Home ΚΟΣΜΟΣ Να γιατί λογοκρίνουν τον κόσμο για τα εμβόλια!!! – Το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer είναι πρώην διευθύντρια του…Facebook

Να γιατί λογοκρίνουν τον κόσμο για τα εμβόλια!!! – Το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer είναι πρώην διευθύντρια του…Facebook

by _
0 comment 108 views

Να γιατί λογοκρίνουν τον κόσμο για τα εμβόλια!!!

Το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer είναι πρώην διευθύντρια του…Facebook


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Δεκ. 2021, 1o:53 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Βρε, βρε βρεεεεε….

Το τελευταίο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, που διορίστηκε το 2020, όχι μόνο ήταν η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates από το 2014 έως το 2020, αλλά υπηρέτησε και ως επικεφαλής ανεξάρτητη διευθύντρια του…Facebook.

Οι σημερινές και οι προηγούμενες θέσεις της Δρ. Susan Desmond-Hellmann δημιουργούν μια άνετη σχέση στην Pfizer, αλλά και μια αμφισβητήσιμη σύγκρουση συμφερόντων στο ότι το Facebook λογοκρίνει τακτικά δημοσιεύσεις που σχετίζονται με εμβόλια, ενώ ο Bill Gates και το ίδρυμά του προωθούν τα εμβόλια ως απάντηση για την ασθένεια. «Παρουσιάζοντας δυνητικά μια άλλη σύγκρουση συμφερόντων, η Hellmann υπηρετεί επίσης στο συμβούλιο συμβούλων του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την επιστήμη και την τεχνολογία», πρόσθεσε το The National Pulse.

Σε σχετικές ειδήσεις, η Pulse επεσήμανε ότι ο πρόεδρος και πρώην διευθύνων σύμβουλος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, James C. Smith, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer και κορυφαίος επενδυτής που υπηρετεί στις επιτροπές εταιρικής διακυβέρνησης και επιστήμης και τεχνολογίας της Pfizer.

«Η είδηση εγείρει σοβαρές ανησυχίες για σύγκρουση συμφερόντων καθώς εταιρικά μέσα ενημέρωσης όπως το Reuters συνεχίζουν να προωθούν τα προϊόντα της Pfizer, να υπερασπίζονται τις φαρμακευτικές εταιρείες από τους επικριτές και να φιμώνουν τους σκεπτικιστές», ανέφερε η National Pulse.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr