Home Κορωνοϊος O εφευρέτης εμβολίων mRNA προειδοποιεί: «Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο»

O εφευρέτης εμβολίων mRNA προειδοποιεί: «Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο»

by _
0 comment 277 views

O εφευρέτης εμβολίων mRNA προειδοποιεί: «Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο»

Τι ανέφερε ο Δρ. Robert Malone



Πρόκειται για ένα φάρμακο που θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήριο στη μάχη που δίνεται με την πανδημία του κορωνοϊού που είναι γνωστό για τις αντι-ιικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς και για τον COVID-19.

Είναι  ένα φθηνό φάρμακο που έχει δεχθεί έντονο «πόλεμο» από τους περισσότερους επίσημους οργανισμούς και τω΄ρα το twitter αποφάσισε να το διαγράψει από τα αρχεία του και το ιστορικό κάνοντας τον Δρ. Malone να πει πως είμαστε πλέον αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο.

Όπως αναφέρεται η «κόκκινη» γραμμή έχει ξεπεραστεί. Εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook, οι οποίες έχουν μονοπωλήσει όλες τις επικοινωνίες, έχουν μετατραπεί σε μοχλούς κυβερνητικών εντολών. Η υπόθεση του COVID-19 είναι απλώς το προκάλυμμα για μια βαθύτερη, κακόβουλη και εκτεταμένη άσκηση ισχύος. Τα θύματα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση είναι οι ασθενείς, γιατροί και μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι τους  προηγούμενους μήνες πολλοί πολίτες, αλλά και κράτη, χρησιμοποίησαν την ιβερμεκτίνη για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό, και όπως αναφέρουν όσοι το χρησιμοποίησαν τα αποτελέσματα ήταν σωτήρια.



Όλα αυτά οδήγησαν στην εξάντληση του φαρμάκου καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να το προμηθευθούν. Στη συνέχεια τόσο ο FDA, όσο και ο ΕΜΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες τόνιζαν πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η ιβερμεκτίνη για τον κορωνοϊό, γιατί δεν έχει πάρει έγκριση.

Τώρα διαγράφουν και την «ιστορία» του.

Ποιο μπορεί να είναι το κακό για το οποίο κάνει λόγο ο Δρ. Malone



Στην Αυστραλία στην πολιτεία της Βικτόρια ο πρωθυπουργός Daniel Andrews ανακοίνωσε με πρωτοφανή αυταρχικότητα ότι όσοι μετά τις 15 Οκτώβριου δεν εμβολιαστούν –κάπου 1,25 εκατ. «εξουσιοδοτημένοι» υπάλληλοι- συμπεριλαμβανομένων και αθλητών, τότε  απλά θα πεινάσουν γιατί δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να δουλέψουν άλλο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr