Home ΔΙΕΘΝΗ Ολοκληρώθηκε το συνέδριο στην Ολλανδία με θέμα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ όπου βασανίζουν αλλά και σκοτώνουν αθώους πολίτες!

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο στην Ολλανδία με θέμα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ όπου βασανίζουν αλλά και σκοτώνουν αθώους πολίτες!

by _
0 comment 279 views

Μαρίνα Παγώνη

20 Νοεμβρίου

Συνεχίζουμε τον πόλεμο που εσείς κηρύξατε και αποκαλύπτουμε ξανά το κοινό μυστικό..

(Eπιχειρείται σχέδιο δολοφονίας εναντίον ατόμων της ομάδας από σύχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό).

Οι ελίτ και οι μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν τους πολιτικούς μας !

Στις 19-8-2021 ολοκληρώθηκε το συνέδριο στην Ολλανδία με θέμα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ όπου βασανίζουν αλλά και σκοτώνουν αθώους πολίτες!

Τι είναι τα ηλεκτρονικά όπλα και πως μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας;**Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται για χειραγώγηση, βασανιστήρια και δολοφονίες.**Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει (προσωρινός) στόχος αυτών των φρικτών ηλεκτρονικών όπλων.Στο διαδίκτυο υπάρχουν ήδη πολλες μαρτυρίες ανθρώπων όπου έχουν **δεχτεί επιθέσεις από αυτά τα όπλα.**Αυτό το όπλο κάνει το δέρμα σου να καίει **πραγματικά σαν ένα πολύ βαρύ ηλιακό έγκαυμα και μαγειρεύει το εσωτερικό σου, νιώθεις πραγματικά να μαγειρεύεσαι ζωντανός!**Η αίσθηση του καψίματος και η αίσθηση θα εξαφανιστούν μετά από 5-30 λεπτά ή 1-2 ημέρες ανάλογα με τη διάρκεια και την ένταση.

Η καταστροφή του σώματός σας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Ένα ζωτικό όργανο είναι η καρδιά. Μπορούν να επιτεθούν στην καρδιά πολύ αποτελεσματικά με:



Όπλα μικροκυμάτων, μαγειρεύοντας αργά την περιοχή της καρδιάς.

Όπλα μικροκυμάτων υψηλής ισχύος (HPM), που μαγειρεύουν την περιοχή της καρδιάς σε ένα δευτερόλεπτο.

Υπερηχητικά όπλα, που πιέζουν την περιοχή της καρδιάς.

Όπλα χειρισμού καρδιακής συχνότητας.

Αυτά τα όπλα μπορούν να βλάψουν την καρδιά σας σε κλάσματα του δευτερολέπτου, μπορεί να μην επιβιώσετε από μια τέτοια επίθεση! (επιχειρείται σχέδιο δολοφονίας εναντίον ατομων της ομάδας).

Το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρονικής παρενόχλησης προέρχεται από γειτονικά σπίτια. Όταν περπατάτε στους δρόμους πιθανότατα δέχεστε επίθεση από ηλεκτρονικά όπλα (κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα) από σπίτια (γιαφκες).Εάν δεν υπάρχουν τοποθεσίες για τον εξοπλισμό τους, χρησιμοποιούν αυτά τα όπλα από αυτοκίνητα.



Πολύς κόσμος πλέον αντιδρά και αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που έχει δεχτεί!

Πιστέυετε ότι υπάρχει προστασία;Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατέυσουμε τις οικογένειες μας;

  **To be continued……**

_________

ΠΗΓΗ >> https://www.facebook.com/photo/?fbid=4518421671595659&set=gm.1039097359995024

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr