Home ΔΙΕΘΝΗ Να ΓΙΑΤΙ αναγκάζουν τον κόσμο να εμβολιάζεται συνέχεια – Για να διατηρηθούν τα επίπεδα του θανατηφόρου οξειδίου του γραφενίου στον οργανισμό τους!!!

Να ΓΙΑΤΙ αναγκάζουν τον κόσμο να εμβολιάζεται συνέχεια – Για να διατηρηθούν τα επίπεδα του θανατηφόρου οξειδίου του γραφενίου στον οργανισμό τους!!!

by _
0 comment 223 views

Να ΓΙΑΤΙ αναγκάζουν τον κόσμο να εμβολιάζεται συνέχεια… για να διατηρηθούν τα επίπεδα του θανατηφόρου οξειδίου του γραφενίου στον οργανισμό τους!!!


Η κορυφαία ομάδα επιστημόνων και ιατρών από την Ισπανία La Quinta Columna μόλις αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίον αναγκάζεται ο κόσμος να εμβολιάζεται συνέχεια: Για να διατηρηθούν τα επίπεδα του ΘΑΝΑΤΗΦΡΟΥ οξειδίου του γραφενίου στον οργανισμό τους!!! 

Και τούτο διότι, συνήθως, τα αντισώματα των εμβολιασμένων εξουδετερώνουν τέτοιου είδους τοξικές ουσίες στον οργανισμό, όπως το…ΓΡΑΦΕΝΙΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, πρέπει οι εμβολιασμένοι να εμβολιάζονται ΣΥΝΕΧΩΣ ώστε να εξασφαλισθεί τελικά η δική….ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε περισσότερα για την La Quinta Columna στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΦΡΙΚΗ-5G: Γυναίκα δέχεται δολοφονική επίθεση από το…ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ!!! ΜΗΠΩΣ αυτό συνδέεται με τα μικρά ΡΟΥΤΕΡ μέσα στους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο. Το «ψαχνό» ξεκινάει από το 10:35 μέχρι το 12:10 ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr