Home Κορωνοϊος ΔΕΙΤΕ το απαγορευμένο βίντεο που κόστισε τη ζωή σε Γερμανό ιατρό που αποκάλυψε την ύπαρξη του γραφενίου στα εμβόλια που μοιάζει με…ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ!!!

ΔΕΙΤΕ το απαγορευμένο βίντεο που κόστισε τη ζωή σε Γερμανό ιατρό που αποκάλυψε την ύπαρξη του γραφενίου στα εμβόλια που μοιάζει με…ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ!!!

by _
0 comment 227 views

ΔΕΙΤΕ το απαγορευμένο βίντεο που κόστισε τη ζωή σε Γερμανό ιατρό που αποκάλυψε την ύπαρξη του γραφενίου στα εμβόλια που μοιάζει με…ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Δεκ. 2021 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ελέγετο Andreas Noack, του οποίου το πρώτο όνομα είναι εκ του ελληνικού ονποματος Ανδρέας που είναι παράγωγον της λέξεως…ΑΝΔΡΕΙΑΣ (κάτι το οποίο ΛΕΙΠΕΙ -δυστυχώς– τις ημέρες μας!).

Παράδειγμα προς μίμησιν υπήρξε για εμάς ο κος ΑΝΔΡΕΑΣ, γιατί έβαλε ολόν τον τράχηλό του στη γραμμή για την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΠΟΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΌ!!!

Πέθανε πριν από εβδομάδες….η γυναίκα είπε πως του επιτέθηκε μια ομάδα άγνωστων ανδρών και τον ξυλοκόπησαν…ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, και τούτο μετά τις φοβερές αποκαλύψεις του για την ύπαρξη του οξειδίου του γραφενίου ( ή μάλλον….υδροξείδιο του γραφενίου που είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!) μέσα στο περιεχόμενο των εμβολίων κορωνοϊού, το οποίο γραφένιο μοιάζει, έλεγε ο κος Noack, με μικροσκοπικά…ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ…!!! Δείτε την κάτω εικόνα για να καταλάβετε …

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο του σάιτ ProNews.gr με τίτλο Νεκρός ο Γερμανός Dr. Andreas Noack; Είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια….

Δείτε τώρα το βίντεο! …

______________

DR. ANDREAS NOACK – RECENTLY DECEASED EXPLAINS THE GRAPHENE COMPONENT IN THE VACCINE (RIP)

djcaptpln8

wellnessbachelor

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr