Home ΔΙΕΘΝΗ Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό.» ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό.» ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 258 views

Photo by Jonathan Ernst | Reuters

Βόμβα New York Times: «Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό»…

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Το κάνουν αυτο ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να αποκρυβεί ο πραγματικός αριθμός κύκλων των τεστ που, σύμφωνα με τον Δρ. Φάουτσι, αν υπερβούν τα 35 κύκλους, είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ενώ ο ίδιος ο FDA λέει να γίνει αυτό μέχρι τους….40!!!…

ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τα test PCR!!!… 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «πανδημία» αφού όλα τα αποτελέσματα των τεστ παράγοντας με βάση…ΜΙΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΑΠΑΤΗ!!!… 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Δεκ. 2021 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο άρθρο μας με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ – ΜΟΥΦΑ κι η «Μετάλλαξη Δ» όπως και το “COVID-19”!!! Δεν υπάρχει τέστ για αυτήν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και να γνωρίζεις αν την έχεις καν!!! σας είχαμε γράψει πως ο κος Jon Rappoport (Τζον Ράποπορτ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιατρικούς δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο, ο οποίος μας αποκαλύπτει πως τα εργαστήρια είναι νόμιμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ από το να αναφέρουν στους ασθενείς εάν έχουν το αρχικό SARS-CoV-2 ή το Delta διότι αυτή η διαδικασία χρήζει εγκρίσεως από το…FDA, κάτι το οποίο…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Άρα, ΠΩΣ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όλες αυτές τις δήθεν «περιπτώσεις COVID» ή / και «Μεταλλάξεως Δ» είναι «πραγματικές»;;;

Παρεμπιπτόντως, Το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση της πιο πρόσφατης ΨΕΥΤΟ-μεταλλάξεως Όμικρον.

Άρα,  το “παλιρροιακό κύμα” προπαγάνδας των ΜΜΕ που ισχυρίζεται ότι το Δέλτα (ή/και το Όμικρον) είναι παντού και είναι υπεύθυνο για την κλιμάκωση των «περιπτώσεων COVID», είναι μια καθαρή κατασκευή, ένα μύθευμα!!!

Το δεύτερο κομμάτι αφορά της καταγγελλείες μιας νοσοκόμας που θα μας αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η δήθεν «Μετάλλαξις Δ» είναι κι αυτή…ΑΠΟΚΎΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (όπως ο «COVID-19 ») ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΣΤ!!! Και το…ΑΒΡΙΩΣ ΙΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση της «παραλλαγής»…ΟΜΙΚΡΟΝ• ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Κι όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σχετικά με τα τέστ-PCR, ακόμη κι αυτό είναι μια μεγάλη…ΑΠΑΤΗ πάνω στην οποίαν έχει χτιστεί η όλη ψευτο-πανδημία του COVID-19!!!

Διαβάστε λοιπόν όλο αυτό το άρθρο ΕΔΩ >>  https://greeknewsondemand.com/2021/09/21/mega-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b1-%ce%ba%ce%b9-%ce%b7-

Και τώρα επανέρχεται ο κος Τζον Ράποπορτ να μας επιβεβαιώσει όλα αυτά σε νέο άρθρο του  Ομολογία-βόμβα Δρ. Fauci δηλώνει ότι το τεστ COVID PCR έχει μοιραίο ελάττωμα (Smoking gun: Lord Fauci states COVID PCR test has fatal flaw; confession from the “beloved” expert of experts ) που αποδεικνύει πως, ΟΝΤΩΣ, η όλη ψευτο-πανδημία του Κόβιντ έχει χτιστεί πάνω σε ένα ψευτικό τέστ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αποδείξει την ύπαρξη ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΙΟΥ…ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αποσύρονται τα τεστ PCR ως αναξιόπιστα!!! – ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ!! Η fake «Πανδημία» COVID βασίστηκε στα απατεωνίστικα Τεστ-PCR”. Κατέγραφαν και την απλή γρίπη ως… Covid-19!!! 

______________

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα τα εξής σημαντικά σημεία του πιο πρόσφατου άρθρο του Τζον Ράποπορτ ….

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μου, έχω αποδείξει εδώ και ένα χρόνο ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει.

Επομένως, οποιαδήποτε «δοκιμή» για αυτό θα ήταν παράλογη.

Ακόμη και μέσα στη φούσκα της φαντασίας τους, και με τα δικά τους πρότυπα, οι «επαγγελματίες υγείας» αντιφάσκουν μοιραία τον εαυτό τους και λένε συνεχώς ψέματα.

Θέλω να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πώς το τεστ χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια ψευδή εμφάνιση μιας «πανδημίας».

Σε ένα podcast της εκπομπής “This Week in Virology” στις 16 Ιουλίου 2020: Ο Tony Fauci λέει ότι το τεστ PCR COVID είναι άχρηστο και παραπλανητικό όταν το τεστ εκτελείται σε “35 κύκλους ή υψηλότερο”. Ένα ψευδώς θετικό αποτέλεσμα, που υποδεικνύει μόλυνση, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ή πιστευτό.

Αυτό λέγεται ψευδώς θετικό.

Αυτό που παρέλειψε να πει ο Fauci στο βίντεο είναι: η FDA, η οποία εξουσιοδοτεί τη δοκιμή για δημόσια χρήση, συνιστά η δοκιμή να εκτελείται έως και 40 κύκλους. Όχι 35.

Επομένως, όλα τα εργαστήρια στις ΗΠΑ που ακολουθούν τις οδηγίες του FDA συμμετέχουν εν γνώσει ή εν αγνοία τους στην απάτη. Απάτη σε τερατώδες επίπεδο, επειδή πολλά εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ενημερωθεί ότι έχουν μολυνθεί από τον ιό με βάση ένα ψευδώς θετικό αποτέλεσμα, και ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων COVID στην Αμερική —που βασίζεται στο τεστ—είναι μια χονδροειδής ανακρίβεια.

Τα lockdown και άλλα περιοριστικά μέτρα βασίζονται σε αυτούς τους απατηλούς αριθμούς των υποθέσεων «COVID-19».

Ο Fauci λέει ότι η δοκιμή είναι άχρηστη όταν εκτελείται σε 35 κύκλους ή περισσότερο. Ο FDA λέει ότι εκτελέστε το τεστ έως και… 40 κύκλους, προκειμένου να προσδιορίσετε εάν ο ιός είναι εκεί. Αυτό είναι το έγκλημα με λίγα λόγια.

Έχουμε επίσης ένα απόσπασμα από το CDC στον ιστότοπο του FDA, σε ένα έγγραφο με τίτλο: «CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Διαγνωστικός πίνακας RT-PCR σε πραγματικό χρόνο μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης», Δείτε τη σελίδα 35 (pdf σελίδα 36 ). Αυτό το έγγραφο φέρει την ένδειξη “Ισχύει: 21/07/2021”. Αυτό σημαίνει ότι, παρόλο που ο ιός αναφέρεται με το παλαιότερο όνομά του, το έγγραφο εξακολουθεί να ισχύει από τον Ιούλιο του 2021. “Μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης” αναφέρεται στο γεγονός ότι ο FDA πιστοποίησε τη δοκιμή PCR σε μια παραδοσιακή κατηγορία που ονομάζεται «Η Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης».

Δείτε εδώ την αρχική Αγγλιστί έκδοση εδώ >> Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use Only”

Εδώ το «ψαχνό» του εγγράφου ….

FDA: «…ένα δείγμα θεωρείται θετικό στον ιό 2019-nCoV, εάν όλες οι καμπύλες ορίου αύξησης του κύκλου δείκτη 2019-nCoV (N1, N2) διασχίσουν την οριακή γραμμή εντός 40,00 κύκλων ([λιγότερο από] 40,00 Ct).»

FDA: “…a specimen is considered positive for 2019-nCoV [virus] if all 2019-nCoV marker (N1, N2) cycle threshold growth curves cross the threshold line within 40.00 cycles ([less than] 40.00 Ct).”

Στη συνέχεια, έχουμε ένα άρθρο των New York Times (29 Αυγούστου/ενημερώθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2020) με τίτλο: «Το τεστ για τον κορωνοϊό σας είναι θετικό. Ίσως δεν θα έπρεπε».

«Τα περισσότερα τεστ θέτουν το όριο στους 40 [κύκλους]. Λίγα στους 37» γράφει οι New York Times.

Το «να θέσουμε», εν προκειμένω, «το όριο» θα σήμαινε ότι θα κοιτάξουμε μέχρι τους 40 κύκλους, για να δούμε αν υπάρχει εκεί ο ιός.

Και έρχεται τώρα το μεγάλο….«ΜΠΟΥΜ!» και…«ΜΠΑΜ!» της ημέρας διότι, σύμφωνα πάλι με το ίδιο άρθρο των New York Times,…

«Αυτός ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, που ονομάζεται όριο κύκλων, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό».

Ελπίζουμε να το πιάσατε.

Η Φλόριντα, μια πολιτεία που έχει παραμείνει πολύ πιο ανοιχτή και απαλλαγμένη από περιορισμούς και εντολές COVID από τις περισσότερες άλλες πολιτείες, αναφέρει πολύ χαμηλούς αριθμούς κρουσμάτων COVID. Γιατί;

Επειδή από τις 3 Δεκεμβρίου 2020, η πολιτεία της Φλόριντα άρχισε να κάνει κάτι ανήκουστο. Απαίτησε από τα εργαστήρια να αρχίσουν να αναφέρουν τον αριθμό των κύκλων («όριο κύκλων») για κάθε δοκιμή που εκτελούν.

______________

Σχολιάζει τώρα το GreekNewsOnDemand.com:

Το θέμα εδώ είναι ότι ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης των τέστ που απαιτούνται για την εύρεση του ιού, δεν περιλαμβάνεται ποτέ στα αποτελέσματα που αποστέλλονται σε γιατρούς και ασθενείς με κορωνοϊό, και το κάνουν αυτο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ  για να αποκρυβεί ο πραγματικός αριθμός κύκλων των τεστ που, σύμφωνα με τον Δρ. Φάουτσι, αν υπερβούν τα 35 κύκλους, είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ενώ ο ίδιος ο FDA λέει να γίνει αυτό μέχρι τους….40!!! ΆΡΑ, τα εργαστήρια τόσο των ΗΠΑ όσο και της….ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και σχεδών όλων των χωρών του κόσμου (που χρησιμοποιούν ΟΛΕΣ την ΑΒΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΔΟΛΙΑ ΜΕΔΟΘΟ για την παραγωγή «θετικών» αποτελεσμάτων) ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ 35 ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ…ΚΡΥΦΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!!

Γι᾽αυτό, ο ίδιος ο εφευρέτης του τεστ PCR, Δρ Kary Mullis, έλεγε χρόνια «μην χρησιμοποιείτε το δικό μου τεστ για την «ανίχνευσιν κανενός ιού διότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ» και είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ. Τυχαίο αυτό;;

Ο Δρ Kary Mullis ήταν ένα συνεχές αγκάθι στο πλαϊ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και του Φάουτσι και πέθανε ξαφνικά τον Αυγ. του 2019, δηλαδή, λίγους μήνες…ΠΡΙΝ από την έναρξη της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού.

Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’ για περισσότερα.

Διαβάστε επίσης ένα άλλο δυνατό άρθρο του Τζο Ράποπορτ πάνω στο ίδιο θέμα με τίτλο Κορώνα: δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας μέσω των διαγνωστικών εξετάσεων…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr