Home ΔΙΕΘΝΗ Πάνε τώρα να καταργήσουν τον…ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών!!! Το δήλωσε η…ΟΥΡΣΟΥΛΑ!!!

Πάνε τώρα να καταργήσουν τον…ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών!!! Το δήλωσε η…ΟΥΡΣΟΥΛΑ!!!

by _
0 comment 215 views

Πάνε τώρα να καταργήσουν τον…ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών!!! Το δήλωσε η…ΟΥΡΣΟΥΛΑ!!!

Καθώς η Αυστρία και η Γερμανία κλειδώνουν τους μη εμβολιασμένους, η ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ηγέτις της ΕΕ καλεί να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ο Κώδιξ της Νυρεμβέργης υπέρ του αναγκαστικού εμβολιασμού όλων των διαφωνούντων!!!…

Και αν συνέβαινε αυτό, οι επιπτώσεις του θα ήταν καταστροφικές για όλη την ανθρωπότητα!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Δεκ. 2021 | 17:06 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Την Τετάρτη, η Ursula Van Der Leyen – η επικεφαλής της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) – είπε στον Τύπο ότι θα ήθελε να αγνοηθεί πλήρως ο μακροχρόνιος Κώδικας της Νυρεμβέργης υπέρ του να επιτρέπεται στις χώρες να αναγκάζουν να εμβολιάσουν οποιονδήποτε αρνείται να κάνει το πειραματικό τρύπημα.

Τα ανησυχητικά της σχόλια έρχονται λίγες μέρες αφότου η Γερμανία ακολούθησε το παράδειγμα της Αυστρίας, επιβάλλοντας αυταρχικό lockdown μόνο για τους μη εμβολιασμένους.

Περισσότερα εδώ για αυτό >>

Germany Imposes Nationwide Lockdown For the Unvaxxed

Εκτός από το ότι υποστηρίζει πλήρως το διαχωρισμένο lockdown, η φον ντερ Λάιεν είπε ότι είναι «κατανοητό και σκόπιμο» για τις χώρες της ΕΕ να συζητούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά του COVID λόγω της νέας παραλλαγής Omicron, η οποία ανιχνεύθηκε ήδη σε 12 χώρες στην ΕΕ.

Σύμφωνα με το BBC:



«Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να εξετάσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την καταπολέμηση του Covid και της παραλλαγής Omicron, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής της

 

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είπε ότι τα εμβόλια θα είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της «άκρως μεταδοτικής» νέας παραλλαγής

 

Πώς μπορούμε να ενθαρρύνουμε και ενδεχομένως να σκεφτούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αυτό θέλει συζήτηση. Αυτό χρειάζεται μια κοινή προσέγγιση, αλλά είναι μια συζήτηση που νομίζω ότι πρέπει να γίνει».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο….



Το διεθνές δίκαιο ορίζει ρητά ότι «η εκούσια συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ», που σημαίνει ότι το άτομο μπορεί να «ασκήσει την ελεύθερη εξουσία της επιλογής, ΧΩΡΙΣ την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου βίας, απάτης, εξαπάτησης, εξαναγκασμού, υπερβολής ή άλλων απώτερων μορφών περιορισμού ή εξαναγκασμού» – δηλαδή, η αφαίρεση του δικαιώματος εργασίας σας αν δεν έχετε εμβολιαστεί.

Εδώ είναι η Ursula τον περασμένο μήνα με τον Δ.Σ. της Pfizer,…Albert Bourla. Και διερωτώμαι, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ, ΑΥΦΟΥ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ  ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ…ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ….ΣΥΝΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ.

Κι αφού αυτό, αυτός ο κώδικας, δηλαδή, ήταν και…ΕΙΝΑΙ τόσο σημαντικός στους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ πάνε τώρα να τον…ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΝ αφού οι Δ.Σ. όλων των μεγάλων εταιρειών είναι….ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;;;  ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ!!! Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα πάνω σε αυτό από το σάιτ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com).

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ >> bbc.com/news/world-eur

Χμμμ…

Γι᾽αυτό, στο άρθρο τους με τίτλο Το ΑΚΚΕΛ ζήτησε από την Ursula von der Leyen να παραιτηθεί από την Κομισιόν λόγω πραξικοπηματικής ανατροπής της Δημοκρατίας στην Ε.Ε. με τα «κορονομέτρα», έγραψε το εξής το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας για εξής (ΑΚΚΕΛ) για την «κα» ΟΥΡΣΟΥΛΑ…

Με επιστολή προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, το ΑΚΚΕΛ ζητάει την παραίτησή της διότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και στηρίζονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση, υποτίθεται, του κορονοϊού έχουν προκαλέσει πραξικοπηματική ανατροπή της Δημοκρατίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/12/03/%cf%84%ce%

Και τέλος, αν συνέβαινε αυτό, οι επιπτώσεις του θα ήταν καταστροφικές για όλη την ανθρωπότητα για προφανείς λόγους, καθώς οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου θα ήταν εις θέσιν να εμβολιάσουν όλους τους λαούς όλων των εθνών…ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (κάτι το οποίο επιθυμούν τα μάλα) ΜΕ Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!


-με πληροφορίες από > https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/heels-austria-germany-locking-unvaccinated-eu-leader-calls-throwing-nuremberg-code-favor-forced-vaccinating-dissenters/ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr