Home ΗΠΑ Ο θρυλικός επικεφαλής ερευνητής ιών του CDC μόλις βρέθηκε…ΝΕΚΡΟΣ…!!!

Ο θρυλικός επικεφαλής ερευνητής ιών του CDC μόλις βρέθηκε…ΝΕΚΡΟΣ…!!!

by _
0 comment 130 views
Ο θρυλικός επικεφαλής ερευνητής ιών του CDC μόλις βρέθηκε…ΝΕΚΡΟΣ…!!!
Ο θρυλικός επικεφαλής ερευνητής ιών του CDC μόλις βρέθηκε…ΝΕΚΡΟΣ…!!!

Ο θρυλικός επικεφαλής ερευνητής ιών του CDC μόλις βρέθηκε…ΝΕΚΡΟΣ…!!!


Ο Σερίφ Ζάκι, ένας από τους κορυφαίους ερευνητές του ιού του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), βρέθηκε νεκρός, σύμφωνα με αναφορές.

Ο Zaki ήταν ο επικεφαλής ντετέκτιβ μολυσματικών ασθενειών του CDC που βοήθησε στον εντοπισμό των ιών Covid-19, Έμπολα, Δυτικού Νείλου και Ζίκα.

Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς, «πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα»

Το Statnews.com αναφέρει: Ο Ζακί, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, θα έκλεινε τα 66 του χρόνια την Τετάρτη.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον οργανισμό, ο Δρ Ζάκι ήταν κρίσιμος στη διάγνωση ανεξήγητων ασθενειών και εστιών που επέτρεπαν στο CDC και στη δημόσια υγεία να ανταποκριθούν πιο γρήγορα και να σώσουν ζωές», δήλωσε η Rochelle Walensky, διευθύντρια του οργανισμού. «Ο Σερίφ ήταν ένας ζεστός, καλόκαρδος άνθρωπος που θα λείψει σε όλους όσοι τον γνώριζαν».



Οι σημερινοί και πρώην αξιωματούχοι του CDC μίλησαν για έναν άνθρωπο με μοναδική ικανότητα να λύνει ιατρικά μυστήρια μελετώντας ιστούς για τις υπογραφές του μολυσματικού παράγοντα. «Ήταν πραγματικά το μυστικό όπλο πολλών από όσα έγιναν στο CDC για αναδυόμενες ασθένειες», είπε ο James LeDuc, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα ως διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Galveston του Ιατρικού Παραρτήματος του Πανεπιστημίου του Τέξας.

«Το θέμα είναι ότι δεν είχε σημασία ποιος ήταν ο παθογόνος παράγοντας», είπε ο LeDuc, ο οποίος σημείωσε ότι ο Zaki έγινε ένας από τους βασικούς ανθρώπους του CDC όταν εμφανίζονταν κρίσεις μολυσματικών ασθενειών. «Μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία και να συνεργαστεί με έναν από τους ειδικούς στο CDC ή εκτός του CDC και να παρέχει πραγματικά κρίσιμες πληροφορίες με πολύ, πολύ έγκαιρο τρόπο. Απλά ένα πραγματικό πλεονέκτημα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ > > https://newspunch.com/cdcs-legendary-chief-virus-investigator-found-dead/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr