Home ΗΠΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΣ: Αποκλείστηκαν σε εθνικό επίπεδο τρεις από τις εντολές του Μπάιντεν για το εμβόλιο κατά του COVID !!!

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΣ: Αποκλείστηκαν σε εθνικό επίπεδο τρεις από τις εντολές του Μπάιντεν για το εμβόλιο κατά του COVID !!!

by _
0 comment 198 views

Nicholas Kamm | AFP | Getty Images

Είναι επίσημο: Αποκλείστηκαν σε εθνικό επίπεδο τρεις από τις εντολές του Μπάιντεν για το εμβόλιο κατά του COVID!!!

  December 7, 2021 at 3:17pm


Η ομοσπονδιακή εντολή του προέδρου Τζο Μπάιντεν για το εμβόλιο δέχθηκε άλλο ένα σοβαρό πλήγμα.

Την Τρίτη, ομοσπονδιακός δικαστής εξέδωσε μια εθνική προκαταρκτική διαταγή που σταματά την επιβολή της εντολής εμβολίου του Μπάιντεν σε ομοσπονδιακούς εργολάβους και υπεργολάβους, ανέφερε το Associated Press.

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά εντολή που μπλοκάρεται από αμερικανό δικαστή. Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία ανέστειλε την εφαρμογή της εντολής εμβολίου σε επιχειρήσεις που απασχολούσαν 100 ή περισσότερους εργαζομένους, μετά από εντολή του Fifth Circuit of Appeal Court (δηλαδή, του 5ο Περιφεριακού Εφετείου) που την ανέστειλε εν αναμονή περαιτέρω δικαστικών διαδικασιών.

Στη συνέχεια, μια προτεινόμενη ομοσπονδιακή εντολή εμβολίου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που θα απαιτούσε εμβολιασμό έως τις 4 Ιανουαρίου διακόπηκε από έναν περιφερειακό δικαστή και εκδόθηκε διαταγή για το θέμα.

Τώρα, ο περιφερειακός δικαστής R. Stan Baker στην Augusta της Τζόρτζια εξέδωσε μια αναστολή που εμποδίζει την επιβολή της εντολής σε ομοσπονδιακούς εργολάβους και υπεργολάβους οπουδήποτε στη χώρα.



Ο Μπέικερ είναι ένας από τους πολλούς δικαστές που διορίστηκαν από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με το Ballotpedia, προτάθηκε το 2017 και διορίστηκε το 2018. Είναι μόνο ένας ακόμη από τους δικαστικούς διορισμούς του Τραμπ που αντέκρουσε την εντολή του Μπάιντεν.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Matthew T. Schelp και ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου Terry A. Doughty, και οι δύο διορισμένοι από τον Τραμπ δικαστές, δήλωσαν επίσης ότι δικαιολογούνται εντολές που θα σταματούσαν την εντολή του εμβολίου, ανέφερε η Washington Post.

Οι εκατοντάδες δικαστικοί διορισμοί του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του στοιχειώνουν τώρα τον Μπάιντεν. Ο Τραμπ άλλαξε τα ομοσπονδιακά εφετεία, γέρνοντάς τα υπέρ των συντηρητικών αξιών, και τώρα αποτελούν αγκάθι στο πλευρό του Μπάιντεν.

«Είναι ο πικρός καρπός του Τραμπ», είπε ο Καρλ Τομπίας, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ, σύμφωνα με το The Hill.

«Εδώ βρίσκεστε όταν ο Τραμπ διόρισε σχεδόν το ένα τρίτο των ομοσπονδιακών εφετών. Αυτό θα βλέπετε για κάποιο χρονικό διάστημα».



Στην εντολή της Τρίτης που εκδόθηκε από τον Baker, ο δικαστής έγραψε ότι το δικαστήριο επιδιώκει να τηρήσει το νόμο και το Σύνταγμα.

«Το Δικαστήριο αναγνωρίζει τον τραγικό απολογισμό που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19 σε ολόκληρο το έθνος και τον κόσμο. Ωστόσο, ακόμη και σε περιόδους κρίσης, αυτό το Δικαστήριο πρέπει να διατηρήσει το κράτος δικαίου και να διασφαλίσει ότι όλα τα τμήματα της κυβέρνησης ενεργούν εντός των ορίων των συνταγματικά εκχωρημένων εξουσιών τους», έγραψε ο δικαστής, όπως ανέφερε το AP.

Η απόφαση του Baker ήρθε σε μια υπόθεση που είχε αρχικά κατατεθεί από τις πολιτείες της Τζόρτζια, της Αλαμπάμα, του Αϊντάχο, του Κάνσας, της Νότιας Καρολίνας, της Γιούτα και της Δυτικής Βιρτζίνια. κυβερνήτες πολλών από αυτές τις πολιτείες· διάφορες κρατικές υπηρεσίες· και το Συμβούλιο Αντιβασιλέων του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας, ανέφερε το σάιτ Proskauer Rose LLP.

«Η κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση Μπάιντεν έχει σταματήσει και πάλι εν ψυχρώ», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός Γενικός Εισαγγελέας της Νότιας Καρολίνας Άλαν Γουίλσον, ο οποίος συμμετείχε στη μήνυση, όπως ανέφερε το US News.

Η απόφαση του Baker βασίστηκε στις εξουσίες που παραχωρήθηκαν στον πρόεδρο βάσει του νόμου περί προμηθειών.

“Ενώ ο νόμος περί προμηθειών παρέχει ρητά και αναμφισβήτητα κάποια εξουσία στον πρόεδρο, το Δικαστήριο δεν είναι πεπεισμένο, σε αυτό το στάδιο της δίκης, ότι τον εξουσιοδότησε να διευθύνει το είδος των ενεργειών” που είναι επίμαχο στην υπόθεση, έγραψε ο Baker, ανέφερε το NBC News.

Όσον αφορά την εφαρμογή, το εκτελεστικό διάταγμα «υπερβαίνει τον χειρισμό και τη διαχείριση των προμηθειών και των συμβάσεων» και «λειτουργεί ως κανονισμός δημόσιας υγείας», αποφάσισε ο Baker.

Ενώ τρεις από τις εντολές εμβολίων του Τζο Μπάιντεν έχουν σταματήσει, η εντολή στους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους να κάνουν το εμβόλιο τέθηκε σε ισχύ στο τέλος της ημέρας στις 22 Νοεμβρίου.

_______

Πηγή >> https://www.westernjournal.com/official-every-single-one-bidens-covid-vaccine-mandates-blocked-nationwide/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr