Home Greek News Ποιοι ευθύνονται για το θάνατο του Γ.Τράγκα; – Είχε ζητήσει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και δεν του την έδωσαν

Ποιοι ευθύνονται για το θάνατο του Γ.Τράγκα; – Είχε ζητήσει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και δεν του την έδωσαν

by _
0 comment 268 views

Ποιοι ευθύνονται για το θάνατο του Γ.Τράγκα; – Είχε ζητήσει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και δεν του την έδωσαν

Γιατί δεν έδωσαν μονοκλωνικά στον Γ.Τράγκα;


Σολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το δικό μας άρθρο πάνω σε αυτό με τίτλο Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Μήπως τον….ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ επειδή καταφερόταν εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ψευτοπανδημία;;; που είχαμε βγάλει πριν 11 ώρες (7 το πρωϊ ώρα Ελλάδος, 14 Δεκ. 2021)…

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας. 

Ο Γ.Τράγκας, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, νικήθηκε από το σάκχαρο, το οποίο είχε υπονομεύσει όλες τις βασικές του λειτουργείες και προκάλεσε και το έμφραγμα και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και νοσηλευόταν από τις 4 Δεκεμβρίου.

Λίγη ώρα μετά τον θάνατο του Γ.Τράγκα ξεκίνησε η ανθρωποφαγία, τόσο από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, όσο και από την ίδια την κυβέρνηση, καθώς αρκετοί τον κατηγόρησαν για το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν από τον Covid-19, οπότε κανείς δεν γνωρίζει εάν η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική εάν ο δημοσιογράφος είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί.

Αντιθέτως κανείς δεν στάθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης, καθώς ο Γιώργος Τράγκας είχε ζητήσει μονοκλωνικά αντισώματα, παρόλα αυτά δεν του χορηγήθηκαν. Ο ίδιος με ανάρτηση του είχε τονίσει ότι «αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων». 



 

Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει πολύ λίγα και πολύ αργά τα μονοκλωνικά αντισώματα, κάτι το οποίο έχουμε τονίσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες στο pronews.gr.

Έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από τότε που είχαμε αναφέρει ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια. Τότε κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μιλούσαν για θεωρίες συνωμοσίας και «πόνταραν» τα πάντα στα εμβόλια, κάτι που συνεχίζει να κάνει για να μην δυσαρεστήσει τις «Big Pharma».

Άλλωστε και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης είπε πριν από λίγες ημέρες ότι έχουμε 8-9 εγκεκριμένες θεραπείες για τον κορωνοϊό, αλλά δεν τις αγοράζει η ΕΕ γιατί πρέπει πρώτα να έρθει το τέλος των εμβολίων!  



Όμως το θέμα δεν σταματά εδώ. Η κυβέρνηση έχει πάρει μόλις 2.000 δόσεις μονοκλωνικών και δεν δείχνει διαθέσιμη να κάνει κάποια νέα παραγγελία, αντιθέτως με του τι γίνεται με τα εμβόλια όπου και έχει προμηθευτεί αρκετές δόσεις για να εμβολιάσει όσες φορές χρειαστεί τους Έλληνες έως το 2023. 

Ο λόγος που το υποστηρίζουμε αυτό είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου 40-50 δόσεις μονοκλωνικών! Γιατί δεν δίνουν σε περισσότερα άτομα μονοκλωνικά; Σκοπός τους δεν είναι να σώσουν ζωές; 

Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες όσοι ασθενείς έλαβαν θεραπεία με μονοκλωνικά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα σε λίγες ημέρες! Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι σωτήρια. 

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι υπήρχαν μονοκλωνικά αντισώματα εδώ και καιρό στην Ελλάδα, αλλά τα κρατούσαν για «λίγους» και «εκλεκτούς». Προσφάτως η  Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος ισότητας στο δήμο Αθηναίων, αποκάλυψε ότι είχε πάρει μονοκλωνικά αντισώματα από το 2020 και μάλιστα είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα έλαβε γιατί εκεί νοσηλευόταν πριν ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος.

«Την ημέρα που έφυγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπήκα στον θάλαμο εκείνο εγώ…» είχε πει χαρακτηριστικά.



Αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαραβέγιας, μιλώντας προσφάτως σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχθηκε ότι είχαν δοθεί κανονικά τα μονοκλωνικά αντισώματα, υποστηρίζοντας απλώς ότι η χρήση τους ήταν «πειραματική».

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο όνομα του Κ.Μαραβέγια ακούγεται για το υπουργείο Υγείας και τη θέση του Θάνου Πλεύρη.

Τέλος κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είχε πει πριν από περίπου έναν χρόνο ότι είχε πάρει θεραπεία με μονοκλωνικά και βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά και ο Νευροχειρουργός Φώτης Τζωρτζίδης, ο οποίος είχε πάρει από τον Χαράλαμπο Γώγο ένα φάρμακο και έγινε καλά μέσα σε μόλις μια ώρα.

Όλοι αυτοί πήραν κανονικά μονοκλωνικά αντισώματα, ακόμα και όταν δεν είχαμε στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Τράγκας – αλλά και χιλιάδες ακόμη συμπολίτες μας – γιατί δεν πήραν;

Oι ευθύνες αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις είναι τεράστιες για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, καθώς άφησαν έναν αρχηγό κόμματος να πεθάνει. Έναν από τους λίγους δημοσιογράφους που ασκούσε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό θα είναι προτού κάνουν κριτική στον Γιώργο Τράγκα να κοιτάξουν τις δικές τους ευθύνες, να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένεια του δημοσιογράφου, αλλά και απ’ όλους τους Έλληνες που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί εάν είχαν πάρει μονοκλωνικά ή κάποια άλλη θεραπεία για τον Covid-19. 
_____________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr