Home ΔΙΕΘΝΗ CDC: Μηδενικοί θάνατοι Omicron στις ΗΠΑ, Μόνο ένα άτομο χρειάστηκε νοσηλεία

CDC: Μηδενικοί θάνατοι Omicron στις ΗΠΑ, Μόνο ένα άτομο χρειάστηκε νοσηλεία

by _
0 comment 141 views

Image Credit: SOPA Images via Getty Images

CDC: Μηδενικοί θάνατοι Omicron στις ΗΠΑ, Μόνο ένα άτομο χρειάστηκε νοσηλεία

από τον Paul Joseph Watson
10 Δεκεμβρίου 2021, 1:48 μ.μ


Οι λοιμώξεις «μοιάζουν να είναι ήπιες»…

Το CDC επιβεβαίωσε σήμερα ότι η παραλλαγή Omicron του COVID-19 έχει σκοτώσει ακριβώς μηδέν ανθρώπους στις ΗΠΑ, με μόνο μία περίπτωση να απαιτεί νοσοκομειακή περίθαλψη.

Όπως αναφέρει το BBN News, τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων αποκάλυψαν «δεν υπήρξαν θάνατοι που να σχετίζονται με την παραλλαγή του κοροναϊού Omicron στη χώρα μέχρι στιγμής».

Επιπλέον, μόνο μία από τις 43 περιπτώσεις που εντοπίστηκαν «με την αρχική παρακολούθηση» χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη.

Ο οργανισμός υγείας αποκάλυψε επίσης ότι «πολλές από τις πρώτες αναφερθείσες περιπτώσεις μόλυνσης από παραλλαγή Omicron φαίνεται να είναι ήπιες», ένα συμπέρασμα που είναι πολύ σύμφωνο με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως.



Από τα 43 κρούσματα, οκτώ άτομα δεν είχαν εμβολιαστεί ενώ 14 είχαν διπλοεμβολιαστεί, δηλαδή το σύνολο των ατόμων που είχαν λάβει είτε εφάπαξ είτε διπλή δόση και «κόλλησαν» την παραλλαγή ήταν 35 στα 43.

Η ανακοίνωση του CDC υπογραμμίζει για άλλη μια φορά πόσο ο παγκόσμιος πανικός για τη νέα παραλλαγή είναι εντελώς ασυνεπής με την ήπια σοβαρότητά της.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι ειδικοί στη Νότια Αφρική συνεχίζουν να μοιράζονται τα «θετικά» νέα ότι η παραλλαγή Omicron του COVID-19 δεν προκαλεί αύξηση στους θανάτους.

«Τα στοιχεία των νοσοκομείων δείχνουν ότι οι εισαγωγές Covid-19 αυξάνονται τώρα απότομα σε περισσότερες από τις μισές από τις εννέα επαρχίες της Νότιας Αφρικής, αλλά οι θάνατοι δεν αυξάνονται τόσο δραματικά και δείκτες όπως η διάμεση διάρκεια παραμονής στο νοσοκομείο είναι καθησυχαστικοί», ανέφερε η Telegraph.



Όπως τονίζουμε παρακάτω, το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να επιβάλει ακόμη πιο δρακόντεια μέτρα για την αντιμετώπιση της παραλλαγής, καθώς η χώρα κινείται προς ένα ακόμη καταστροφικό lockdown.

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/cdc-zero-omicron-deaths-in-u-s-only-one-person-needed-hospitalization/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr