Home ΗΠΑ “Κουρελόχαρτο” πιστοποιητικό και προνόμια- Έγγραφο CDC: Το 75% των εμβολιασμένων είναι φορείς μετάλλαξης Δέλτα – Μάσκες παντού!

“Κουρελόχαρτο” πιστοποιητικό και προνόμια- Έγγραφο CDC: Το 75% των εμβολιασμένων είναι φορείς μετάλλαξης Δέλτα – Μάσκες παντού!

by _
0 comment 126 views

Κύρια θέματα,Υγεία • 31/07/2021 – 10:06


“Κουρελόχαρτο” πιστοποιητικό και προνόμια- Έγγραφο CDC: Το 75% των εμβολιασμένων είναι φορείς μετάλλαξης Δέλτα – Μάσκες παντού!

Σοκ στην επιστημονική κοινότητα…


Και επίσημα επιβεβαιώθηκε η ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων κάτι που είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το WarNews247.

Η παραλλαγή Δέλτα του νέου κορονοϊού είναι το ίδιο μεταδοτική με την ανεμοβλογιά, πιθανότατα μπορεί να προκαλέσει σοβαρότερες μορφές ασθένειας από προηγούμενες παραλλαγές του SARS-CoV-2 και όσοι μολύνονται με αυτή φαίνεται να την μεταδίδουν είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι.

«Ο πόλεμος άλλαξε»

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ένα εσωτερικό έγγραφο των αμερικανικών Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC), στο οποίο καταγράφονται προτάσεις να δοθεί στο κοινό ένα σαφέστερο μήνυμα, να γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και να επιστρέψει η καθολική χρήση μάσκας.

Πλέον μιλάμε για επιστημονική τραγωδία. Βήμα βήμα ακυρώνονται όλες οι προβλέψεις και εκτιμήσεις των επιστημόνων ενώ το μεγάλο ερωτηματικό πλέον είναι τι θα συμβεί με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τα οποία έχουν αξία όσο ένα “κουρελόχαρτο” ενώ φαίνεται ότι και τα προνόμια των εμβολιασμένων πάνε περίπατο. 

Τα ευρήματα, που βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες, συμπεριλαμβάνονται σε μια παρουσίαση που κυκλοφορεί εσωτερικά στα CDC, τον κύριο οργανισμό υγείας των ΗΠΑ.



Το έγγραφο που έφερε αρχικά στο φως της δημοσιότητας η Washington Post, και η αυθεντικότητα του επιβεβαιώθηκε από τα CDC, συνοδεύεται από μια προειδοποίηση προς τους αρμοδίους:

«Ο πόλεμος άλλαξε».

Με τίτλο «Βελτίωση των τρόπων επικοινωνίας σχετικά με την σημαντική ανακάλυψη των εμβολίων και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων», το έγγραφο υπογραμμίζει ότι το στέλεχος Δέλτα απαιτεί μια νέα προσέγγιση.

Η Ροσέλ Ουαλένσκι, διευθύντρια των CDC βασίστηκε στα δεδομένα της παρουσίασης για να συστήσει εκ νέου, για δύο ημέρες, τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους για εμβολιασμένους ανθρώπους σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

CDC: Το 74% των κρουσμάτων Covid 19 στη Μασαχουσέτη ήταν πλήρως εμβολιασμένα



Η παρουσίαση βασίζεται κυρίως σε μια ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Προβινστάουν της Μασαχουσέτης, όπου εντοπίστηκαν σχεδόν 900 κρούσματα της Covid-19 μετά από εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής εορτής της 4ης Ιουλίου, παρόλο που τα τρία τέταρτα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν εμβολιασμένα.

Ωστόσο, δεν υπήρχε «καμία διαφορά» στο ιικό φορτίο των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων ατόμων, σύμφωνα με την παρουσίαση των CDC, η οποία φαίνεται να υποδηλώνει τον ίδιο βαθμό μεταδοτικότητας του ιού ανεξάρτητα από την κατάσταση του εμβολιασμού.

Τα δεδομένα δείχνουν «ότι η μόλυνση Delta είχε ως αποτέλεσμα παρόμοια ιικά φορτία SARS-CoV-2 σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα» δήλωσε η δρ Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC.

Τα ξέσπασμα κρουσμάτων της Covid-19, σε κομητεία της Μασαχουσέτης, τον Ιούλιο, κυρίως μεταξύ των εμβολιασμένων, σπέρνει τον τρόμο στις αρχές των ΗΠΑ, που φοβούνται ότι μια παραλλαγή του ιού μπορεί να έχει επηρεάσει τον ντόπιο πληθυσμό.



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το 74% των πολιτών που μολύνθηκαν στη Μασαχουσέτη ήταν πλήρως εμβολιασμένα.

Η γονιδιωματική αλληλουχία 133 ασθενών έδειξε ότι οι περισσότεροι μολύνθηκαν με την παραλλαγή Delta.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), ανάγκασε τα στελέχη του οργανισμού να αλλάξουν τη σύσταση για τη χρήση της μάσκας.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι η έρευνά τους αποδεικνύει ότι η χρήση της μάσκας είναι εκ των ων ουκ άνευ, ανεξάρτητα από το εμβολιαστικό status των πολιτών, δεδομένου του πιθανού κινδύνου μόλυνσης κατά τη συμμετοχή σε μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις».

ΠΗΓΗ >> https://warnews247.gr/kourelocharto-pistopoiitiko-kai-pronomia-engrafo-cdc-to-75-ton-emvoliasmenon-einai-foreis-metallaxis-delta-maskes-pantou/?fbclid=IwAR0TGBQnpkAEhm1s5-BL3KsCKcrpqG3dULO4vT4EAovjSGhNOzodcCIB-J0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr