Home Greek News Τζούλη Αγοράκη: «Θεωρώ και τον Κανάκη πελώριο τρόμπα…»

Τζούλη Αγοράκη: «Θεωρώ και τον Κανάκη πελώριο τρόμπα…»

by _
0 comment 247 views

Τζούλη Αγοράκη: «Θεωρώ και τον Κανάκη πελώριο τρόμπα…»

..12/18/2021


Μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η Τζούλη Αγοράκη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρεται σε ένα περιστατικό που είχε με τον Αντώνη Κανάκη πριν χρόνια.

Συγκεκριμένα γράφει:
“Θεωρώ και τον Κανάκη πελώριο τρόμπα.
Πριν από χρόνια φάγαμε μαζί, τον έφερε ένας κοινός φίλος στο τραπέζι. Μιλούσε χυδαία και εντελώς σ@ξιστικά για “γκόμενες”. Του λεω ξέρεις είναι άκομψος και σιχαμένος ο τρόπος που μιλάς για τις γυναίκες. Με κοιτάει με μπλαζέ περιπαιχτικό ύφος και μου λέει με τη θεσσαλανικιώτικη του προφορά:
Δεν φταίω εγώ κούκλα μου αν έχεις να γαμ@9@@ καιρό! Αυτοί είναι! Οι Αρβύλες του βρωμάνε από μακριά. Τίποτα από ότι έγινε δεν με σοκάρει…”

Άντε να το πεις αυτο στα 700.000 ζωντανά που έχουν πατήσει like στους ράδιο-κομμουνιστικη-σκατίλα, αντε πες ότι οι 100.000 ειναι άναρχο-συμμορίτες και ελληνόφωνοι που αλληλοστηρίζονται οι άλλοι? και ύστερα απορούν γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο ενώ ίδιοι υποστηρίζουν παντού τον εκφυλισμό των πάντων και καθε τι αριστερό-κομμουνιστικο, προφανώς ειναι τα ίδια ζωντανά με αυτα που εχουν πατήσει like στην lifo αφού και αυτη η σελιδα ελληνόφωνων τόσα like έχει κάπου 700.000 .

Όταν τα λέγαμε απο το 2016 για τους “ράδιο-σκατίλα” ότι εκφυλίζουν την κοινωνία με κομμουνιστικη προπαγάνδα είμαστε οι κακοί και οι φασίστες! αφού οι μάζες δεν έχουν ιδέα ότι όλοι αυτοι που συνεργάζονται με ελληνόφωνους ειναι και οι ίδιοι αποβράσματα της κοινωνίας και μοχθηροί ως ράτσες και ως πνευματα και οχι δηθεν ιδεολογία και πράσινα άλογα …

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2021/12/tzoyli-agoraki-theoro-ton-kanaki-pelorio-trompa.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr