Home ΚΟΣΜΟΣ Φιλαράκια από…ΠΑΛΙΑ – Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Ο πιλότος του Επσταϊν κατονομάζει και τον…ΤΡΑΜΠ ως επιβάτη του «Lolita Express» του Επσταϊν!!!

Φιλαράκια από…ΠΑΛΙΑ – Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Ο πιλότος του Επσταϊν κατονομάζει και τον…ΤΡΑΜΠ ως επιβάτη του «Lolita Express» του Επσταϊν!!!

by _
0 comment 169 views

Φιλαράκια από…ΠΑΛΙΑ – Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Ο πιλότος του Επσταϊν κατονομάζει και τον…ΤΡΑΜΠ ως επιβάτη του «Lolita Express» του Επσταϊν!!!


Ξεκινάμε με το εξής «ωραίο» βιντεάκι που δείχνει τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και συμμετέχει σε πάρτι στο σπίτι του…ΤΖΕΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ με….ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, όπου ο Τράμπ βγάζει τα…ΣΑΛΙΑ…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων Sputnik.com,…

Η δίκη Ghislaine Maxwell εισήλθε στη δεύτερη μέρα την Τρίτη (30 Νοεμ. 2021), με την φερόμενη κυρία του Epstein να κατηγορείται ότι προμηθεύτηκε ανήλικα κορίτσια για τον αείμνηστο Αμερικανό σεξουαλικό παραβάτη/παιδόφιλο.

 

Η Maxwell, ωστόσο, επιμένει ότι είναι αθώα.

 

Ο Λάρι Βισόσκι, ο μακροχρόνιος πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους του Τζέφρι Έπσταιν, που ονομάστηκε «Lolita Express» από τα μέσα ενημέρωσης, είπε ότι θυμάται «πολύ σημαντικούς ανθρώπους» όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρίγκιπας Άντριου και ο Κέβιν Σπέισι μεταξύ των επιβατών.

Ναι ΣΩΣΤΑ διαβάσατε. Ακόμη κι ο…Ντόναλντ Τραμπ κατονομάστηκε ως ένας από τους φίλους-επιβάτες του Τζέφι Επσταϊν που είχαν πετάξει στο αεροσκάφος του, το…«ΕΞΠΡΕΣ ΤΗΣ ΛΟΛΙΤΑ» Το «Λολίτα σημαίνει…ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ για αυτούς βρίσκονται σε..ΑΡΝΗΣΗ αυτήν την στιγμή για τον αγαπημένο τους….ΤΡΑΜΠ.

Και….ΠΟΎ -παρακαλώ πολύ!– πετούσε το “Lolita Express” («Εξπρές της Λολίτα»);;;  Μα στο…«PEDO ISLAND» (Το Νησί των Παιδεραστών) ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΕΠΙΣΗΣ, τον Φεβρουάριο του 2021, η Ghislaine Maxwell παραδέχτηκε ότι τόσο ο Μπιλ Κλίντον όσο και ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονται στις μυστικές ηχογραφήσεις του Έπσταϊν. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) εκθέτουν τον ΤΡΑΜΠ για αυτό που είναι (ένας ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της Σιών) εδώ και ΧΡΟΝΙΑ. Ο κος Γιάννης Κουντούρης έχει γράψει αναρίηθμητα άρθρο για το γεγονός πως ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται ο ΙΔΙΟΣ πίσω από ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ που έχουν συμβεί στον κόσμο μας εδώ και δεκαετίες, όπως…ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 (αφού ήταν δουλειά των ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ) καθώς και την ίδια την…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ που έχει οδηγήσει στον ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ καθώς και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!



Ψάξτε για όλα αυτά στην μηχανή αναζήτησης τούτου του σάιτ και εκεί θα τα βρείτε ΟΛΑ!!!

Τώρα, όσον αφορά τους δεσμούς του Τράμπ με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα που έχουνε βγάλει αυτό για να φωτιστείτε πάνω και σε αυτό. Ο Τράμπ ήταν ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ του Επσταϊν· το όνομά του έχει βρεθεί στο ημερολόγιο πτήσεων του αεροσκάφος του ΕπσταΪν (έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)· και το πρώτο στον κόσμο θύμα του Επσταϊν, η Μαρία Φάρμερ, αποκάλυψε πέρσι ότι από το 1996 και μετά καταγγέλλει τους δεσμούς Τράμπ με τον Επσταϊν στο FBI και αλλού, αλλά οι καταγγελλείες της έχουν πέσει στα..ΑΖΗΤΗΤΑ από τις αρχές!!! Ο Τράμπ λέει επισκεπτόταν συνέχεια το σπίτι του Τζέφρι Επσταϊν στην Νέα Υόρκη για να προμηθευτεί…ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

Ο Έπσταϊν έφερε 14χρονο στο κλἀμπ Mar-a-Lago του ΤΡΑΜΠ για πάρτι παιδεραστών και «συνάντηση» με τον…ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!



ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!!

Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια.

Ιδού η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μοντέλο που κακοποίσε ο Τζέφρι Έπσταϊν & που «τσίμπισε» κι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ(;)!

ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr