Home Greek News Ο Σπύρος Χατζάρας αποκαλύπτει πως ΔΕΝ έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα λόγω της ΨΕΥΤΟ-«πανδημίας». ΑΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ όλα τα «μέτρα» για τον COVID!!!

Ο Σπύρος Χατζάρας αποκαλύπτει πως ΔΕΝ έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα λόγω της ΨΕΥΤΟ-«πανδημίας». ΑΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ όλα τα «μέτρα» για τον COVID!!!

by _
0 comment 228 views

Ο Σπύρος Χατζάρας αποκαλύπτει πως ΔΕΝ έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα λόγω της ΨΕΥΤΟ-«πανδημίας». ΑΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ όλα τα «μέτρα» για τον COVID!!!

Στο πρόσφατο άρθρο του σάιτ aetos-apokalypsis.com με τίτλο Καταγγελία Σ. Χατζάρα: «Ο Τράγκας δολοφονήθηκε – Είχαν σταλεί μονοκλωνικά από τις ΗΠΑ αλλά δεν έφτασαν ποτέ σε αυτόν» διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά

Ο Σπύρος Χατζάρας καταγγέλλει επίσης το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Έχουμε κηρύξει ως χώρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν το ξέρουμε; Δεν έχουμε κηρύξει. Δεν υπάρχει τέτοιος νόμος κι όμως το ΣΤΕ την επικαλείται όποτε γίνονται προσφυγές κατά των μέτρων»

ΑΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ είναι ΟΛΑ τα «μέτρα» για τον «COVID» στην ΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΙΑΤI;;; Διατί την Ελλάδαν εν καταστάσει εκτάκτου ανάγκης ΔΕΝ εκήρυξεν η κυβέρνησις Μητσοτάκη, ΔΙΟΤΙ, γνωρίζει ΚΑΛΛΙΣΤΑ πως μόνον «πανδημία»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά ένα…ΛΙΑΝ ΥΠΟΥΛΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΣΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ), ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr