Home Greek News Καλημέρα στη συγκυβέρνηση ΝΔ – Νέου ΠΑΣΟΚ…

Καλημέρα στη συγκυβέρνηση ΝΔ – Νέου ΠΑΣΟΚ…

by _
0 comment 191 views

Καλημέρα στη συγκυβέρνηση ΝΔ – Νέου ΠΑΣΟΚ…


Είχα γράψει στην “Ελεύθερη Ώρα” και είχα πει δημόσια στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή μου “Τομή στην επικαιρότητα” της παραγωγής “Άρωμα Ελλάδος”, ότι σύσσωμη η κυβερνώσα παράταξη της ΝΔ, κατά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών διαδικασιών εκλογής αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ υποστήριξε τον υποψήφιο πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο! Αυτή η στήριξη ήταν πολυμέτωπη και βέβαια, και από τα φιλοκυβερνητικά Μέσα! Που προκειμένου να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους, οι οποίοι θα προσέρχονταν στην κάλπη, μέσω δημοσκοπήσεων που είχαν παραγγείλει, έδειχναν τον Ανδρέα Λοβέρδο να προηγείται της κούρσας των 6!

Αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού, κι άλλα της κουκουβάγιας! Αφού η κάλπη έθεσε εκτός δεύτερου γύρου τον εκλεκτό της ΝΔ και ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων! Οι οποίοι αμέσως ανασυντάχθηκαν και αποφάσισαν, μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου, να στηρίξουν τον Νίκο Ανδρουλάκη, αρεστό άλλωστε και στη νέα γερμανική κυβέρνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-14-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr