Home ΚΟΣΜΟΣ Μετάλλαξη Omicron: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στο…ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Μετάλλαξη Omicron: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στο…ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 167 views
Μετάλλαξη Omicron: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στο…ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Μετάλλαξη Omicron: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στο…ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Μετάλλαξη Omicron: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος στο Ισραήλ

21/12/2021, 21:10


Σχόλια GreekNewsOnDemand.com: Για ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ τόσο για τον ψευδο-κορωνοϊό όσο και για τις δήθεν «μεταλλάξεις» του, διαβάστε επίσης Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό.» ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 70 ετών με υποκείμενα νοσήματα – Είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου αλλά όχι την αναμνηστική δόση

Το Ισραήλ κατέγραψε τον πρώτο του γνωστό θάνατο από την παραλλαγή Όμικρον του κορωνοϊού, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν σήμερα ότι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, πέθανε στην πόλη Μπερ Σεβά τη Δευτέρα.

Ο ασθενής κατέληξε στο Ιατρικό Κέντρο Σορόκα και είχε υποκείμενα νοσήματα, γράφουν σήμερα η εφημερίδα Times of Israel και η Ynet news, η ηλεκτρονική αγγλόφωνη έκδοση της εφημερίδας Γεντιότ Αχρονότ.

Και τα δύο μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν πάνω από 60 ετών και είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 αλλά όχι μια τρίτη, αναμνηστική δόση.

Το υπουργείο Υγείας και το Σορόκα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα να απαντήσουν σε αίτημα για να επιβεβαιώσουν την πληροφορία. Νωρίτερα το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 340 γνωστά κρούσματα της Όμικρον στο Ισραήλ.

 

__________

ΠΗΓΗ > https://www.protothema.gr/world/article/1193934/metallaxi-omikron-katagrafike-o-protos-thanatos-sto-israil/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr