Home ΗΠΑ Κυβερνήτης Φλόριντα: Όχι lockdown, όχι πιστοποιητικά εμβολιασμών, ναι στην ελευθερία των ανθρώπων

Κυβερνήτης Φλόριντα: Όχι lockdown, όχι πιστοποιητικά εμβολιασμών, ναι στην ελευθερία των ανθρώπων

by _
0 comment 162 views

Κυβερνήτης Φλόριντα: Όχι lockdown, όχι πιστοποιητικά εμβολιασμών, ναι στην ελευθερία των ανθρώπων


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Στο πρόσφστο άρθρο μας με τίτλο Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό.» ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; είχαμε γράψει τα εξής σημαντικά για τη Φλόριντα …

Η Φλόριντα, μια πολιτεία που έχει παραμείνει πολύ πιο ανοιχτή και απαλλαγμένη από περιορισμούς και εντολές COVID από τις περισσότερες άλλες πολιτείες, αναφέρει πολύ χαμηλούς αριθμούς κρουσμάτων COVID. Γιατί;

 

Επειδή από τις 3 Δεκεμβρίου 2020, η πολιτεία της Φλόριντα άρχισε να κάνει κάτι ανήκουστο. Απαίτησε από τα εργαστήρια να αρχίσουν να αναφέρουν τον αριθμό των κύκλων («όριο κύκλων») για κάθε δοκιμή που εκτελούν.

Είχε αποκαλύψει δηλ., την όλη …ΑΠΑΤΗ με τα τέστ και τους κύκλους τους, και ΓΙ᾽ΑΥΤΟ δεν υπάρχει «παμδημία» πλέον εκεί στη Φλόριντα!
Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

24 Δεκ. 2021

-Δημήτρης Σωτηρίου

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, είπε την Κυριακή (19/12) ότι οι κάτοικοι της Φλόριντα γνωρίζουν ότι δεν θα «ξανακλειδώσει» ποτέ κανένας στα σπίτια τους, ούτε θα τους απολύσει από τις δουλειές τους.

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να καταστρέψει τις επιχειρήσεις τους και δεν θα αφήσουμε κανέναν να κλείσει τα σχολεία τους, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους, να μπορούν να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις», είπε ο Ντε Σάντις.

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης έκανε τα σχόλια αυτά στο « Sunday Morning Futures » του Fox News….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr