Home ΔΙΕΘΝΗ Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19

Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19

by _
0 comment 208 views

Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19

 Δημοσιεύθηκε στις 

James Fetzer


Ο Δρ Bryan Ardis κάνει μια εκπληκτική αποκάλυψη.

Δηλώνει ότι ο Δρ Fauci ώθησε τη χρήση του Veklury® (remdesivir) ως θεραπεία για τον COVID-19 γνωρίζοντας ότι θα ήταν ανασφαλές και αναποτελεσματικό για τους ασθενείς.

Το Veklury® (remdesivir) είναι αναστολέας της RNA πολυμεράσης. Ο Δρ. Ardis αποκαλύπτει ότι τα συμπτώματα της πλήρωσης των πνευμόνων με υγρό και τα άλλα υποτιθέμενα συμπτώματα της COVID-19 ήταν στην πραγματικότητα παρενέργειες δηλητηρίασης των νεφρών και άλλων βλαβών οργάνων που είναι γνωστές παρενέργειες του Veklury® (remdesivir).

Ο Δρ. Ardis ισχυρίζεται ότι ο καταστροφικός φόρος για την υγεία που φέρεται να προκλήθηκε από την COVID-19 προκλήθηκε στην πραγματικότητα από τη συνιστώμενη θεραπεία του NIH με το Veklury® (ρεμδεσιβίρη).

Ο Δρ. Bryan αναφέρει ότι το NIH ανέφερε ακόμη και δύο μελέτες στον ιστότοπό του που έδειξαν ότι το Veklury® (remdesivir) ήταν αναποτελεσματικό και μη ασφαλές για τους ασθενείς. 

Φαίνεται ότι πολλοί γιατροί απλώς ακολούθησαν τυφλά τη σύσταση του NIH να χρησιμοποιήσουν το Veklury® (remdesivir) χωρίς να διαβάσουν πραγματικά τις αναφερόμενες μελέτες.

Παρακολούθησα αυτές τις μελέτες και τις διάβασα.



Το NIH Συνιστά Το Remdesivir

Στις 12 Μαΐου 2020, το NIH συνέστησε τη χρήση του Veklury® (remdesivir) για σοβαρές περιπτώσεις COVID-19. 

Εκείνη την εποχή, το Veklury® (remdesivir) ήταν ένα μη εγκεκριμένο πειραματικό φάρμακο που παρασκευάστηκε από την Gilead Sciences. Εγκρίθηκε από τον FDA για θεραπεία επείγουσας χρήσης του COIVD-19.

Ο Μπίλ Γκέιτς και ο Τζώρτζ Σόρος συνεργάζονται με την Κίνα για το redemsivir

Συγκρούσεις Συμφερόντων

Στην έρευνά μου ανακάλυψα κάτι αρκετά ανησυχητικό. Η σύσταση από το NIH για τη χρήση του Veklury® (remdesivir) για τη θεραπεία του COVID-19 προήλθε από το NIH Panel on Covid-19 Treatment Guidelines .

Υπήρχαν εννέα (9) άτομα στο πάνελ του  NIH σχετικά με τις κατευθυντήριες οδηγίες θεραπείας για τον COVID-19  με οικονομικούς δεσμούς με την Gilead Sciences, τον κατασκευαστή του Veklury® (remdesivir).

Ακολουθεί μια λίστα με εκείνα τα άτομα στο NIH Panel on COVID-19 Treatment Guidelines που είχαν οικονομικούς δεσμούς με την Gilead Sciences, τον κατασκευαστή του Veklury® (remdesivir):



Ο Rajesh Gandhi είναι στο συμβουλευτικό συμβούλιο της Gilead Sciences.

Ο David Glidden είναι σύμβουλος της Gilead Sciences.

Η Adaora Adimora είναι σύμβουλος της Gilead Sciences και έλαβε ερευνητική υποστήριξη από την Gilead Sciences.

Ο Eric Daar είναι σύμβουλος της Gilead Sciences και λαμβάνει ερευνητική υποστήριξη από την Gilead Sciences.

Η Judith Aberg έλαβε ερευνητική υποστήριξη από την Gilead Sciences.

Ο Jason Baker έλαβε ερευνητική υποστήριξη από την Gilead Sciences.

Η Susanna Naggie έλαβε ερευνητική υποστήριξη από την Gilead Sciences.

Ο Pablo Tebas έλαβε ερευνητική υποστήριξη από την Gilead Sciences.

Ο Roger Bedimo έλαβε τιμητική τιμή από την Gilead Sciences.

Απομακρύνετε Τους Γιατρούς Από Την Υδροξυχλωροκίνη

Η επιτροπή προσπάθησε να απομακρύνει τους γιατρούς από την Υδροξυχλωροκίνη, δηλώνοντας ότι  «[δεν] υπάρχουν επαρκή κλινικά δεδομένα για να προτείνουμε είτε υπέρ είτε κατά της χρήσης χλωροκίνης ή υδροξυχλωροκίνης για τη θεραπεία του COVID.

Το πάνελ, φυσικά, είχε ενδιαφέρον να υπονομεύσει τις φθηνές και αποτελεσματικές θεραπείες:

”[Η] Ομάδα συνιστά να μην χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα φάρμακα για τη θεραπεία του COVID-19: Ο συνδυασμός υδροξυχλωροκίνης και αζιθρομυκίνης λόγω της πιθανότητας τοξικότητας .”

Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Πράγματι, πολλές μεταγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός υδροξυχλωροκίνης και αζιθρομυκίνης  ”είναι ασφαλής και μπορεί να αποφύγει την επιδείνωση, την επιμονή του ιού και την επακόλουθη μεταδοτικότητα”.

Αυτός ο συγγραφέας έγραψε προηγουμένως ένα άρθρο εξηγώντας τις ακραίες προσπάθειες που έγιναν για την απαξίωση της υδροξυχλωροκίνης. Οι γιατροί που διεξήγαγαν μελέτες χορήγησαν σκόπιμα τοξικά επίπεδα υδροξυχλωρίνης για να δείξουν ψευδώς ότι ήταν επικίνδυνη για τους ασθενείς.

Ανεπιθύμητες Παρενέργειες Remdesivir

Πολλές από τις μελέτες που αναφέρονται για την υποστήριξη της σύστασης του NIH για χρήση του Veklury® (ρεμδεσιβίρη) ήταν   μελέτες in vitro ή μελέτες σε ζώα.



Μερικές από τις μελέτες σε ανθρώπους ήταν στην καλύτερη περίπτωση μια μικτή τσάντα. Δύο από τις πιο έγκυρες μελέτες έδειξαν ότι το Veklury® (remdesivir) είναι αναποτελεσματικό και μη ασφαλές.

Στις 12 Μαΐου 2020 ή περίπου, ο FDA ανέφερε την ακόλουθη περίληψη για τη μελέτη GS-US-5773 :

Σε μια τυχαιοποιημένη, ανοιχτής επισήμανσης κλινική δοκιμή (Μελέτη  GS-US-540-5773 ) του remdesivir σε 397 άτομα με σοβαρή COVID-19 που έλαβαν θεραπεία με remdesivir για 5 (n=200) ή 10 ημέρες (n=197), ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν στο 71 τοις εκατό και στο 74 τοις εκατό των ατόμων, αντίστοιχα, σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα  αναφέρθηκαν στο 21 τοις εκατό και στο 35 τοις εκατό των ατόμων, αντίστοιχα, και τα ανεπιθύμητα συμβάντα Βαθμού=3 αναφέρθηκαν στο 31 τοις εκατό και στο 43 τοις εκατό των ατόμων, αντίστοιχα. Εννέα (5 τοις εκατό) ατόμων στην ομάδα 5-ημερών και 20 (10 τοις εκατό) ατόμων στην ομάδα 10-ημερών διέκοψαν τη θεραπεία λόγω ενός ανεπιθύμητου συμβάντος . Η θνησιμότητα όλων των αιτιών την Ημέρα 28 ήταν 10 τοις εκατό έναντι 13 τοις εκατό στις ομάδες θεραπείας 5 και 10 ημερών, αντίστοιχα.

Μην ξεχνάτε το γεγονός ότι αναφέρθηκαν  71 τοις εκατό ανεπιθύμητων συμβάντων στη μελέτη 5 ημερών και  74 τοις εκατό ανεπιθύμητες ενέργειες  στη μελέτη 10 ημερών για ασθενείς που έλαβαν Veklury® (ρεμδεσιβίρη).

Το 21 τοις εκατό υπέστη σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα στη μελέτη 5 ημερών και το 35 τοις εκατό των ασθενών υπέστη σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάνταστη μελέτη των 10 ημερών .

Ακολουθεί το διάγραμμα των ανεπιθύμητων συμβάντων που δημοσιεύτηκε στη μελέτη.

Απόκρυψη Ανεπιθύμητων Παρενεργειών Με  Το Remdesivir

Εδώ είναι που γίνεται παραπλανητικό. Σε ένα δημοσιευμένο ενημερωτικό δελτίο, αργότερα με ημερομηνία Οκτωβρίου 2020, η FDA παρείχε την ακόλουθη περίληψη της ίδιας μελέτης:

Η μελέτη  GS-US-540-5773  ήταν μια τυχαιοποιημένη, ανοιχτής επισήμανσης κλινική δοκιμή σε νοσηλευόμενα ενήλικα άτομα με σοβαρή COVID-19 που έλαβαν θεραπεία με VEKLURY 200 mg την Ημέρα 1 και 100 mg μία φορά την ημέρα για 5 (n=200) ή 10 ημέρες ( n=197). Ανεπιθύμητες παρενέργειες αναφέρθηκαν σε 33 (17 τοις εκατό) άτομα στην ομάδα των 5 ημερών και σε 40 (20 τοις εκατό) άτομα στην ομάδα των 10 ημερών. Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες παρενέργειες που εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον 5 τοις εκατό των ατόμων είτε στην ομάδα VEKLURY 5 ημερών είτε στην ομάδα 10 ημερών, αντίστοιχα, ήταν ναυτία (5 τοις εκατό έναντι 3 τοις εκατό), αυξημένη AST (3 τοις εκατό έναντι 6 τοις εκατό) και ALT αυξήθηκε (2 τοις εκατό έναντι 7 τοις εκατό). Οι τιμές της κάθε δυσμενής παρενέργειας , σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες και ανεπιθύμητες παρενέργειες που οδηγούν σε διακοπή της θεραπείας παρουσιάζονται στον Πίνακα 6. [Διάγραμμα 6 έδειξε ότι το 3 τοις εκατό της ομάδας 5 ημέρας και 5 τοις εκατό της ομάδας 10 ημέρα είχαν θεραπείας διέκοψε λόγω ανεπιθύμητων παρενεργειών.]

Παρατηρήστε τις διαφορές στις αναφορές. Η αναφορά Μαΐου 2020 περιγράφει  ανεπιθύμητα συμβάντα, ενώ η αναφορά του Οκτωβρίου 2020 αλλάζει την αναφορά σε  ανεπιθύμητες παρενέργειες .



Η διαφορά είναι ότι μια ανεπιθύμητη παρενέργεια υποδηλώνει μια αιτιώδη σχέση και ένα ανεπιθύμητο συμβάν είναι ένα συμβάν που μπορεί ή όχι να σχετίζεται αιτιολογικά.

Μια παρενέργεια ορίζεται μερικές φορές ως η απόκριση σε ένα φάρμακο όπου αυτή η ανταπόκριση είναι τουλάχιστον ευλόγως πιθανό να έχει προκληθεί από το φάρμακο.

Με την απόκρυψη των ανεπιθύμητων συμβάντων και την αναφορά μόνο ανεπιθύμητων παρενεργειών, η έκθεση FDA του Οκτωβρίου 2020 αποκρύπτει τον πραγματικό κίνδυνο από το Veklury® (remdesivir).

Λάβετε υπόψη ότι μια ανεπιθύμητη παρενέργεια πρέπει να διαπιστωθεί με εύλογη πιθανότητα. Τέτοια νεφελώδη πρότυπα για τη διάκριση των ανεπιθύμητων παρενεργειών από τις ανεπιθύμητα συμβάντα είναι κατάχρηση.

Ένα ανεπιθύμητο συμβάν θα μπορούσε να σχετίζεται αιτιολογικά, αλλά ο αναθεωρητής μπορεί απλώς να αποφασίσει ότι δεν είναι λογικό να συμπεράνει ότι συνδέεται αιτιολογικά και επομένως δεν θα ονομαζόταν ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Μάιος 2020 Δημοσίευση της FDA : «397 άτομα με σοβαρό COVID-19 υποβλήθηκαν σε θεραπεία με ρεμντεσιβίρη για 5 (n=200) ή 10 ημέρες (n=197), ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν στο 71 τοις εκατό και στο 74 τοις εκατό των ατόμων».

 

Οκτώβριος 2020 Δημοσίευση FDA : «Ανεπιθύμητες παρενέργειες  αναφέρθηκαν σε  33 (17 τοις εκατό) άτομα στην ομάδα των 5 ημερών και σε 40 (20 τοις εκατό)  άτομα στην ομάδα των 10 ημερών».

 

Μάιος 2020 FDA Δημοσίευση :  Εννέα (5 τοις εκατό) ατόμων στην ομάδα 5-ημερών και 20 (10 τοις εκατό) ατόμων στην ομάδα 10-ημερών  διέκοψαν τη θεραπεία λόγω μιας ανεπιθύμητου συμβάντος .

 

Οκτώβριος 2020 Δημοσίευση FDA : Το 3 τοις εκατό της ομάδας των 5 ημερών και το 5 τοις εκατό της ομάδας των 10 ημερών  διέκοψαν τη θεραπεία λόγω ανεπιθύμητης παρενέργειας.

 

Μάιος 2020 Δημοσίευση FDA : Σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν στο 21 τοις εκατό και στο 35 τοις εκατό των ατόμων , [στις ομάδες των 5 ημερών και των 10 ημερών] αντίστοιχα.

 

Οκτώβριος 2020 Δημοσίευση FDA : Σοβαρές ανεπιθύμητες  παρενέργειες  αναφέρθηκαν στο  2 τοις εκατό και στο 2 τοις εκατό των ατόμων στις ομάδες των 5 ημερών και στις 10 ομάδες αντίστοιχα .

Εδώ γίνεται εμφανής η εξαπάτηση. Η μελέτη δεν μέτρησε ανεπιθύμητες παρενέργειες!

Τα πρωτόκολλα μελέτης για το GS-US-540-5773 που δημοσιεύθηκαν από τη Gilead αναφέρουν ότι επρόκειτο να μετρήσουν μόνο ανεπιθύμητες  ενέργειες . Δεν αναφέρεται κανένα σχέδιο μέτρησης των ανεπιθύμητων  αντιδράσεων .

Πράγματι, όταν κάποιος διαβάζει τα δεδομένα από τη μελέτη της Gilead ( GS-US-540-5773 ), υπάρχει μόνο μια καταγραφή ανεπιθύμητων συμβάντων. Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ή υπόμνηση των ανεπιθύμητων παρενεργειών. Επομένως, το ερώτημα είναι, εάν η Gilead δεν σχεδίαζε να μετρήσει τις ανεπιθύμητες  παρενέργειες  και δεν υπάρχει αρχείο τέτοιων μέτρων, από πού  προήλθαν τα στοιχεία για τις ανεπιθύμητες  παρενέργειες ;

Η Πλειονότητα Των Ασθενών Που Λαμβάνουν Remdesivir Υποφέρουν Από Ηπατική Βλάβη

Παραδόξως, στη δημοσίευση του FDA του Μαΐου 2020 ανέφερε ότι η πλειονότητα των συμμετεχόντων στις διάφορες μελέτες ρεμδεσιβίρης που διεξήχθησαν έχουν υποστεί ηπατική βλάβη.

Αυξήσεις των τρανσαμινασών έχουν παρατηρηθεί στο πρόγραμμα κλινικής ανάπτυξης του remdesivir, συμπεριλαμβανομένων των υγιών εθελοντών και ασθενών με COVID19.

Σε υγιείς εθελοντές που έλαβαν έως και 150 mg ημερησίως για 14 ημέρες,  παρατηρήθηκαν αυξήσεις της αμινοτρανσφεράσης της αλανίνης (ALT) στην πλειονότητα των ασθενών,  συμπεριλαμβανομένων αυξήσεων έως και 10 φορές τις βασικές τιμές σε ένα άτομο χωρίς ένδειξη κλινικής ηπατίτιδας.

Η έκθεση του FDA ανέφερε ότι στη μελέτη GS-US-540-5773 το 5 τοις εκατό των ασθενών υπέστη μέτρια έως σοβαρή ηπατική βλάβη. Ενώ, το 2 τοις εκατό των ασθενών της μελέτης υπέστη σοβαρή ηπατική βλάβη.

Η Νεφρική Βλάβη Από Το Remdesivir Είναι Προβλέψιμη

Μια άλλη προβλέψιμη παρενέργεια του Veklury® (remdesivir) είναι η νεφρική βλάβη. Η δημοσίευση του FDA αποκαλύπτει ότι «η ενδοφλέβια χορήγηση ρεμντεσιβίρης σε επίμυες σε επίπεδα δοσολογίας =3 mg/kg/ημέρα για έως και 4 εβδομάδες οδήγησε σε ευρήματα ενδεικτικά  νεφρικής βλάβης ή/και δυσλειτουργίας».

Απαιτείται Επεμβατικός Μηχανικός Αερισμός

Σε μια άλλη μεταγενέστερη δημοσιευμένη μελέτη (ACTT-1, NCT04280705) που αναφέρθηκε στην εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης της FDA στις 10 Οκτωβρίου 2010, η  οποία φέρεται να δείχνει τα οφέλη του Veklury® (ρεμδεσιβίρη), το 27 τοις εκατό των ασθενών που έλαβαν Veklury® (ρεμδεσιβίρη) ”ήταν σε επεμβατικός μηχανικό αερισμό”.

Δεν υπήρχε ομάδα ελέγχου σε αυτή τη μελέτη. Φαίνεται ότι ο αερισμός ήταν το αποτέλεσμα του Veklury® (remdesivir) επειδή η μελέτη αποκάλυψε ότι ”[α] άτομα που υποβάλλονταν σε μηχανικό αερισμό κατά τον προληπτικό έλεγχο αποκλείστηκαν” από τη μελέτη.

Πρόωρη Λήξη Της Μελέτης Λόγω Ανεπιθύμητων Συμβάντων

Σε μια άλλη ανθρώπινη μελέτη που διεξήχθη στην Κίνα, το 12 τοις εκατό των συμμετεχόντων στην ομάδα Veklury® (remdesivir) χρειάστηκε να διακόψουν τη θεραπεία με Veklury® (remdesivir) λόγω ανεπιθύμητων παρενεργειών. Αυτό σε σύγκριση με 5 τοις εκατό στην ομάδα ελέγχου.

Λάβετε υπόψη ότι η ομάδα ελέγχου στη μελέτη των Κινέζων δεν ήταν πραγματικά ομάδα εικονικού φαρμάκου και η ομάδα Veklury® (ρεμδεσιβίρη) δεν ήταν πραγματικά ομάδα Veklury® (ρεμδεσιβίρη).

Τόσο η ομάδα ελέγχου όσο και η ομάδα Veklury® (ρεμδεσιβίρη) έλαβαν κορτικοστεροειδή, λοπιναβίρη/ριτοναβίρη και ιντερφερόνη άλφα-2b.

Η μελέτη τερματίστηκε νωρίς χωρίς συμπεράσματα.

Το NIH παραδέχτηκε ότι ”η χρήση ταυτόχρονων φαρμάκων (κορτικοστεροειδή, λοπιναβίρη/ριτοναβίρη, ιντερφερόνη) μπορεί να έχει κρύψει τις επιδράσεις της ρεμδεσιβίρης”.

Μια άλλη ανθρώπινη μελέτη που αναφέρεται δεν είχε ομάδα ελέγχου και, ως εκ τούτου, το NIH παραδέχτηκε ότι ” δεν είναι δυνατό να αξιολογηθεί εάν η χρήση του remdesivir οδήγησε στη βελτίωση.”

Το Remdesivir Αποδεδειγμένα Είναι Αναποτελεσματικό Στη Μελέτη Του Έμπολα

Αναφέρθηκε μόνο μία άλλη μελέτη σε ανθρώπους και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά για τους ασθενείς αυτής της μελέτης στους οποίους χορηγήθηκε Veklury® (ρεμδεσιβίρη). 

Σε αυτή τη μελέτη, το Veklury® (ρεμντεσιβίρη) συγκρίθηκε με τρεις άλλες θεραπείες για τον Έμπολα.

Η ομάδα ελέγχου δεν ήταν στην πραγματικότητα ομάδα εικονικού φαρμάκου. Στην ομάδα χορηγήθηκε ένα φάρμακο που ταυτοποιήθηκε ως ZMapp (ένας παράγοντας τριπλού μονοκλωνικού αντισώματος).

Υπήρχε κάτι περίεργο στην κλινική δοκιμή. Σε μια άλλη δοκιμαστική μελέτη, το 22% των ασθενών της μελέτης πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες χρησιμοποιώντας το ZMapp σε ασθενείς με Έμπολα.

Αλλά στη συγκριτική μελέτη με Veklury® (ρεμδεσιβίρη) το ποσοστό θνησιμότητας για την ομάδα ελέγχου που χρησιμοποιούσε το ZMapp εκτοξεύτηκε στο 49,7% κατά τη διάρκεια της μελέτης των 28 ημερών.

Οι διαχειριστές της μελέτης μπορούσαν μόνο να μαντέψουν γιατί οι ασθενείς της μελέτης τους πέφτουν σαν μύγες.

Είπαν: ”Ο λόγος που η θνησιμότητα μεταξύ των ασθενών που έλαβαν ZMapp ήταν 22% στη δοκιμή PREVAIL II (που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της επιδημίας στη Δυτική Αφρική) και 50% στη δοκιμή μας (που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας επιδημίας στη ΛΔΚ) είναι ασαφής”.

Ένα πράγμα που ήταν ξεκάθαρο ήταν ότι η σημαντικά υψηλότερη θνησιμότητα για το ZMapp έφερε την ομάδα ελέγχου πιο κοντά στο ποσοστό θνησιμότητας 53,1% της ομάδας Veklury® (remdesivir) με αποτέλεσμα το Veklury® (remdesivir) να είναι απλώς λιγότερο αποτελεσματικό από εξαιρετικά επιβλαβής. Αυτή η υψηλότερη θνησιμότητα 49,7% για το ZMapp είχε επίσης ως αποτέλεσμα να δείξει ότι οι άλλες δύο μέθοδοι θεραπείας ήταν αποτελεσματικές σε σύγκριση με τον έλεγχο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αποκαλύπτει το διάγραμμα που δημοσιεύτηκε στην παρακάτω μελέτη, το Veklury® (ρεμντεσιβίρη) είχε την υψηλότερη θνησιμότητα από οποιαδήποτε από τις μεθόδους θεραπείας με το 53,1 τοις εκατό των ασθενών με Έμπολα στους οποίους χορηγήθηκε Veklury® (ρεμντεσιβίρη) να πεθαίνουν μέσα σε 28 ημέρες.

Ωστόσο, με αυτές τις μελέτες που δείχνουν ότι το Veklury® (ρεμδεσιβίρη) είναι ανασφαλές και αναποτελεσματικό, το NIH συνέστησε το Veklury® (ρεμδεσιβίρη) ως θεραπεία για τον COVID-19.

Τα αποτελέσματα ήταν προβλέψιμα.

Η χρήση του για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19 ήταν αναμενόμενα αναποτελεσματική και ανασφαλής.

Δείτε περισσότερα εδώ: jamesfetzer.org

Εικόνα κεφαλίδας: Greg Nash / Getty Images



Ο Dr. Bryan Ardis – Διευθύνων Σύμβουλος του ArdisLabs.com και γιατρός της Αμερικής, ο Dr. Ardis είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ardis Labs και οι 2 πρακτικές του έχουν βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς από όλο τον κόσμο.

Στις αρχές του 2020 ο Dr. Ardis έχασε τον πεθερό του εξαιτίας κακώς μελετημένων νοσοκομειακών πρωτοκόλλων.

