Home Greek News Αποκάλυψη-βόμβα: Δεν υπάρχει έκδοση απόφασης στελέχωσης των εμβολιαστικών κέντρων στην Ελλάδα από αρμόδιο όργανο του Υπουργείου Υγείας!!! Αυτό προσκρούει στη νομιμότητα!!!

Αποκάλυψη-βόμβα: Δεν υπάρχει έκδοση απόφασης στελέχωσης των εμβολιαστικών κέντρων στην Ελλάδα από αρμόδιο όργανο του Υπουργείου Υγείας!!! Αυτό προσκρούει στη νομιμότητα!!!

by _
0 comment 207 views

Αποκάλυψη-βόμβα: Δεν υπάρχει έκδοση απόφασης στελέχωσης των εμβολιαστικών κέντρων στην Ελλάδα από αρμόδιο όργανο του Υπουργείου Υγείας!!! Αυτό προσκρούει στη νομιμότητα!!!

Σπύρος Παγιάτης

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΓΙ ΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ, ΤΟ “ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ”.

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο!….

Δείτε τώρα την αρχική ανάρτηση αυτού στο Facebook, όπου διαβάζουμε το εξής συγκινητικό σχόλιο ενος Έλληνος πολίτου:

Ειμαι ανω των 60 Κραταω μεχρι τις 15 Ιανουαριου τελευταία μερα για να κλεισω ραντεβου για να μην δωσω τα 100 ευρω που δεν τα εχω Ποσοι θα αντιδρασουμε φανερα και θα εχουμε αποτέλεσμα χωρις κυρωσεις ;ΠΟΣΟΙ ; μας κανουν συκοφαντηκη δυσφήμηση οτι ειμαστε ταραχοποια στοιχεια και παρανομοι Εγω ετσι νιωθω Μια ζωη πληρωνω φορους δεν χρωσταω σε κανεναν ειμαι στο σπιτι μου στα παιδια μου στην οικογενεια μου και ερχοντε να μου πουν οτι ειμαι παρανομη και με τιμωρούν με 100 ευρω τον μηνα Που να βρουμε το δικιο μας εμεις οι ( παρανομοι) Πουυ;

Δείτε την ανάρτηση:



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr