Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιράζει 45.000 ευρώ μετρητά στους νέους followers του στο instagram [φωτο]


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοιράζει 45.000 ευρώ μετρητά στους νέους followers του στο instagram [φωτο]

December 8, 2021


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι από τους ανθρώπους που θα πειθαρχήσουν σε κανόνες και ποινές. Είτε αυτές είναι από τη Euroleague είτε από το instagram. Το δημοφιλές social media έκλεισε για δεύτερη φορά προφίλ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε.

Έτσι, μετά το διάσημο dpg7000 και το… λιγότερο διάσημο dimitrisgiannakopoulos7000, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε δριμύτερος με νέο account. Το dpgtarantula7000 είναι πλέον ο νέος τόπος συνάντησης του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ με τους φαν του, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε giveaway σαν κι αυτά που κάνουν οι περιβόητοι influencers, από την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την Ιωάννα Τούνη: όποιος τον ακολουθήσει στο νέο account, θα διεκδικήσει ένα από τα πέντε «βραβεία» που ανακοίνωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος, από 5 μέχρι και 20 χιλιάδες ευρώ!

Όσο για τους λόγους που το instagram κατέβασε για δεύτερη φορά το προφίλ του, προφανώς σχετίζονται με τον «αντιεμβολιαστικό» αγώνα που δίνει και τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει μέσα από τα stories του…

πηγη: fws.gr