Από τότε ο Δρ Ardis έχει αναλάβει μια αποστολή να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους για τους Αμερικανούς σε πολλά από τα “ινστιτούτα υγείας” μας. Ήταν ο πρώτος γιατρός στην Αμερική που αποκάλυψε το Remdesivir – το μη εγκεκριμένο από το FDA φάρμακο που ο Dr. Fauci κατέστησε πρωτόκολλο σε όλα τα νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Κίνα χρησιμοποίησε βιταμίνη C και παρουσίασε περίπου 4Κ θανάτους από τον Ιανουάριο του 2020.

Η Αμερική ακολούθησε τον Fauci με το Remdesivir και τους αναπνευστήρες και είχαμε, σύμφωνα με το CDC πάνω από 500.000 θανάτους… αν και ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικά ύποπτος.

https://thedrardisshow.com/

https://twitter.com/1madmacflier/status

ΒΙΝΤΕΟ

https://newzworldtoday.com/watch-dr-bryan-ardis-hospital-protocols-are-killing-covid-19-patients-by-prescribing-remdesivir/

https://rumble.com/vmkd2l-bombshell-interview-w-dr.-bryan-ardis-must-watch.html

Ο EMA για τη διερεύνηση πιθανής σχέσης μεταξύ ρεμντεσιβίρης και οξείας νεφρικής βλάβης

Η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης Αξιολόγησης Κινδύνου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων θα εξετάσει εάν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ της οξείας νεφρικής βλάβης και της ρεμδεσιβίρης.
Σύμφωνα με τον EMA , η νεφρική τοξικότητα αξιολογήθηκε τη στιγμή της αίτησης για άδεια κυκλοφορίας, κυρίως με βάση μελέτες σε ζώα.
Επισημάνθηκε στο σχέδιο διαχείρισης κινδύνου ως «σημαντικός πιθανός κίνδυνος», όπου χρειάζονταν περαιτέρω πληροφορίες για την καλύτερη κατανόηση των επιδράσεων της ρεμδεσιβίρης στους νεφρούς.
Ωστόσο, είπαν επίσης ότι υπήρχαν «περιορισμένα» δεδομένα ασφάλειας και, ως εκ τούτου, οι ερευνητές είπαν ότι ήταν «ασαφές» εάν οι αναφορές σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών – συμπεριλαμβανομένων της οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, αναπνευστικής ανεπάρκειας και γαστρεντερικών συμβάντων – προκλήθηκαν από COVID-19 ή ρεμδεσιβίρη.
 
Και εαν πάμε λίγο πιο παλιά στο 2010 ίσως δούμε το ίδιο έργο.
Το σκάνδαλο με το tamiflu!
Το φάρμακο έγινε για τον Ιό ή ο Ιός για το φάρμακο;
O… κατασκευασμένος ιός των χοίρων που φθάνει πλέον με ελάχιστους θανάτους αλλά πολλά κρούσματα μέσω του τρόμου των ΜΜΕ σε όλα τα σπίτια κάνει αναγκαίο το φάρμακο tamiflu. Και ενώ υπάρχουν και άλλα αντιικά φάρμακα που αντιμετωπίζουν την νόσο μόνο αυτό έχει βγει παγκοσμίως ως το φάρμακο στο οποίο ο ιος είναι ευαίσθητος.
Η ROCHE κάνει τρελές πωλήσεις και από πίσω βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Το «γεράκι του Πενταγώνου», ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ!
Και γιατί;
Διότι είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciens», η… οποία έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflou (ταμιφλού) – παίρνει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10% των πωλήσεων – του μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους.
Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη.
Κάποτε αυτό πήγε να γίνει το ίδιο με την νόσο των πουλερικών όταν και πάλι αναστατώθηκε όλος ο πλανήτης αλλά το tamiflu δεν έκανε καλή δουλειά.
Τώρα όμως ο ιος είναι στα μέτρα του φαρμάκου.
Το φάρμακο έγινε για τον ιό ή ο ιός για τον φάρμακο;
Τι μας λέει το έπος του Tamiflu για τις δοκιμές φαρμάκων και τα μεγάλα φάρμακα;;
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

Πηγές >>

 

Μέσω >>

https://halithheia.blogspot.com/2021/11/remdesivir-covid-19.html?m=1&fbclid=IwAR3B_fYoC4R94msrWen4_vGEAaumh1NS_-1IJ410ygnvmroeeOdDRCwbEgY

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr