Home Greek News ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – Απαραίτητη η δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου…

ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – Απαραίτητη η δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου…

by _
0 comment 95 views

ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – Απαραίτητη η δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected] / www.egerssi.gr

Συνταγματικό Δικαστήριο δεν έχουν όλες οι χώρες! Δυστυχώς σε αυτές συγκαταλέγεται και η Ελλάδα! Αφού τη δικαστική Εξουσία την ελέγχει απόλυτα το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα! Από τη στιγμή που την ηγεσία του Αρείου Πάγου και των άλλων δομών της δικαστικής Εξουσίας (όπως και του Στρατού μας) τις διορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση και έτσι βλέπουμε δικαστικούς στην υψηλότερη βαθμίδα της δικαστικής Εξουσίας, να γίνονται μετά τη συνταξιοδότησή τους από το Δικαστικό Σώμα, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί!

Με κραυγαλέα τα παραδείγματα του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και της κ. Βασιλικής Θάνου επί της ίδιας κυβέρνησης! 

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%88%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%bb%cf%89%cf%81%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr