Home Greek News ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκη ξήλωσε ΤΩΡΑ τον αντίχριστο Μόσιαλο από εκπρόσωπο της Ελλάδος

ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκη ξήλωσε ΤΩΡΑ τον αντίχριστο Μόσιαλο από εκπρόσωπο της Ελλάδος

by _
0 comment 127 views

ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκη ξήλωσε ΤΩΡΑ τον αντίχριστο Μόσιαλο από εκπρόσωπο της Ελλάδος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/12/2021

Το ότι το καθεστώς του Μητσοτάκη, μαζί με τα αποβράσματα του βρώμικου ΠΑΣΟΚ με Σημίτη και Γιωργάκη, είναι ό,τι πιο ανθελληνικό και τοξικό που έχει μολύνει το έδαφος της Ελλάδας, το παραδέχονται πια όλοι ακόμη και οι νεοδημοκράτες που βλακωδώς δεν σιχτιρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, έτσι όπως κατάντησε και δεν φεύγουν για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα.

Η εξτρεμιστικά διεστραμμένη όμως βλασφημία του κ. Μόσιαλου με την φωτογραφία του Ιωσήφ και της Παναγίας και με το κείμενο που προσβάλλει βάναυσα τον ίδιο τον Χριστό, δεν μπορεί να παραμείνει χωρίς επιπτώσεις στον Μόσιαλο δεδομένου ότι ο Μητσοτάκης τον έχει πάλι να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με θέματα για τον κορονοϊό…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://egerssi.gr/%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BE%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%87/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr