Home ΔΙΕΘΝΗ Ετοιμάζει μεγάλο στημένο χτύπημα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα το…Ισραήλ και το ΠΟΦ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Πίσω από την ψεύτικη παραλλαγή Όμικρον οι Ισραηλινοί!!!

Ετοιμάζει μεγάλο στημένο χτύπημα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα το…Ισραήλ και το ΠΟΦ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Πίσω από την ψεύτικη παραλλαγή Όμικρον οι Ισραηλινοί!!!

by _
0 comment 160 views

Ετοιμάζει μεγάλο στημένο χτύπημα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα το…Ισραήλ και το ΠΟΦ (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Πίσω από τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ «παραλλαγές» κορωνοϊού, όπως το Όμικρον, οι Ισραηλινοί!!!

Προειδοποίηση για στημμένο χρύπημα: Το Ισραήλ ηγείται, μαζι με 10 άλλες χώρες, προσομοίωσης μεγάλης κυβερνοεπίθεσης στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, μόλις μήνες αφότου το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουφ) έκανε το ίδιο πράγμα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Δεκ. 2021 | 20:30 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Άσκηση προσομοίωσης κυβερνοεπίθεσης πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021 στο…Ισραήλ. Επρόκειτο για μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο ασφάλειας στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε μαζί με άλλες 9 χώρες, την Παγκόσμια Τράπεζα, καθώς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και το Υπουργείο Οικονομικών στην Ιερουσαλήμ.

[Ανησυχητικά, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είχε διεξαγάγει επίσης μια προσομοίωση οικονομικής κυβερνοεπίθεσης, η οποία οδήγησε στη…Μεγάλη Επανεκκίνηση (που υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης) της παγκόσμιας οικονομίας. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι έτσι ακριβώς εκπαιδεύοονται και προετοιμάζονται οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του κόσμου για τις ατελείωτες ψεύτικες και στημμένες επιθέσεις τους.]

Η άσκηση προσομοίωσε πολλά σενάρια, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων δεδομένων που εμφανίζονται στο “σκοτεινό” διαδίκτυο μαζί με ψεύτικες ειδήσεις [δηλ. λογοκρίνοντας την αλήθεια μετά την επισήμανσή της ως «ψευδών ειδήσεων»], οδηγώντας σε παγκόσμιο οικονομικό χάος.

«Η μοναδική και πρωτοποριακή άσκηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα έδειξε τη σημασία της συντονισμένης παγκόσμιας δράσης από τις κυβερνήσεις μαζί με τις κεντρικές τράπεζες απέναντι σε οικονομικές απειλές στον κυβερνοχώρο», δήλωσε η επικεφαλής οικονομολόγος του Ισραηλινού υπουργείου Οικονομικών, Shira Greenberg στους Times of Israel.

Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό; Το Ισραήλ είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι βρισκόταν στα πρόθυρα κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω της εμφάνισης της παραλλαγής COVID Omicron. Αυτή η ανακοίνωση ήρθε μόλις δύο εβδομάδες αφότου το Ισραήλ πραγματοποίησε την πρώτη άσκηση πολεμικών αγώνων στον κόσμο προετοιμάζοντας τον κόσμο για την πιθανή εμφάνιση μιας θανατηφόρας παραλλαγής του ιού COVID με το όνομα «Ωμέγα».



Μόλις δύο μήνες πριν από την έναρξη ολόκληρης της ψεύτικης πανδημίας COVID-19, όπου η Κίνα είχε αναφέρει ένα μυστηριώδες ξέσπασμα πνευμονίας στην πόλη Wuhan, που σηματοδότησε την αρχή του COVID-19, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και επιχειρηματίες συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη για να προσομοιώσουν μια νέα εμφάνιση κορωνοϊού στη Βραζιλία που σκότωσε 65 εκατομμύρια μέσα σε 18 μήνες. Η εκδήλωση ονομάστηκε «Event 201» και διοργανώθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, μαζί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Εμείς απά τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε αναφέρει εκτενώς για αυτό το θέμα εδώ και 20 μήνες! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! για περισσότερα

Μια βόμβα που πολύ λίγοι άνθρωποι πραγματικά γνωρίζουν είναι η εξής: Η κινεζική κυβέρνηση διεξήγαγε ΕΠΙΣΗΣ μια άσκηση για τον κορωνοϊό πριν από την πανδημία και διεξήχθη στη Γουχάν — Ακριβώς εκεί που ξεκίνησε το πραγματικό ξέσπασμα του ψευδο-κορωνοϊού!!!]

Σύμφωνα με την ισραηλινή κυβέρνηση, οι απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι πιθανές ειδικά μετά από πολλαπλές μεγάλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε μεγάλες εταιρείες και ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί οποιαδήποτε ζημιά είναι μέσω της παγκόσμιας συνεργασίας.



Η Εθνική Κυβερνητική Διεύθυνση στο Ισραήλ εξέδωσε προειδοποίηση προς τις ισραηλινές επιχειρήσεις σχετικά με πιθανές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο τον περασμένο Οκτώβριο. Κατά μέσο όρο, ένας στους 60 ισραηλινούς οργανισμούς στοχοποιείται κάθε εβδομάδα με επιθέσεις ransomware. Πρόκειται για μια αύξηση 30 τοις εκατό σε σχέση με το ποσοστό το 2020. Το ποσοστό συμβαίνει να αυξάνεται σε όλο τον πλανήτη.

Οι ίδιες οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται τρομερά τις παγκόσμιες κρίσεις, αποκτώντας περισσότερη εξουσία και έλεγχο στους πολίτες. Το είδαμε αυτό με την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 (όπου μας είχε χτυπήσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ το…ΙΣΡΑΗΛ, περισσότερα εδω) και μια επακόλουθη αύξηση του κράτους επιτήρησης που υπάρχει σε πάρα πολλές χώρες εκεί έξω.

Δηλαδή, οι….ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ θέλουν να μας…ΞΑΝΑΧΤΗΠΗΣΟΥΝ (αυτό το κάνουν πάντοτε οι «Περιούσιοι» με διάφορους τρόπους) για να χρησιμεύσει αυτό σαν αφορμή οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να συνεχίσουν να τυραννούν τους λαούς τους με περαιτέρω…ΜΕΤΡΑ για τον “COVID”, κτλ!!!…

____________

-με πληροφορίες από >> https://humansarefree.com/2021/12/false-flag-cyber-attack-simulation.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr