Home ΔΙΕΘΝΗ «ΣΟΚ» – Μπλεγμένος στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ο …ΤΡΕΛΟ-«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΞ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!

«ΣΟΚ» – Μπλεγμένος στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ο …ΤΡΕΛΟ-«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΞ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!

by _
0 comment 116 views

«ΣΟΚ» – Μπλεγμένος στο παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ο …ΤΡΕΛΟ-«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΞ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!

Σύμφωνα με το AP:

ΑΓΚΥΡΑ, Τουρκία (AP) — Από φερόμενη διακίνηση ναρκωτικών και συγκάλυψη δολοφονίας έως μεταφορές όπλων σε ισλαμιστές μαχητές, ένας καταδικασμένος αρχηγός του εγκλήματος αποκαλύπτει τη βρωμιά σχετικά με τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω μιας σειράς ανακοινώσεων βίντεο που έχουν συναρπάσει το έθνος και τον μετέτρεψαν σε ένα απίθανο φαινόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Sedat Peker, ένας 49χρονος αρχηγός του εγκλήματος–φυγάς, ο οποίος κάποτε υποστήριξε ανοιχτά το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν, δημοσιεύει βίντεο διάρκειας σχεδόν 90 λεπτών από τη δηλωμένη βάση του στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προβάλλοντας σκανδαλώδεις, αλλά αναπόδεικτους ισχυρισμούς, σε μια προφανή προσπάθεια να ξεκαθαρίσει λογαραισμούς με πολιτικά πρόσωπα.

Τα εβδομαδιαία βίντεο του YouTube προβλήθηκαν περισσότερες από 75 εκατομμύρια φορές, προκαλώντας σάλο, εντείνοντας τις ανησυχίες για τη διαφθορά του τουρκικού κράτους και θέτοντας τους αξιωματούχους σε άμυνα. Έχουν επίσης αποκαλύψει υποτιθέμενες ρήξεις μεταξύ αντίπαλων φατριών εντός του κυβερνώντος κόμματος και πρόσθεσαν στα προβλήματα του Ερντογάν καθώς μάχεται με την οικονομική ύφεση και την πανδημία του κορωνοϊού.

Αρχηγός της μαφίας πολεμά την τουρκική κυβέρνηση: Ποιος είναι ο Sedat Peker; Σε μια σειρά βίντεο που έχει πάρει έκταση παντού σε όλο το διαδίκτυο και που κυκλοφόρησε στο YouTube, αρχηγός της τουρκικής μαφίας, ο Sedat Peker, με βαθείς δεσμούς με τις υπηρεσίες ασφαλείας, την πολιτική γραφειοκρατία και την πολιτική ελίτ, εξαπέλυσε κατηγορίες για βρωμιά εναντίον πολλών τουρκικών κυβερνητικών στελεχών και παραγόντων του «βαθιού κράτους». Για τουλάχιστον δέκα έως είκοσι εκατομμύρια Τούρκους που παρακολουθούν βίντεο Peker σε πολλές πλατφόρμες, η σειρά είναι πιο εντυπωσιακή από οποιαδήποτε άλλη τηλεοπτική σειρά.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Πάνω από 6 εκατομμύρια ναρκωτικά χάπια Captagon κατασχέθηκαν σε λιμάνι της Μεσογείου…

Σε πρόσφατο άρθρο του

Πρόσφατα, οι τουρκικές τελωνειακές ομάδες κατέσχεσαν πάνω από έναν τόνο ναρκωτικών χαπιών Captagon στο λιμάνι Iskenderun της Μεσογείου στη νότια Τουρκία. Αναφέρθηκε ότι ήταν η μεγαλύτερη κατάσχεση του είδους της με συνολικά 1.072 κιλά ναρκωτικών Captagon — περισσότερα από 6,2 εκατομμύρια χάπια — που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας από τελωνειακούς υπαλλήλους. Το λαθρεμπόριο, αξίας άνω των 37 εκατομμυρίων δολαρίων, βρέθηκε κρυμμένο σε 17 κοντέινερ που μεταφέρθηκαν στο λιμάνι για διαμετακόμιση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η National Library of Medicine, National Center for Biotechnology Information, σημειώνει ότι το Captagon είναι το εμπορικό σήμα για το συνθετικό διεγερτικό fenethylline hydrochloride (υδροχλωρική φαινεθυλίνη), το οποίο είναι διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος με ευφορικές και αναλγητικές ιδιότητες και επί του παρόντος δεν έχει αποδεκτή ιατρική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες κράτη. Η φαινεθυλίνη είναι μια ελεγχόμενη ουσία του προγράμματος DEA I.
Οι ουσίες στο “Πρόγραμμα I DEA” δεν έχουν επί του παρόντος αποδεκτή ιατρική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, έλλειψη αποδεκτής ασφάλειας για χρήση υπό ιατρική επίβλεψη και υψηλή πιθανότητα κατάχρησης.” 

«Πλαστές εκδόσεις με το λογότυπο Captagon είναι ευρέως διαθέσιμες σε όλη την Αραβική χερσόνησο και δεν περιέχουν υδροχλωρική φαιναιθυλίνη, λόγω των χαμηλών αποθεμάτων εκτροπής φαιναιθυλίνης και της σποραδικής διαθεσιμότητας πρόδρομων χημικών ουσιών για λαθραία σύνθεση. Ωστόσο, αυτά τα χάπια περιέχουν άλλες εύκολα παραγόμενες αμφεταμίνες και παράγωγα αμφεταμίνης ικανά να προκαλέσουν παρόμοια αποτελέσματα….

Όταν το Captagon χρησιμοποιείται σε στρατιωτικές μάχες, οι στρατιώτες νιώθουν ευφορία, ατρόμητοι και ισχυροί, μπορούν να παραμείνουν ξύπνιοι για μέρες και να σκοτώσουν με μουδιασμένο και απερίσκεπτο τρόπο».

____________

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr