Home ΗΠΑ Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε επειδή είπε ότι δεν θα ερευνούσε τον μεγάλο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο Μπάιντεν: «Δεν θέλω να κάνω κακό σε μια οικογένεια»

Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε επειδή είπε ότι δεν θα ερευνούσε τον μεγάλο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο Μπάιντεν: «Δεν θέλω να κάνω κακό σε μια οικογένεια»

by _
0 comment 214 views

Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε επειδή είπε ότι δεν θα ερευνούσε τον μεγάλο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο Μπάιντεν: «Δεν θέλω να κάνω κακό σε μια οικογένεια»

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Δεκ. 2021 | 11:05 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Η έρευνα για τους Μπάιντεν ήταν το αντικείμενο της πρώτης απόπειρας παραπομπής του Τραμπ…

ΟΡΛΑΝΤΟ, Φλόριντα (LifeSiteNews) — Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέπληξε τους θαυμαστές του την Κυριακή αρνούμενος να ερευνήσει τον επιρρεπή προς σκάνδαλα γιο του προέδρου Τζο Μπάιντεν Χάντερ Μπάιντεν σε μια υποθετική δεύτερη θητεία, παρά το ενδιαφέρον του στο παρελθόν να ερευνήσει την οικογένεια του προέδρου Τζο Μπάιντεν που ήταν ο καταλύτης για την πρώτη του παραπομπή.

Ο Τραμπ έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του με τον οικοδεσπότη του The First και πρώην μεγάλο παρουσιαστή του Fox News, Bill O’Reilly, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “History Tour”, αναφέρουν οι Epoch Times.

«Δεν θέλω να κάνω κακό σε μια οικογένεια. Θα είμαι ειλικρινής», είπε ο Τραμπ. Η απάντηση προκάλεσε αποδοκιμασίες από το κοινό, το οποίο ξάφνιασε τόσο τον Τραμπ όσο και τον Ο’Ράιλι.

Μέρος αυτής της έκπληξης οφειλόταν πιθανότατα στην ιστορία του Τραμπ στο θέμα. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019 με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky, ο Τραμπ ζήτησε από την ουκρανική κυβέρνηση να βοηθήσει στη διερεύνηση της ξένης παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές του 2016, καθώς και στον ρόλο του πρεσβύτερου Μπάιντεν, ως πρώην αντιπροέδρου, στην ανατροπή εισαγγελέα που είχε ερευνώντας τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του στη χώρα.

Η είδηση της κλήσης πυροδότησε μια ώθηση παραπομπής, με τους αντιπάλους του Τραμπ να ισχυρίζονται ότι ήταν τουλάχιστον ακατάλληλη, δεδομένης της πολιτικής αντιπαλότητας Τραμπ και Μπάιντεν, και σοβαρή κατάχρηση εξουσίας εάν ο Τραμπ έθετε την εγκεκριμένη από το Κογκρέσο εξωτερική βοήθεια ως όρο συμμόρφωσης. Οι υπερασπιστές του Τραμπ υποστήριξαν ότι είναι θεμιτό οι παγκόσμιοι πολιτκοί ηγέτες να ζητούν βοήθεια για την εξάλειψη της πιθανής διαφθοράς μιας προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο Τραμπ συνέχισε δημιουργώντας προκλητικά το “Where’s Hunter?” (Πού Είναι Ο Χάντερ;) βασικό στοιχείο για τις συγκεντρώσεις επανεκλογής του, ένα ερώτημα που αυξήθηκε σε συνάφεια με την ανακάλυψη ενός εγκαταλειμμένου φορητού υπολογιστή που περιείχε δεκάδες email και κείμενα που περιγράφουν πώς η οικογένεια Μπάιντεν έκανε εκατομμύρια δολάρια μέσω της διευκόλυνσης του Χάντερ στις συναντήσεις μεταξύ του πατέρα του και επιχειρηματικών συμφερόντων σε όλο τον κόσμο.

Η «μεταβολή!» του πρώην προέδρου για την οικογένεια Μπάιντεν απηχεί μια άλλη ανατροπή στις νομικές συνέπειες για τον προηγούμενο Δημοκρατικό αντίπαλό του. Το 2016, είχει «αγκαλιάσει» τις φωνές των υποστηρικτών του “Κλείστε την φυλακή” σε σχέση με την πρώην Πρώτη Κυρία Χίλαρι Κλίντον που παραβίασε τον ομοσπονδιακό νόμο, αλλά αφού την νίκησε ο Τραμπ είπε μετά ότι δεν ήθελε να “πληγώσει τους Κλίντον”.

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Τραμπ: «Παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών αν έχεις αμφιβολίες για το εμβόλιο» που έχει να κάνει με την ίδια εκδήλωση “History Tour” στην οποία μίλησε ο Τράμπ, όπου όχι μόνο επανάλαβε την υποστήριξή του για τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ που έχουν σκοτώσει τόσο πολύ κόσμο εδώ και ένα χρόνο (κατό το οποίο δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ να ανησυχεί τον πρ. πρόεδρο), αλλά είπε επίσης ότι «Αν δεν κάνεις το εμβόλιο, παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών», κάτι το οποίο ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΗΜΑ μιας και οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΚΤΕΣ τόσο των ψευτο-εμβολίων όσο και της ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ γενικά είναι οι….ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ…!!!

—————–

-με πληροφορίες από τη πηγή >> https://www.lifesitenews.com/news/trump-booed-for-saying-he-wouldnt-investigate-hunter-biden-i-dont-want-to-hurt-a-family/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr