Διαβἄστε επίσης ΣΟΚ – CDC: Για “ανθρωπιστικούς” λόγους σκέφτονται να φτιάξουν στρατόπεδα ώστε να χωρίζουν τους ανθρώπους που θεωρούνται “υψηλού κινδύνου”!!!

 

Και τέλος, δείτε τώρα κι ένα…ΑΛΛΟ «ΩΡΑΙΟ» που μας ανακοίνωσε τελευταία το CDC, ότι, δηλαδή, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, αποσύρει το τέστ-PCR διότι, όπως έχει αποδειχτεί, το τέστ αυτό είναι τελικά….ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Μιλάμε για ακριβώς το ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΟ-ΤΕΣΤ πάνω στο οποίο έχει στηριχθεί η όλη….ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ με όλα τα…ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Διαβάστε επίσης »» MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr