Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ-5G: Γυναίκα δέχεται δολοφονική επίθεση από το…ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ!!! ΜΗΠΩΣ αυτό συνδέεται με τα μικρά ΡΟΥΤΕΡ μέσα στους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;

ΦΡΙΚΗ-5G: Γυναίκα δέχεται δολοφονική επίθεση από το…ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ!!! ΜΗΠΩΣ αυτό συνδέεται με τα μικρά ΡΟΥΤΕΡ μέσα στους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;

by _
0 comment 378 views

ΦΡΙΚΗ-5G: Γυναίκα δέχεται δολοφονική επίθεση από το…ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ!!! ΜΗΠΩΣ αυτό συνδέεται με τα μικρά ΡΟΥΤΕΡ μέσα στους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;


ΠΡΟΣΕΞΤΕ στο παρακάτω βίντεο την….ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχεται γυναίκα την ώρα που κράτει το κινητό της μέσα σε ένα μαγαζί.  Στο 00:17 του παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα φλάς που βγαίνει από το κινητό της με αποτέλεσμα αυτήν να υποστεί…ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!!

Και το περίεργο είναι ότι το κινητό της το κρατεί ήδη…ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ!!! Είναι η γυναίκα στη μέση της οθόνης που φοράει ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι.

Ο σχολιαστής του βίντεο λέει ότι ΚΑΠΟΙΟΙ εκεί έξω, έχοντας ήδη ενεργοποιήσει τα δίκτυα 5G, μπορούν όποτε θέλθουν να…ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ στέλνοντας του ένα δυναντό ενεργειακό χτύπημα μέσω του κινητού τηλεφώνου του θύματος!!!

Αλλά σχολιάζει επίσης….και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα… ότι αυτό μπορεί να έχει σχέση με τα…ΕΜΒΟΛΙΑ. Δηλαδή, σύμφωνα με τους κορυφαίους επιστήμονες της επιστημονικής ομάδος La Quinta Columna, μέσα στο περιεχόμενο των εμβολίων για τον κορωνοϊό υπάρχουν…νανοδρομολογητές, μικροσκοπικά ρούτερ, που βρίσονται πλέον μέσα στον ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ εκεί έξω.

Παρεμπιπτόντως, ήταν η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ που, πέρσι, έχει ανακαλύψει και την ύπαρξη του θανατηφόρου οδείδιου του γραφενίου μέσα στα εμβόλια κορωνοϊού!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Η αποκαθήλωση του Covid-19: Πώς η La Quinta Columna ανακάλυψε τη σύνδεση μεταξύ του νανοσωματιδίου οξειδίου του γραφενίου και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, σε συμφωνία με την Αργεντινή για περισσότερα.



Ήταν επίσης η La Quinta Columna που μας έχει αποδείξει το γεγονός πως οι εμβολιασμένοι είναι συνδεδεμἔνοι με το….BLUETOOTH. Εξ ού όλοι αυτοί οι περίεργοι αριθμοί που προκύπτουν στα κινητά μας τηλέφωνα την ώρα που βρισκόματε σε δημόσιο χώρο με το BLUETOOTH…ΑΝΟΙΚΤΟ.  Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική. Οἱ ἐμβολιασμένοι ἀνιχνεύονται μέ bluetooth! για περισσότερα.

Διαβάστε επίσης >> Εμβολιασμένοι, RFID και επαλήθευση με Bluetooth, ο γιατρός βγάζει την κάρτα του εμβολιασμένου!

Οι εμβολιασμένοι έχουν γίνει αξεσουάρ για τα κινητά τους τηλέφωνα. Το κινητό τηλέφωνο είναι μια πύλη προς το διαδίκτυο. Είναι η πύλη προς τον Μπιλ Γκέιτς και όλες τις ύπουλες τεχνολογίες του. Το εμβόλιο εισάγει αυτές τις τεχνολογίες στην πηγή αίματος των ανθρώπων.

Έτσι, εάν είστε εμβολιασμένοι, εσείς, προσωπικά, είστε συνδεδεμένοι με το…διαδίκτυο λόγω των μικρών δρομολογητών και του οξειδίου του γραφενίου που υπάρχουν μέσα σας λόγω του περιεχομένου του εμβολίου, όπερ σημαίνει…ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!



Γι’ αυτό θέλουν το εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό για ΟΛΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ, Αυτό δεν έχει να κάνει με την «ασφάλεια», αλλά τον ΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ….ΦΡΙΞΤΕ!!!…

__________

Watch Woman Being Frequency Attacked By Her Cell Phone!!

Δείτε τώρα τη σχετική εκπομπή με ελληνικούς υποτίτλους…

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή >> https://beforeitsnews.com/alternative/2021/12/one-day-in-2022-your-cell-phone-may-kill-you-or-turn-you-into-zombie-watch-woman-being-frequency-attacked-by-her-cell-phone-then-watch-kate-bush-80s-music-video-experiment-iv-about-frequency-3764230.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr