Συγκλονιστική φωτογραφία δείχνει τον Τζέφρι Έπσταϊν και την Γκισλέιν Μάξγουελ να ποζάρουν στο ξυλόσπιτο της Βασίλισσας Ελισάβετ!!!…


Image Credit: Davidoff Studios/Getty Images

Συγκλονιστική φωτογραφία δείχνει τον Τζέφρι Έπσταϊν και την Γκισλέιν Μάξγουελ να ποζάρουν στο ξυλόσπιτο της Βασίλισσας Ελισάβετ!!!…

από τον Jamie White
8 Δεκεμβρίου 2021, 5:03 μ.μ


Περισσότερα στοιχεία που συνδέουν τη βασιλική οικογένεια με τον εκλιπόντα δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης της Γ. Μαξγουέλ για διακίνηση σεξουαλικής εκμετάλλευσης!!!

Αποκαλυπτική φωτογραφία που προέκυψε από τη δίκη της Ghislaine Maxwell (Γκισλέιν Μαξγουέλ) για σεξουαλική εμπορία, την δείχνει να αγκαλιάζεται με τον δισεκατομμυριούχο Jeffrey Epstein στο καταφύγιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η φωτογραφία, που δεν την έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον Μάξγουελ και τον Έπσταϊν να χαλαρώνουν έξω από το καταφύγιο Balmoral της Αυτής Μεγαλειότητος στο Glen Beg της Σκωτίας, όπου ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να φιλοξενούσε τον παιδόφιλο Έπσταϊν το 1999.

Η στενή σχέση του πρίγκιπα Άντριου με τον Έπσταϊν έχει τεκμηριωθεί μέσω των ταξιδιωτικών αρχείων του Έπσταϊν στο νησί των Παιδοφίλων στην Καραϊβική καθώς και από φωτογραφίες στο διαμέρισμα του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη.Περισσότερες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν επίσης κατά τη διάρκεια της δίκης της Maxwell που έριξαν φως στη στενή σχέση της με τον Epstein, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών της Maxwell να του κάνει μασάζ ποδιών στο περίφημο ιδιωτικό του τζετ με το όνομα “Lolita Express”.

Ο 59χρονος Μάξγουελ κατηγορείται ότι προετοίμαζε ανήλικα κορίτσια για να τα καταχραστεί ο Έπσταϊν και εκείνη σε διάφορες μεγάλες ιδιοκτησίες του. Δήλωσε αθώα και για τις έξι κατηγορίες της και η δίκη της αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε τώρα το βίντεο!

 

_________

Twitter: @WhiteIsTheFury
Gab: @WhiteIsTheFury
Minds: @WhiteIsTheFury
Gettr: @WhiteIsTheFury

SOURCE >> https://www.infowars.com/posts/shocking-photo-shows-jeffrey-epstein-ghislaine-maxwell-posing-at-queen-elizabeths-log-cabin/