Home ΗΠΑ ΩΠΑΑΑΑΑ!!! – Τζο Μπάιντεν: «Έχω δει περισσότερο τον Δρ Φάουτσι παρά τη γυναίκα μου…Ποιος είναι ο Πρόεδρος; O Fauci!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΩΠΑΑΑΑΑ!!! – Τζο Μπάιντεν: «Έχω δει περισσότερο τον Δρ Φάουτσι παρά τη γυναίκα μου…Ποιος είναι ο Πρόεδρος; O Fauci!» (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 215 views

Τζο Μπάιντεν: «Έχω δει περισσότερο τον Δρ Φάουτσι παρά τη γυναίκα μου…Ποιος είναι ο Πρόεδρος; O Fauci!» (ΒΙΝΤΕΟ)


-Από την Cristina Laila Δημοσιεύθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 2:00 μ.μ


Ο Τζο Μπάιντεν έκανε την Πέμπτη παρατηρήσεις για τον Covid-19 και την παραλλαγή Omicron που βρέθηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα.

Ο Μπάιντεν φαινόταν καταβεβλημένος καθώς ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του εγκαινιάζει νέες κλινικές οικογενειακών εμβολιασμών «για να διευκολύνει ολόκληρες οικογένειες να εμβολιάζονται σε ένα μέρος».

«Υπάρχουν πέντε βασικές ενέργειες που θέλω να δω να κάνουμε αυτόν τον χειμώνα», είπε ο Μπάιντεν.

ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Μπάιντεν εξετράπη από το σενάριο και «αστειεύθη» ότι ο Δρ Φάουτσι, ένας μη εκλεγμένος γραφειοκράτης που δεν ανήκει στον λαό, είναι στην πραγματικότητα ο πρόεδρος και .

«Έχω δει περισσότερο τον Δρ Φάουτσι παρά τη γυναίκα μου… Ποιος είναι Πρόεδρος; O Fauci! Αλλά πέρα από όλα τα αστεία, το εννοώ ειλικρινά», είπε ο Μπάιντεν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!:

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/joe-biden-seen-dr-fauci-wife-president-fauci-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr