Home Greek News Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Από νταντά, μοντέλο μεγάλων οίκων μόδας

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Από νταντά, μοντέλο μεγάλων οίκων μόδας

by _
0 comment 151 views

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Από νταντά, μοντέλο μεγάλων οίκων μόδας

Φαίη Αλεξοπούλου

Η 27χρονη σύντροφος του Πορτογάλου σταρ δεν ήταν πάντα πλούσια – Σήμερα, οίκοι μόδας, όπως ο Gucci, και το brand ακριβών κοσμημάτων Chopard, θέλουν τη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για μοντέλο

Ο σύντροφος της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ο σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεδομένου αυτού, δεν είναι περιέργο που το εντυπωσιακό μοντέλο από την Αργεντινή έχει μία ζωή με πολλές ανέσεις, η οποία περιλαμβάνει βίλες, σπορ αυτοκίνητα, γιοτ, επώνυμα ρούχα και ακριβά κοσμήματα. Μάλιστα  πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είναι ξανά έγκυος σε δίδυμα.

Ωστόσο, η ζωή της Τζορτζίνα δεν ήταν πάντα τόσο «πλούσια».

Πριν από επτά χρόνια, η πανέμορφη σύντροφος του άσσου ποδοσφαιριστή, τότε 20 ετών, είχε μία πολύ πιο λιτή ζωή. Εργαζόταν ως νταντά στην πόλη Μπρίστολ, στη Νοτιοδυτική Αγγλία, κερδίζοντας μόνο 125 δολάρια την εβδομάδα, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail. Tην εποχή που εργαζόταν ως νταντά, έκανε μαθήματα αγγλικών και χορού. Σήμερα, οι συνθήκες ζωής και η καθημερινότητα του Ισπανού μοντέλου έχουν σίγουρα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Αφού ο Πορτογάλος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι μετακόμισε στο Τσεσάιρ της Αγγλίας μαζί φυσικά με την τετράχρονη κόρη του, Αλάνα Μαρτίνα, και τα τρία παιδιά του Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα. Σύντομα η οικογένεια θα μεγαλώσει, αφού η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ περιμένει δίδυμα, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται σε λίγες εβδομάδες πατέρας έξι παιδιών! Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ -όπως και όλη η οικογένεια Ρονάλντο- μένει τώρα στην ίδια περιοχή με τον 36χρονο πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ ΣίτιΡαχίμ Στέρλινγ, και τον 28χρονο αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.



Κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας και κοσμηματοπώλες θέλουν για μοντέλο την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Η 27χρονη ανήκει στις λεγόμενες «Super WAG» -ένας όρος που αποδίδεται στις εντυπωσιακές συζύγους ή συντρόφους των διάσημων ποδοσφαιριστών, οι οποίες κλέβουν αδιαμφισβήτητα τα βλέμματα όλων στο γήπεδο-. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει υπογράψει συμβόλαιο με το Netflix για να κάνει ριάλιτι τη ζωή της. Πέρα από τη συνεργασία της με την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα, ολοένα και περισσότερες βρετανικές εταιρείες πληρώνουν τεράστια ποσά, ώστε να προωθήσει τα προϊόντα τους στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η Τζορτζίνα πρωταγωνιστεί στον κόσμο των social media. Για αυτό, έχει καταφέρει να συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την εταιρεία καλλυντικών Shegum, την ελβετική μάρκα καλλυντικών Gisada και το ιταλικό brand γυναικείων μαγιό Efek.



Στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα προσπαθήσει να συνάψει συνεργασία με την εταιρεία μόδας Pretty Little Thing με έδρα το Μάντσεστερ και την εταιρεία γιόγκα Alo Yoga με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί την αγγλική γλώσσα στις λεζάντες των posts της στο Instagram, αντί την ισπανική.

Σχεδιαστές μόδας του οίκου Gucci ζητούν από την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να φορέσει τις δημιουργίες τους. Η ελβετική εταιρεία Chopard της δανείζει τα πανάκριβα κοσμήματά της για να τα φορέσει. Τα σπουδαία brand ξέρουν ότι θα αποκτήσουν ακόμα περισσότερους πελάτες, από την πρώτη μέρα που η 27χρονη καλλονή θα διαφημίσει τα προϊόντα τους στο Instagram.

Την ίδια στιγμή, οι αρχισυντάκτες των βρετανικών περιοδικών μοδάς σχεδιάζουν σε πολλά εξωφύλλα του 2022 να ποζάρει η σαγηνευτική Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Μία τέτοια κίνηση θα την καταστήσει πιο γνωστή παγκοσμίως και θα ανοίξει και άλλους επιχειρηματικούς δρόμους για εκείνη. Ένας σχεδιαστής μόδας δήλωσε: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε την Τζορτζίνα στη Vogue κάποια στιγμή του χρόνου. Είναι όμορφη, έχει μία υπέροχη ιστορία να πει και οι άνθρωποι μιλούν για εκείνη».

Η πανέμορφη 27χρονη εμφανίζεται στο εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του Cosmopolitan αυτού του μήνα, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με παγιέτες. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, αναφέρει ότι το κάρμα την έφερε κοντά στον Κριστιάνο Ρονάλντο«Πιστεύω ακράδαντα στο πεπρωμένο, αλλά ακόμα περισσότερο στο κάρμα. Ό,τι δίνεις, παίρνεις» εξομολογείται.



Για να καταφέρει να την αγαπήσει το βρετανικό κοινό, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ συνεργάζεται με την Caroline McAteer, μία δημοσιογράφο από το Λονδίνο, η οποία συνέβαλε στην ίδρυση του brand Beckham στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Εν τω μεταξύ, οι φήμες για ένταση μεταξύ της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και της μητέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο -της πιθανής μελλοντικής πεθεράς της- έχουν «εξατμιστεί». Σε συνέντευξή της σε πορτογαλικό περιοδικό, η μητέρα του Ρονάλντο Ντολόρες Αβέιρο, τόνισε για την Τζορτζίνα: «Είναι ένα καλό κορίτσι και ένα μεγάλο στήριγμα για τον Κριστιάνο».

 

Ήταν μία απλή κοπέλα και η ζωή της άλλαξε σε μία μέρα

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ γνώρισε τον Ρονάλντο, 36 ετών, πριν από πέντε χρόνια, ενώ εργαζόταν ως βοηθός καταστήματος σε ένα κατάστημα της εταιρείας Gucci στο Μιλάνο.

Γεννημένη στο Μπουένος Άιρες, μετακόμισε στην Ισπανία με τον πατέρα της, Χόρχε, ο οποίος φυλακίστηκε για διακίνηση κοκαΐνης το 2003, όταν εκείνη ήταν μόλις εννέα ετών. Καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερος το 2013. Αφού ο πατέρας της πήγε στη φυλακή, η Τζορτζίνα έζησε μία μέτρια ζωή με τη μητέρα της, María Hernández, και την αδερφή της, Ivana, η οποία σήμερα έχει γίνει σταρ του Instagram.

Όταν ήταν έφηβη, βοηθούσε συχνά τους ηλικιωμένους γείτονές της να κάνουν τα ψώνια τους. Ακόμη και σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλη περιουσία και ζει μέσα στην πολυτέλεια, βοηθά τις φτωχές νεαρές γυναίκες που θέλουν να φύγουν από το σπίτι τους και να σπουδάσουν για να «βρουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους στόχους τους».

Ο Ισπανός Alvaro Diaz, διευθυντής ψυχαγωγίας στο Netflix, σημειώνει για τη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ«Ήταν μία κανονική νεαρή γυναίκα, της οποίας η ζωή άλλαξε εντελώς από τη μία στιγμή στην άλλη. Μία μέρα, καθώς έφευγε από τη δουλειά, γνώρισε την αγάπη της ζωής της. Ποιος δεν το έχει ονειρευτεί αυτό;».

 

Το Netflix είχε προγραμματίσει να προβάλει το ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστρια την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, η μετακόμιση του Ρονάλντο από το Τορίνο –όπου έπαιζε για τη Γιουβέντους– στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο πρόσφερε στους παραγωγούς πλούσιο επιπλέον υλικό. Ένα μέρος της ιδιωτικής ζωής του ποδοσφαιριστή θα προβληθεί, αλλά -σύμφωνα με πηγές- το ντικιμαντέρ θα αφορά κυρίως τη ζωή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

 

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/life-style/article/1193083/tzortzina-rodrigez-apo-dada-modelo-megalon-oikon-modas/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr