Home Greek News Όταν ο Θάνος Πλεύρης καλούσε σε…εκτελέσεις λαθρομεταναστών. Τώρα καλεί, εμμέσως, σε δολοφονίες…ΕΛΛΗΝΩΝ με τα θανατηφόρα μπόλια!

Όταν ο Θάνος Πλεύρης καλούσε σε…εκτελέσεις λαθρομεταναστών. Τώρα καλεί, εμμέσως, σε δολοφονίες…ΕΛΛΗΝΩΝ με τα θανατηφόρα μπόλια!

by _
0 comment 274 views

Οταν ο Θάνος Πλεύρης καλεί σε…εκτελέσεις λαθρομεταναστών. Τώρα καλεί, εμμέσως, σε δολοφονίες…ΕΛΛΗΝΩΝ με τα θανατηφόρα μπόλια!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |  25 Dec. 2021 | 20:55 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Πωπωπω…πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί καθώς και οι….ΑΠΟΨΕΙΣ…!!!…

Ο Θάνος Πλεύρης καλούσε πριν 10 χρόνια σε εκτελέσεις λαθρομεταναστών για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. Έκανε λόγο, δηλαδή, για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ασχέτως του κόστους, του ελληνικού μας εδάφους λόγω των εισροών εις αυτήν λαθρομεταναστών, και ΟΥΧΙ για «δολοφονίες» όπως το θέτει ο τίτλος του παρακάτω βίντεο.

Τώρα όμως καλεί, δια της πλαγίου οδού, σε…δολοφονίες ΕΛΛΗΝΩΝ –λόγω της καταστάσεως ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑΣ (για το γεγονός πως η πανδημία είναι μεγάλη ΑΠΑΤΗ)  εις την οποίαν έχει περιέλθει Ο ΙΔΙΟΣ— με τα θανατηφόρα μπόλια!!! Και ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι τα ψευτο-εμβόλια προκαλούν ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αλλά….ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ αλλά…ΚΩΦΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ λόγω της….ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥ για την οποίαν -παρεμπιπτόντως– έπρεπε να πουλήσει πρώτα ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ αλλά….ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ στους...ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ (που στο παρελθόν «κοπανούσε» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ) προκειμένου να εξασφαλίσει τέτοια μεγάλη θέση στην προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και….ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ διότι, μέχρι τώρα, έχουν ΠΕΘΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕϊΤΣ, ΤΟΥ ΚΛΆΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟΥ Π.ΟΥ. και ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

Και το παράδοξο ανάμεσα στην όλη ιστοριούλα αυτή της….ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ 180 μοιρών του Πλεύρη, είναι ότι, ΣΗΜΕΡΑ, τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ και ΧΑΪΔΕΥΕΙ τόσο κατά την παράνομη είσοδού τους στην Ελλάδα όσο και για το γεγονός πως τους επιτρέπει η κυβέρνηση να παραμείνουν…ΑΝ-ΕΜ-ΒΟ-ΛΙ-Α-ΣΤΟΙ, ενώ οι κυρίαρχοι ιθαγενείς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ [ΕΞ]ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΑΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, δεν είναι πια οι λαθροεισβολείς που πρέπει να….ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ αλλά οι….ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Έτσι δεν είναι..«ΚΥΡΙΕ» ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ;;; Για αυτό υπάρχουν πολλοί Έλληνες που λένε «Νιώθουμε ξένοι στον δικό μας τόπο».

Και όσον αφορά τη σταδιακή καθώς και…ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ μείωση του ελληνικού πληθυσμού διαχρονικά, ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ διότι, κατά την Α. Σακελλαροπούλου, έχουμε τους….ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ!!!

Γι’ αυτό, κάντε Έλληνες μια χάρη στον «κο» Πλεύρη και τη κυβέρνηση συνεχίζοντας να επισπεύδετε αυτήν την διαδικασία της σταδιακής μειώσεως του εν Ελλάδι πληθυσμού κάνοντας το μπόλι που….ΣΚΟΤΩΝΕΙ για να τελειώνουν με εσάς μια και καλή (για το «καλό» σας), διότι, ούτως ή άλλως, το κάνετε…ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (εκτρώσεις, υπογεννητικότητες, κτλ)!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που δημοσιεύθηκε στις 26 Δεκ. 2013, αλλά η ομιλία του Πλεύση έλαβε χώρα πριν 10 χρόνια περίπου.

Από την εισήγηση του τότε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, Θάνου Πλεύρη, στην τρίτη Γιορτή PATRIA, που έγινε στην Αθήνα, στις 10-4-2011.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr