Home Greek News Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Μήπως τον….ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ επειδή καταφερόταν εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ψευτοπανδημία;;;

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Μήπως τον….ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ επειδή καταφερόταν εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ψευτοπανδημία;;;

by _
0 comment 210 views

O Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ του «Σωτηρία».
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Μήπως τον Τράγκα τον….ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ επειδή καταφερόταν συνέχεια εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ψευτοπανδημία;;; Μην ξεχνάνε πως ήταν ο….ΙΔΙΟΣ που προειδοποιούσε για κάτι τέτοιο εδώ και καιρό, λέγοντας δηλαδή ότι φοβάται για τη ζωή του επείδη οι αποκαλύψεις του για την εγκληματική κυβέρνηση είχαν αρχίζει να εξοργίζουν τον Μητσοτάκη και τη κυβερνητική του σοιμορία!!! 
Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω άρθρα του ProNews και άλλων σάιτ για αυτό το θέμα για να καταλάβετε…

Γιώργος Τράγκας: «Φασιστική επέμβαση από το Μαξίμου για να με διώξουν από τον Action24». «Φοβάμαι μη με βρουν κάποια μέρα σαν τον Τζώρτζη Αθανασιάδη»

Γιώργος Τράγκας : Θέλουν να με “φιμώσουν” – Δέχομαι αφόρητες πιέσεις από μεγαλοεργολάβους

Γ.Τράγκας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πέσει – Παιδιά βασανίστηκαν από ανώμαλους φίλους του – Τώρα άρχισαν οι αποκαλύψεις»

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ !!! – ΤΡΑΓΚΑΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!»

Πέθανε από «κορωνοϊό» λένε, η, δηλαδή, συνήθης αιτία θανάτου για…ΟΛΟΥΣ όσοι πέθαναν εδώ και σχεδόν δυό χρόνια που έχουμε «πανδημία»!!! ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ???!!!
ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ, οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας από τον Ιαν. του 2020 μέχρι σήμερα ήταν άνθρωπο που είχαν…ΥΠΟΚΟΙΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΕΣ. Αλλά αυτούς, αφού τους βάζουν πρώτα στον αναπνευστήρα, τους χορηγούν μετά με το εντελώς ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ «φάρμακο» remdesiver!!! Πολλοί ιατροί και επιστήμονες απ΄ολο τον κόσμο έχουν καταγγείλει το γεγονός πως το ιατρικό σύστημα έχουν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους με τους αναπνευστήες σε συνδυασμό το με remdesivir!!! Και αυτού πεθαίνουν από αυτόν τον θανατηφόρο συνδυασμό, τους καταγράφουν μετά ως έχουν πεθάνει από…«κορωνοΐό»!!!
Ίσως και τον….ΤΡΑΓΚΑ τον σκότωσαν με τον ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ή με…ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ;;; Μήπως έγινε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ από σκοτεινές δυνάμεις προερχόμενες από μαφιόζικους κύκλους που συνδέοντας κρυφά με την…ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;; Ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας έχει κάνει φοβερή δουλεία εκθέτοντας τον Μητσοτάκη για διάφορους και πολλούς λόγους,  όπως η….ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ, όπως τα….ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ (που ΔΕΝ είχει κάνει ο Τράγκας), όπως οι δεσμοί του Μητσοτάκη με τον…ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ, κ.ο.κ…!!!… 
Τώρα, θα γίνει…ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΊ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ…ΘΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ….ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ;;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!
Πάντως, καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη -αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα του σήμερα– να ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ «ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ» ΩΣ Η «ΑΙΤΙΑ» ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ!!!…

Γράφει το CNN Greece…

Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών.

Ο Γιώργος Τράγκας κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

__________

ΠΗΓΗ > https://www.cnn.gr/ellada/story/293383/pethane-o-giorgos-tragkas?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2zpxJxUuISblAnlsv81JrGcYj0O35HCrwEcLoJf_A4bSEiiK1oCSqvU9U#Echobox=1639460174

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr