Home Greek News Επιχείρηση τρομοκράτησης των παιδιών του νηπιαγωγείου με τον COVID-19 με βιβλίο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Επιχείρηση τρομοκράτησης των παιδιών του νηπιαγωγείου με τον COVID-19 με βιβλίο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

by _
0 comment 180 views

Επιχείρηση τρομοκράτησης των παιδιών του νηπιαγωγείου με τον COVID-19 με βιβλίο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Και με εισαγωγικό σημείωμα του Σ.Τσιόδρα


«Όχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» είναι το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορωνοϊό για το οποίο έχει δοθεί το ελεύθερο να μοιραστεί στα νηπιαγωγεία όλης της χώρας!

Και είναι ένα βιβλίο που απλά θα κάνει τα παιδιά να σταματήσουν να χαίρονται και να παίζουν αφού η κατατρομοκράτηση είναι το κύριο θέμα του βιβλίου οι δε εικόνες φτάνουν και σε σημείο ψυχολογικής κατάπτωσης.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται η έγκριση της διανομής του παραμυθιού σε μαθητές των νηπιαγωγείων και όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2020-2021. Η διανομή του βιβλίου σε όλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιείται από το ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.

Το βιβλίο συγγράφηκε το 2020, ενώ η ίδια η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε συγχαρεί προσωπικά τον Ευγένιο Τριβιζά:

“Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά“, είχε δηλώσει.



Το επίμαχο βιβλίο παρουσιάζει μία…φανταστική ιστορία όπου εξωγήινοι μυρμηγκοφάγοι καταστρώνουν ένα ύπουλο σχέδιο για να κατακτήσουν τη Γη και να εξολοθρεύσουν τους κατοίκους της.

Μάλιστα οι πρώτοι και καλύτεροι στόχοι τους είναι τα παιδιά! Ως….στρατηγός τους αναφέρεται ο «Κόβιντ-19 ο Μικροπρεπής», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο κ. Τσιόδρας, απευθυνόμενος στα παιδιά, μιλάει για το εμβόλιο που είναι το κύριο όπλο με το οποίο θα κατατροπωθεί ο εισβολέας:



Χρήστες διαμαρτύρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα το βιβλίο.

Τα πολλά λόγια περισσεύουν:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr