Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Συσσωρεύει μεγάλα ποσά εξοπλιστικών στην Αλεξανδρούπολη ο Αμερικανικός Στρατός με τις Ε.Δ.της Ελλάδος! Γιατί άραγε;;; Μετέβη εκεί ο Μητσοτάκης και τα επίβλεψε όλα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Συσσωρεύει μεγάλα ποσά εξοπλιστικών στην Αλεξανδρούπολη ο Αμερικανικός Στρατός με τις Ε.Δ.της Ελλάδος! Γιατί άραγε;;; Μετέβη εκεί ο Μητσοτάκης και τα επίβλεψε όλα!

by _
0 comment 328 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Συσσωρεύει μεγάλα ποσά εξοπλιστικών στην Αλεξανδρούπολη ο Αμερικανικός Στρατός με τις Ε.Δ.της Ελλάδος! Γιατί άραγε;;; Μετέβη εκεί ο Μητσοτάκης και τα επίβλεψε όλα!

Μήπως προετοιμάζει την Ελλάδα ως «τροφή για τα κανόνια» για τις πολεμικές δραστηριότητες των Αμερικανών εκεί σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΕΝΟΥ με τη…ΡΩΣΙΑ o…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι εξής αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο των “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩ ΤΩΡΑ” (GreekNewsOnDemand.com) τραβήχτηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη. Έχουν να κάνουν με την συσσώρευση εξωπληστικών από τον Αμερικανικό Στρατό σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος!

Τραβήχτηκαν στο Λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως.

Αποστέλλονται εκεί και μεγάλα εμπορευματοκιβώτια…μιλάμε για ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοντέινερ. Προφανώς, έχουν να κάνουν με μεγάλο οπλισμό του Αμερικανικού Στρατού. Τα κοντέινερ του Αμερικανικού Στρατού ήταν τελείως απόρρητα και σφραγισμένα!

Επίσης και όπως αποδεικνύεται στις παρακάτω φώτο. και βίντεο και σύμφωνα με τις πηγές μας, τουλάχιστον 80 αμερικανικά ελικόπτερα έχουν μεταφερθεί εκεί και γύρω στα 100 στρατιωτικά οχήματα Hummer με χρώμα μπεζ.

Τα στρατιωτικά οχήματα είχε φθορές πάνω τους· δεν ήσαν καινούρια, ήταν μεταχειρισμένα, προφανώς από εμπόλεμες ζώνες.



Επίσης, πηγές μας προερχόμενες μέσα από τον Ελληνικό Στρατό που όδευαν προς κάποιον προορισμό κοντά στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο, μας είπαν ότι είδαν ξαφνικά μια τούρκικη νταλίκα που είχε διπλώσει στον δρόμο μπροστά. Μετά τους είπαν η Ελληνική Αστυνομία να πάνε από τον παράδρομο. Αλλά μετά ήλθαν κοντά τους πέντε (5) τζιπ στρατιωτικά, αμερικάνικα και τους συνόδευαν!

Την περασμένη Παρασκευή, είχε βρεθεί εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο του για να τα παρακολουθήσει όλα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά τα στρατιωτικά εξοπλιστικά να είναι τα «απομεινάρια» που είχαν εγκαταλειφθεί στο Αφγανιστάν όταν μπήκαν στην εξουσία εκεί οι Ταλιμπάν;;; Έτσι διερωτώνται οι πηγές μας!!!

Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πηγές μας, τα ΙΔΙΑ δρώμενα συμβαίνουν και στη Στρατιωτική Βάση της Λαρίσης «Βελεστίνο».



Μήπως όλα αυτά πρόκειται για προθέρμανση σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ πάει σε πόλεμο με τη…ΡΩΣΙΑ;;; Μήπως προετοιμάζει την Ελλάδα ως «τροφή για τα κανόνια» για τις πολεμικές δραστηριότητες των Αμερικανών εκεί σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΕΝΟΥ με τη…ΡΩΣΙΑ o…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ιδιαίτερα που αυτό το θέμα είναι της επικαιρότητος, κτλ.;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Δείτε τα!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο. Είναι σε δύο μορφές….


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr