Home Greek News ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ…ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ!!! – Ορθόδοξος ιερεύς τα έψαλε στον στον Αρχι-οικουμενιστή Φραγκίσκο: «Πάπα, είσαι αιρετικός!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ…ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ!!! – Ορθόδοξος ιερεύς τα έψαλε στον στον Αρχι-οικουμενιστή Φραγκίσκο: «Πάπα, είσαι αιρετικός!» (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 175 views

GreekNewsOnDemand.com: ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ…ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ!!! – Ορθόδοξος ιερεύς τα έψαλε στον στον Αρχι-οικουμενιστή Φραγκίσκο: «Πάπα, είσαι αιρετικός!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο του μεγάλου, αμερικανικού σάιτ The Gateway Pundit που έδωσε σήμερα ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας αναδεικνύοντας τις διώξεις που υπέστη αυτός ο γενναίος ιερεύς μας, από το ΒΡΩΜΙΚΟ εν Ελλάδι Σύστημα, καθώς κι οι Πιστοί Ορθόδοξοι γεγοκότερα! Και όσον αφορά τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ δημοσιο…ΓΚΑΦους που του είπαν μετά του παππά «Ντροπή!», ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ;;;


Ορθόδοξος ιερέας φωνάζει «Πάπα, είσαι αιρετικός» στον Ερυθρό Φραγκίσκο στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:17


Ελληνορθόδοξος ιερέας το Σάββατο φώναξε τρεις φορές «Πάπα, είσαι αιρετικός!» προς τον Πάπα Φραγκίσκο στην Αθήνα.

Ηλικιωμένος άνδρας με μακριά άσπρα γένια που φορούσε το ράσο παρασύρθηκε από την αστυνομία αφού φώναξε στον Πάπα καθώς έμπαινε στην Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή των Αθηνών.

Ο Φραγκίσκος έφτασε στην Ελλάδα το Σάββατο για να επισκεφθεί τους Έλληνες Ρωμαιοκαθολικούς σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά την Ανατολική και τη Δυτική εκκλησία.

ΒΙΝΤΕΟ:

________

SOURCE >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/greek-orthodox-priest-shouts-pope-you-are-a-heretic-at-red-francis-in-athens-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr