Home ΔΙΕΘΝΗ MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!!

by _
0 comment 308 views

The Gateway Pundit: MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!!

GreekNewsOnDemand.com: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Το CDC αποσύρει την υποστήριξη του για τις δοκιμές PCR πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η όλη ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn


Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ The Gateway Pundit

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 29 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει τη χρήση του τεστ PCR για τις δοκιμές COVID-19. Το CDC τελικά παραδέχτηκε ότι το τεστ δεν κάνει διαφοροποίηση μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID.

Σύμφωνα με το ίδιο το CDC website:

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτήν την αλλαγή, το CDC συνιστά τα κλινικά εργαστήρια και οι τοποθεσίες δοκιμών που χρησιμοποιούν τη δοκιμή CDC 2019-nCoV RT-PCR, να επιλέξουν και να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους σε άλλο τεστ COVID-19 εγκεκριμένο από τον FDA.

 

Το CDC ενθαρρύνει τα εργαστήρια να εξετάσουν την υιοθέτηση μιας πολυπλεξικής μεθόδου που μπορεί να διευκολύνει τον εντοπισμό και τη διαφοροποίηση του SARS-CoV-2 και των ιών της γρίπης. Τέτοιες αναλύσεις μπορούν να διευκολύνουν τη συνέχιση των δοκιμών τόσο για τη γρίπη όσο και για τον SARS-CoV-2 και μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους καθώς προχωράμε στην εποχή της γρίπης.

Αυτό εξηγεί την εξαφάνιση των κρουσμάτων γρίπης στις ΗΠΑ το 2020. Διόγκωσε επίσης τα κρούσματα «COVID», καθώς ο Δρ Fauci και οι ελίτ της DC γνώριζαν ότι θα συμβεί.

Σύμφωνα με το Europe Reloaded:

ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΩΝ (CDC) ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ PCR ΩΣ ΕΓΚΥΡΟ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ SARS-COV-2.

 

«Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα προς τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για το τεστ «CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel», η δοκιμή που είχε εισηχθεί για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για ανίχνευση μόνο για το SARS-CoV-2».

 

Το CDC παραδέχεται ότι το τεστ PCR δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ του SARS-CoV-2 και του ιού της γρίπης.

 

Είχε αναφέρει πριν από αρκετούς μήνες ότι οι «υγειονομικές αρχές» κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση, αλλά ανέστειλαν την εφαρμογή της μέχρι το τέλος του 2021. Χρειάζονταν το ψεύτικο τεστ για να διατηρήσουν τον φόβο, προκειμένου να επιτύχουν όσο το δυνατόν περισσότερους εμβολιασμούς και όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη.

 

Είναι εκπληκτικό ότι η απόσυρση του τεστ από το CDC δεν έχει λάβει καμία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης ή τους πολιτικούς.

 

Ο Δρ. Kary Mullis, βραβευμένος με Νόμπελ και εφευρέτης της δοκιμής PCR, είχε πει πριν από αρκετά χρόνια ότι «η PCR είναι μια διαδικασία. Δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος». Δεν προοριζόταν ποτέ να γίνει τεστ Covid.

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο από το ίδιο το …CDC!!!….

–––––––––––––———-

Για περισσότερα πάνω στο θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Το CDC αποσύρει την υποστήριξη του για τις δοκιμές PCR πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η όλη ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!
Διαβάστε επίσης >>  Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό.» ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

 

_____________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/huge-cdc-withdraws-use-pcr-test-covid-finally-admits-test-can-not-differentiate-flu-covid-virus/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr