Home Greek News ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ: Οι προβλέψεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Μητσοτάκη για το 2030 περιλαμβάνουν τη μη ιδιοκτησία ατομικών ιδιοκτησιών και μειωμένες τις ΗΠΑ!!!

ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ: Οι προβλέψεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Μητσοτάκη για το 2030 περιλαμβάνουν τη μη ιδιοκτησία ατομικών ιδιοκτησιών και μειωμένες τις ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 139 views

ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ: Οι προβλέψεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Μητσοτάκη για το 2030 περιλαμβάνουν τη μη ιδιοκτησία ατομικών ιδιοκτησιών και μειωμένες τις ΗΠΑ!!!


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΠΟΦ, WEF, World Economic Forum) δημοσίευσε τις 8 προβλέψεις του για τον κόσμο για το έτος 2030. Είναι τρελοί να πούμε το λιγότερο.

Μην ξεχνάμε το γεγονός πως ανάμεσα στους παγκόσμιους πολιτικούς ηγέτες που ανήκουν στον Π.Ο.Φ. συγκαταλέγεται ο ίδιος ο…ΤΡΕΛΟ-ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ. Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο Πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιλέγει μέλλοντες ηγέτες, όπως ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η Μέρκελ, ο Μπέζος, ο Ζούκερμπεργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!… για περισσότερα.

Το WEF έκανε 8 προβλέψεις για το έτος 2030. Εδώ είναι με μερικά σχόλια.

1. Όλα τα προϊόντα θα έχουν γίνει υπηρεσίες. «Δεν κατέχω τίποτα. Δεν κατέχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω καμία συσκευή ή ρούχα», γράφει η Δανή βουλευτής Ida Auken. Τα ψώνια είναι μια μακρινή ανάμνηση στην πόλη του 2030, της οποίας οι κάτοικοι έχουν σπάσει την καθαρή ενέργεια και δανείζονται ό,τι χρειάζονται κατόπιν ζήτησης. Ακούγεται ουτοπικό, μέχρι να αναφέρει ότι κάθε της κίνηση παρακολουθείται και έξω από την πόλη ζουν σωρεία δυσαρέσκειας, η απόλυτη απεικόνιση μιας κοινωνίας χωρισμένης στα δύο.

Αυτό ακούγεται σαν μαρξισμός 101.

2. Υπάρχει παγκόσμια τιμή του άνθρακα. Η Κίνα πήρε το προβάδισμα το 2017 με μια αγορά για εμπορία του δικαιώματος εκπομπής ενός τόνου CO2, θέτοντας τον κόσμο σε μια πορεία προς μια ενιαία τιμή άνθρακα και ένα ισχυρό κίνητρο για την εγκατάλειψη των ορυκτών καυσίμων, προβλέπει η Jane Burston, Επικεφαλής Κλίματος και Περιβάλλοντος του Εθνικού Φυσικού Εργαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Εν τω μεταξύ, η Ευρώπη βρέθηκε στο επίκεντρο του εμπορίου φθηνών, αποδοτικών ηλιακών συλλεκτών, καθώς οι τιμές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μειώθηκαν απότομα.

Η χρήση της Κίνας, της πιο μολυσμένης χώρας στη γη ως παράδειγμα φόρου άνθρακα είναι γελοίο.



3. Η κυριαρχία των ΗΠΑ τελείωσε. Έχουμε μια χούφτα παγκόσμιες δυνάμεις. Τα εθνικά κράτη θα έχουν κάνει μια επιστροφή, γράφει ο Robert Muggah, Διευθυντής Έρευνας στο Ινστιτούτο Igarapé. Αντί για μια ενιαία δύναμη, μια χούφτα χώρες – οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Γερμανία, η Ινδία και η Ιαπωνία επικεφαλής μεταξύ τους – δείχνουν ημι-αυτοκρατορικές τάσεις. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, ο ρόλος του κράτους απειλείται από τάσεις, όπως η άνοδος των πόλεων και η εξάπλωση των διαδικτυακών ταυτοτήτων,

Οι μαρξιστές ζητωκραυγάζουν καθώς η μόνη χώρα που τους εμποδίζει να καταλάβουν τον κόσμο τους καταστρέφεται από μέσα.

4. Αποχαιρετίστε τα νοσοκομεία και καλωσορίστε τα νοσοκομεία-σπίτια. Η τεχνολογία θα διαταράξει περαιτέρω τις νόσους, γράφει η Melanie Walker, γιατρός και σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Τα νοσοκομεία, όπως τα γνωρίζουμε, θα είναι σε κατάσταση κατάργησης, με λιγότερα ατυχήματα χάρη στα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα και μεγάλα βήματα στην προληπτική και εξατομικευμένη ιατρική. Νυστέρια και δότες οργάνων έχουν καταργηθεί γιατί αντικατασταθεί από μικροσκοπικούς ρομποτικούς σωλήνες και βιοεκτυπωμένα όργανα .

Οι άνθρωποι έχουν γίνει μηχανές και η ζωή δεν είναι πλέον απολαυστική για το ιερό ον που είναι.

5. Θα τρώμε πολύ λιγότερο κρέας. Μάλλον όπως οι παππούδες μας, θα αντιμετωπίζουμε το κρέας ως λιχουδιά και όχι ως βασικό προϊόν, γράφει ο Tim Benton, καθηγητής Οικολογίας Πληθυσμού στο Πανεπιστήμιο του Leeds, UK. Δεν θα κερδίζουν η μεγάλη γεωργία ή οι μικροί βιοτέχνες παραγωγοί, αλλά ο συνδυασμός των δύο, με τα φαγητά βολικής να έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να είναι πιο υγιεινά και λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον.



Πώς μπορείτε να τρώτε πουτίγκα όταν δεν τρώτε τον αρακά σας;

6. Οι σημερινοί Σύροι πρόσφυγες θα γίνει οι…Διευθύνοντες Σύμβουλοι του 2030. Οι Σύροι πρόσφυγες με υψηλή μόρφωση θα έχουν ενηλικιωθεί έως το 2030, γεγονός που στηρίζει την οικονομική ένταξη όσων έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις συγκρούσεις. Ο κόσμος πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για πληθυσμούς που ευρίσκονται εν κινήσει, γράφει η Lorna Solis, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΚΟ Blue Rose Compass, καθώς η κλιματική αλλαγή θα έχει εκτοπίσει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους.

7. Οι αξίες που έχτισαν τη Δύση θα έχουν δοκιμαστεί σε οριακό σημείο. Έχουν ξεχάσει τους ελέγχους και τις ισορροπίες που ενισχύουν τις δημοκρατίες μας σε κίνδυνο, γράφει ο Kenneth Roth, Εκτελεστικός Διευθυντής της Human Rights Watch.

Όταν οι αξίες που έχτισαν τη Δύση έχουν χαθεί, το ίδιο ισχύει και για τον πολιτισμό.

8. «Μέχρι τη δεκαετία του 2030, θα είμαστε έτοιμοι να μετακινήσουμε τους ανθρώπους προς τον Κόκκινο Πλανήτη». Επιπλέον, μόλις φτάσουμε εκεί, πιθανότατα θα ανακαλύψουμε στοιχεία εξωγήινης ζωής, γράφει η Έλεν Στόφαν, επικεφαλής επιστήμονας στη NASA. Η μεγάλη επιστήμη θα μας βοηθήσει να απαντήσουμε σε μεγάλα ερωτήματα σχετικά με τη ζωή στη γη, καθώς και να ανοίξουμε πρακτικές εφαρμογές για τη διαστημική τεχνολογία.

Οι άνθρωποι θα εκλιπαρούν να φύγουν από αυτόν τον πλανήτη, εάν οι προβλέψεις του WEF είναι σωστές.

————-

Με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/insane-world-economic-forums-predictions-2030-include-no-property-ownership-us-weak-no-one-owns-anything/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr