Home ΚΟΣΜΟΣ Η Γερμανία και η Αυστραλία έχουν ήδη «στρατόπεδα καραντίνας» όπου οι άνθρωποι οδηγούνται με τη βία και μερικοί βρίσκονται μέσα σε φυλακές

Η Γερμανία και η Αυστραλία έχουν ήδη «στρατόπεδα καραντίνας» όπου οι άνθρωποι οδηγούνται με τη βία και μερικοί βρίσκονται μέσα σε φυλακές

by _
0 comment 180 views

Η Γερμανία και η Αυστραλία έχουν ήδη «στρατόπεδα καραντίνας» όπου οι άνθρωποι οδηγούνται με τη βία και μερικοί βρίσκονται μέσα σε φυλακές

από τη Μαίρη Βιγιαρεάλ (Mary Villareal)

Οι κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Αυστραλίας έκαναν μια κίνηση να τοποθετήσουν τους ανθρώπους σε κρατικές εγκαταστάσεις «απομόνωσης» που μοιάζουν με στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς συνεχίζουν να εντείνουν τη χρήση κέντρων αναγκαστικής καραντίνας για να σταματήσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).

Πρόσφατη έρευνα γερμανικής εφημερίδας διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 15 άτομα μεταφέρθηκαν σε εγκαταστάσεις καραντίνας σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες πόλεις από την αρχή του έτους.

Τα άτομα, τα οποία λέγεται ότι παραβίασαν τις απαιτήσεις απομόνωσης στο σπίτι, περιλαμβάνουν 11 από το Μόναχο, δύο από τη Στουτγάρδη και από ένα από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη.

Ο αριθμός είναι πιθανότατα υψηλότερος, ωστόσο, καθώς πόλεις όπως το Βερολίνο και η Λειψία δεν έχουν υποβάλει τους αριθμούς τους στην εφημερίδα.

Ορισμένες από αυτές τις εγκαταστάσεις καραντίνας βρίσκονται εντός φυλακών.



«Οι περισσότερες από τις ομοσπονδιακές πολιτείες έχουν κλειστούς χώρους σε νοσοκομεία ή φυλακές για όσους παραβιάζουν την καραντίνα. Στο Eisenhuttenstadt του Βραδεμβούργου, οι αρνήσεις φιλοξενήθηκαν τελευταία φορά σε ένα πρώην κέντρο κράτησης απέλασης, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, για παράδειγμα, σε μια κλινική Solingen», ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η Γερμανία επιτρέπει εδώ και καιρό την αναγκαστική καραντίνα σε άτομα που έχουν υποψίες ότι έχουν μολυσματικές ασθένειες και αρνούνται να υποβληθούν σε άλλα μέτρα απομόνωσης.

Ο γερμανικός νόμος για την προστασία από λοιμώξεις του 2000 εξουσιοδοτεί συγκεκριμένα την κυβέρνηση να εισάγει ανθρώπους σε ένα κλειδωμένο νοσοκομείο ή μια κλειδωμένη εγκατάσταση, δηλώνοντας ότι «το θεμελιώδες δικαίωμα στην ελευθερία του ατόμου μπορεί να περιοριστεί από αυτή την άποψη».

Εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί έχουν υποβληθεί σε εγχώριες εντολές καραντίνας ανά πάσα στιγμή, με τις αρχές της πόλης να τους «ελέγχουν» εάν υπάρχει συγκεκριμένη υποψία. Οι αξιωματούχοι στη Στουτγάρδη βασίζονται σε «ειδικούς υποστηρικτές» που περιλαμβάνουν γείτονες, γνωστούς και συγγενείς.

Τέλος, οι δέκα μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας κίνησαν επίσης περισσότερες από 250 διαδικασίες προστίμων για παραβάσεις, με πρόστιμα που κυμαίνονται μεταξύ 250 και 1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν έως και 25.000 ευρώ.



Οι πολίτες σε καραντίνα αντιμετωπίζονται σαν κρατούμενοι

Στην Αυστραλία, η κυβέρνηση προχώρησε επίσης την αναγκαστική καραντίνα ένα βήμα παραπέρα. Η χώρα άρχισε να κατασκευάζει στρατόπεδα καραντίνας COVID-19 σε ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Βικτώριας και της Βόρειας Επικράτειας (NT).

Κάποια κέντρα έχουν άνοιξαν ήδη. Εκατοντάδες άνθρωποι που βρέθηκαν «θετικοί» στον «ιόν» ή είχαν στενή επαφή με εκείνους που είχαν μεταφερθεί σε αυτά τα κέντρα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τρεις εφήβους αφού διέφυγαν από ένα κέντρο καραντίνας στο Ντάργουιν. Τα αγόρια, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο Χάουαρντ Σπρινγκς αφού θεωρήθηκαν ότι είχαν στενές επαφές με άτομα που έχουν COVID. Αναρριχήθηκαν τους τοίχους της εγκατάστασης, αλλά συνελήφθησαν αργότερα αφού η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και έστησε σημεία ελέγχου στην περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://humansarefree.com/2021/12/germany-australia-quarantine-camps-prisons.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr