Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-ΣΟΚ Ρόμπερτ Κένεντι: Βρέθηκε μνημείο για τα νεκρά ορφανά που βασάνισε και σκότωσε το τέρας Δρ. Φάουτσι!!!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ Ρόμπερτ Κένεντι: Βρέθηκε μνημείο για τα νεκρά ορφανά που βασάνισε και σκότωσε το τέρας Δρ. Φάουτσι!!!

by _
0 comment 340 views

Αποκάλυψη-ΣΟΚ Ρόμπερτ Κένεντι: Βρέθηκε μνημείο προς τιμήν των νεκρών ορφανών που βασάνισε και σκότωσε το τέρας Δρ. Φάουτσι!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε και ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΤΕ το ακόλουθο άρθρο-σοκ του μεγάλου σάιτ The GateWay Pundit διότι ο «άνθρωπος» που περιγράφεται μέσα, τυχαίνει να είναι Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!!!

Ρόμπερτ Κένεντι: Δημοσιογράφος βρήκε ένα μνημείο προς τιμήν των νεκρών ορφανών που βασάνισε και σκότωσε το τέρας Δρ. Φάουτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:37 π.μ


Ο Robert F. Kennedy, Jr. (ή RFK Jr., Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ) μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «The High Wire» για να συζητήσει το ευπώλητο βιβλίο του για το τέρας Δρ. Tony Fauci.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο RFK Jr. αποκάλυψε ότι η ρεπόρτερ Cecelia Farber πήγε στο νεκροταφείο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης όπου θάφτηκαν τα βασανισμένα ορφανά παιδιά. Αυτά τα θύματα ήταν οι πειραματικοί ασθενείς του…Δρ. Fauci.

Δείτε τώρα τον κο Κένεντι στο GETTR

Το Gateway Pundit ανέφερε νωρίτερα σχετικά με αυτό το μνημείο και το νεκροταφείο στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ο Φάουτσι έχει μακρά ιστορία μαζικών θανάτων, βαρβαρότητας και ψεμάτων.



Το 2004, το NIH του Dr. Fauci πιάστηκε στα πράσα να χρηματοδοτεί πειράματα για ορφανά με AIDS σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Το Gateway Pundit ανέφερε αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο του Fauci τον περασμένο Οκτώβριο.

Το Fauci NIH ενέκρινε πειράματα σε εκατοντάδες ορφανά της Νέας Υόρκης. Κυβερνητικές υπηρεσίες και φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποίησαν τα ορφανά σε θανατηφόρες δοκιμές φαρμάκων κατά του AIDS.

Το 2005, η πόλη της Νέας Υόρκης προσέλαβε το Ινστιτούτο VERA για να σχηματίσει μια τελική έκθεση σχετικά με τις δοκιμές ναρκωτικών. Η VERA δεν είχε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία για κανένα από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σε δοκιμές. Η έκθεσή τους δημοσιεύτηκε το 2008.

Ανέφεραν ότι είκοσι πέντε παιδιά πέθαναν κατά τη διάρκεια των μελετών για τα φάρμακα, ότι άλλα πενήντα πέντε παιδιά πέθαναν μετά τις μελέτες (σε ανάδοχη φροντίδα) και, σύμφωνα με τον Tim Ross, Διευθυντή του προγράμματος Παιδικής Ευημερίας της VERA (από το 2009), το 29% από τα υπόλοιπα 417 παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σε μελέτες φαρμάκων είχαν πεθάνει (από τα συνολικά 532 παιδιά που έχουν παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησαν). [ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ]

Δεν καταβλήθηκαν καμία πληρωμή ή αποζημίωση σε κανένα από τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές ή στις οικογένειές τους.



Μια νοσοκόμα του νοσοκομείου μίλησε αργότερα στους δημοσιογράφους για το τεστ. Ανέφερε ότι τα παιδιά αρρώσταιναν αμέσως, ξεσπούσαν ή / και έκαναν εμετό κατά τη διάρκεια του τεστ.

Ήταν ορφανά στο Incarnation Children’s Centre στη Νέα Υόρκη.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο …

Την Τρίτη, το The Gateway Pundit ανέφερε για τα βασανιστήρια και την ιατρική δολοφονία του Δρ. Fauci σε τουλάχιστον 85 ορφανά μειονοτικά παιδιά στη Νέα Υόρκη, παιδιά που ήταν ευάλωτα, δεν μπορούσαν να συναινέσουν και που δεν θα έλειπαν σε κανέναν.

Η Ann Rosen στο LifeSiteNews έγραψε μια καλή ανακεφαλαίωση για τα εγκλήματα του Fauci κατά των παιδιών νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Αυτά τα παιδιά θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους στο νεκροταφείο Gate of Heaven στο Hawthorne της Νέας Υόρκης στην κομητεία Westchester και κατά τα άλλα ξεχάστηκαν.

Ο Robert F. Kennedy Jr. λέει ότι ο Anthony Fauci είναι ο Joseph Mengele της Αμερικής για ό,τι έκανε σε φτωχά μειονοτικά ορφανά παιδιά τη δεκαετία του 1980.

Αυτοί οι ακραίοι ισχυρισμοί είναι το θέμα ενός νέου βιβλίου του Robert F. Kennedy, Jr., που ονομάζεται “The Real Anthony Fauci”. Στο Κεφάλαιο 7, ο κληρονόμος των Κένεντι εκθέτει τα «Βάρβαρα και παράνομα πειράματα του NIAID για τα παιδιά».



Ο Κένεντι αναφέρεται στον Φάουτσι ως τον «εγχώριο Μένγκελε» της Αμερικής.

Το παρακάτω απόσπασμα από το εκρηκτικό βιβλίο του Kennedy που περιγράφει τα ιατρικά πειράματα του Fauci σε παιδιά:

Ο Ρόμπερτ Κένεντι έδωσε μια συνέντευξη τον περασμένο μήνα στον δημοσιογράφο Τζέιμς Κόρμπετ όπου εξέθεσε ορισμένα βασικά επιχειρήματα του βιβλίου και εξήγησε συγκεκριμένα τα γεγονότα σχετικά με τις παράνομες δοκιμές του Φάουτσι σε ορφανά παιδιά:

Ο Fauci δοκίμασε σκληρά φάρμακα χημειοθεραπείας σε ορφανά παιδιά για να καθορίσει τη χρήση τους για θεραπείες για το AIDS τη δεκαετία του 1980

Ο Fauci πήρε τον έλεγχο οίκων ανάδοχων σε 7 πολιτείες

Τα παιδιά βασανίστηκαν μέχρι θανάτου

Τα παιδιά δεν είχαν ούτε κηδεμόνες ούτε κανενός είδους νομικό προστάτη

Τα παιδιά που αρνήθηκαν να πάρουν τα φάρμακα του Fauci είχαν τοποθετήσει σωληνάρια σίτισης, έτσι ώστε οι φαρμακευτικές εταιρείες να μπορούν να χορηγούν τα φάρμακα ακόμη και όταν τα παιδιά αντεπιτίθενται

Τα περισσότερα από τα παιδιά δεν είχαν HIV/AIDS, απλώς τα χρησιμοποιούσαν ως ινδικά χοιρίδια για να δουν αν θα μπορούσαν να επιβιώσουν από τη σκληρή φαρμακευτική αγωγή

Τουλάχιστον 85 παιδιά πέθαναν ως μέρος αυτών των πειραμάτων

Το νεκροταφείο όπου αυτά τα παιδιά πετάχτηκαν σε ένα λάκκο (γεμάτο με εκατοντάδες φέρετρα γεμάτα, μερικές φορές, με πολλά άλλα παιδιά μέσα) είναι θαμμένο κάτω από έναν λάκκο αστροτουρφ στη Νέα Υόρκη. Αυτά είναι τα θύματα των εγκλημάτων του Fauci, λέει ο Kennedy.

Το Gateway Pundit κατάφερε να εντοπίσει αυτό το μνημείο για τα ορφανά παιδιά που σκότωσε ο Δρ Fauci και το NIH στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.



Τα ονόματα των ορφανών έχουν αναγραφεί στον τοίχο του μνημείου.

Και ένας άγγελος κρατά ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους χάρτες Google.

Πόσο τρομακτικό είναι ότι ο γιατρός που ενέκρινε αυτό εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος στο NIH καθώς και επικεφαλής της κυβερνητικής επιτροπής για τον COVID-19!

Δεν ξεχνιούνται ποτέ αυτά τα ορφανά. Στο μνημείο έχουν αφεθεί παιχνίδια και λουλούδια. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ!!!

____________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/rfk-jr-reporter-found-monument-dead-orphans-tortured-killed-monster-fauci-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr